• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • En fantastisk dag i solen ♥

  Siden det var så utrolig fint vær idag tok vi først turen til Drammen. Vi gikk en lang tur, jeg fikk shoppet et par ting og  vi var innom lekeplassen. Aurora matet fuglene med boller,hehe. 
  Så reiste vi rett fra Drammen til Svelvik på et lite besøk, og når vi var der måtte vi selvfølgelig gå en liten tur for å kjøpe årets første softis! Den smakte sååå godt !

  Utrolig hva solen gjør med humøret, er jo umulig å være i dårlig humør på en dag som det var idag. Aurora har også vært i strålende humør, og ingenting er jo bedre enn det.  Nå har vi nettopp spist en sen middag, Aurora har sovet noen timer allerede og jeg tenkte å ta meg et glass vin. Jeg har faktisk ikke rørt alkohol idet hele tatt siden august, men ikveld fristet det virkelig med et lite glass vin :).

  Ønsker dere enn super kveld, og håper dere har koset dere i fin været idag ♥ 

  #hverdag #mammablogg #drammen
  Kommentarer

  Karina Larsen

  29.03.2014 kl.23:00

  Koselige bilder :)

  jenny margrethe goss dikkanen

  30.03.2014 kl.10:34

  Så koslig

  Maria

  30.03.2014 kl.11:21

  Ser koselig ut :)

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget