• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Syke jenter

  Idag har vi vært en tur på gulskogen sentret.
  Spiste lunsj og kikket litt. Og det ble litt shopping også. Fikk kjøpt litt klær til Aurora,  litt kalendergaver, genser og deilig joggebukse til meg selv( jeg bruker alt for mye joggebukser, men bare hjemme).
  Aurora virket helt fin form hele dagen, frem til et par timer etter vi hadde kommet hjem. Da kom feberen sammen med slapphet, verking i kropp og alt det andre som hører forkjørelse til, på både Aurora og meg. Hun har nok hatt vondt i halsen i natt, siden hun har vært våken så og si hele natten. Men har virket helt fin frem til i kveld. Nå sover hun ihvertfall, enn så lenge. Og jeg ligger under pleddet på sofan, og syntes det er helt forferdelig å være syk itlegg til alle de andre vondtene om dagen. 

  Jeg har en rygg som overhodet ikke er bra. Etter mange år med ryggsmerter, så har ingen funnet ut hva som kan hjelpe på det.
  Så minimalt med søvn på meg. Håper virkelig det roer seg ned snart, er aller vært når det er kaldt ute. Er virkelig slitsomt å ha Aurora alene hele dagen, med all løftingen.
  Får bite tennene sammen, og satse på bedre dager snart :)


  Klar for å reise på shopping !  Søt jakke/tunika og strømpebukse til Aurora  Elsker denne kjolen her, blir enten julekjolen eller nyttårskjole til Aurora :)  Forelsket meg i denne :)
  Smiler litt selv om hun er syk heldigvis :)


  Nå skal jeg prøve å få sovet litt, og håper formen er bedre på oss begge i morgen :)
  Kommentarer

  Lene (17 ÅR OG MAMMA)

  12.12.2012 kl.22:11

  Den luen og jakken var NYDELIG (øverste bildet.) Hvor har du kjøpt de tingene?

  Vet ikke om du vet det. Men om ikke feberen har gått ned imorgen, bør du ikke ta henne med ut (: Feberbarn bør være inne, med tanke på hjernehinnebetennelse. Regner egentlig med at du vet det.

  Forresten. Jeg må si jeg har medfølelse med ryggdelen. Slitt i mange år selv. I forhold til deg vet jeg hvorfor. Skade i bein gjør at jeg da overbelaster det på korsryggen. Dessverre har jeg ikke kommet langt nok til å gå til en forbanna kiropraktor! :p Uff!

  God bedring begge to :)
  Lene (17 ÅR OG MAMMA): Lua er fra www.lovebaby.no, jakken husker jeg ikke hvor er fra.
  Det er jeg klar over ja, vi holder oss inne :D

  Kjederlig med ryggsmerter ja, øderlegger så mye :/

  Tusen takk ! :D

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget