• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Smokkebarnet

  Ble vist hjemmedag på Aurora i dag. Låsen på bilen til Jørgen hadde nemlig fryst igjen,så han måtte ta bilen min tidlig på morgningen. 
  Så da satt jeg her uten bil, og vogna tok jo kvelden i går, så å gå bort ble ikke mulig det heller. Men Aurora syntes det var helt greit å kose mamman sin idag, så da var det jo helt greit :)

  Hun gribbet til seg alle smokkene som lå på kjøkkenbordet (etter smokke koking), og ville ha pleddet for å kose seg i sofaen. Så søt :) Klarte ikke å si nei da, selv om hun egentlig ikke får ha smokk på dagtid utenom soving eller om hun er syk  og noen ganger får hun ha den ved kosing. Smokken går under navnet "Lolo" her, aner ikke hvor hun har fått det fra, men det navnet har smokken hatt så lenge jeg kan huske. 
  Nå har hun lagt seg for en liten lur, så jeg får få gjort litt den halvtimen hun sover.
  Håper dagen deres er fin ♥

  #mammablogg 
  Kommentarer

  Camilla - trening

  17.02.2014 kl.18:57

  Haha, så søtt da :-) 'Lolo' :-)

  19 år og mamma til 2 Prinser

  17.02.2014 kl.21:56

  søta :D tobias har slutta men Dennis er ikke så optpatt av smokken :D

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget