• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • bObles

  Har dere hørt om bObles før ? Det hadde ikke jeg heller før jeg fikk invitasjon til tumletid og en egen presentasjon av produktene til Bobles for bloggere. Så da reiste jeg og jentene inn til Asker på torsdagen som var for å se hva disse danske produktene var for noe.

  Fra vi kom inn dørene var Aurora i lek. Hun hoppet, klatret, balanserte, rullet og ikke minst var hun strålende fornøyd.
  Jeg er så imponert over produktene. og de kan brukes på så mange ulike måter. Alle måtene de forskjellige tingene kan brukes på syntes ikke jeg var så godt å se med engang, men Aurora så det på 123 !. Produktene passer best for barn i alderen 0-7 år, men jeg er sikker på jeg kan få en del glede av de jeg også.. Hehe  .
  Disse skal på ønskelisten til dåpen til Alina ! 


  Vi var så heldige å fikk med oss smultringen som Alina sover påhjem, bare i lilla. Den har blitt brukt flere ganger om dagen siden den kom i hus for snart en uke siden.  Og er det noen som legger merke til at genseren til Aurora er veldig langt oppe i halsen hennes ? Haha, jeg oppdaget det nemlig når jeg skulle ta den av igjen på kvelden - jeg hadde tatt den på henne feil vei i morgen stresset den dagen. Haha, flott ! :)

  Dere kan forresten lese mer om produktene på facebook siden til bObles her, eller på hjemmesidene dems her .
  Kommentarer

  xoeponaxo

  04.03.2015 kl.20:44

  Det der så ganske gøy ut :) Kan absolutt få utløp for sin kreativitet her :)

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget