• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Badedag ! ♥

  Vi endte opp med en tur til drammensbadet idag. Tok med oss niesen min. Aurora storkoset seg i bassenget, var et eneste stort smil. Vi savner definitivt babysvømmingen som vi gikk på når hun var liten. Kom på at det er et år siden vi var på drammensbadet sist, nesten akuratt, siden det var i vinterferien i fjor. Nå får vi prøve å reise litt oftere, badekaret hjemme blir liksom ikke helt det samme. Selv om det er stor stas å bade hjemme også(helst hver dag) . Vi var ikke hjemme før klokken var over seks, så da ble det et bad til her, før det var kveldsmat og natta på lille snupp.

  Så ble det deilig lasagne middag uten barn på oss i kveld, litt deilig med et måltid uten barn i helgene. Nå er det film titting som står på planen.


  Bilder fra dagen ♥ (desverre ingen bilder fra turen på badet, da det ikke er så lett å ha med seg kamera der)

  Ha en fin kveld dere !♥

  #mammablogg #outfit 

   
  Kommentarer

  19 år og mamma til 2 Prinser

  16.02.2014 kl.12:17

  Koselig :D

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget