• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Tv slave

  God kveld ! ♥

  Etter en hyggelig middag hos Jørgen sin bestemor, og en tur innom svigermor var det rett hjem i seng for lille prinsessa.
  Vi dumpet ned i sofaen, med tv'n. Det er jo så vanvittig mye bra på tv på kveldtid nå, så jeg løper for å sette på vaskemaskiner og  henger opp klær i pausene. Klesbrettingen blir gjort i stua foran tv'n. Hoho. Da får jeg iallfall gjort litt mens jeg får med meg god underholdning. Nesten litt skummelt dette. I skrivende øyeblikk sitter jeg med øynene vekselvis mellom pcskjermen og "Truls-oppdrag hurtigruten".

  Tirsdagene, onsagene og fredagene er definitivt de beste tvkveldene nå.

  Når dette er ferdig skal jeg legge meg i sengen og kose meg med nyeste utgave av "foreldre og barn" som dumpet ned i postkassen idag.
  Alltid godt med litt nye innput, tips og gode artikkler. Anbefaler virkelig dette bladet til andre småbarnsforeldre, sjeldent jeg har blitt skuffet på de 2 årene jeg har lest det.

   

  Ha en forsatt fin kveld ♥

  #mammablogg 
  Kommentarer

  Jannicke

  05.03.2014 kl.22:10

  kos deg :)

  Thea Jolina Olsen

  05.03.2014 kl.23:14

  Så koslig, ha en fin kveld videre :)

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget