• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Gravid på ny, bare 7 uker etter fødsel ! (hele historien)

  Og ikke bare det.... Her kommer historien om vårt lille mirakel!

  7 uker etter jeg fødte Alina fikk jeg en liten blødning.  Sånn i tilfelle det var mensen som var tilbake begynte jeg på cerazette, og fullammet  jo også, så da burde vi jo være ganske så sikret

  Så, 2 dager før mensen skulle kommet igjen (om det var det jeg hadde hatt for 4 uker siden) begynte jeg å blø. Men det ble aldri noe veldig stor blødning ut av dette og jeg hadde ingen mens-smerter, men det forsatte. Dagen jeg skulle ha mensen var det noe som sa meg at jeg burde ta en test, for dette var jo litt merkelig (den magefølelsen altså). Jeg fullammet jo Alina men den siste uken hadde melken så godt som forsvunnet også, merkelig for jeg hadde jo alltid hatt masse melk! Testen viste svakt positivt, men siden jeg blødde ganske mye nå regnet jeg med det kanskje var en veldig tidlig spontanabort. Jeg forsatte å blø og søndagen (4 dager etter første test) tok jeg en ny test, 2 sterke streker !  Etter noen søk på google, var jeg sikker på at dette var graviditet utenfor livmoren, for å blø som dette var jo ikke normalt og jeg hadde ikke hatt noe blødninger så tidlig i graviditeten de andre gangene. Mandags morgningen fikk jeg komme inn til hastetime hos legen, og han var ganske sjokkert : for det burde jo vært ganske umulig å bli gravid. Jeg fullammet, hadde født for 2,5 mnd siden, og gikk på cerazette  ! Måtte ta en ny test på legekontoret (trur han hadde litt vanskelig for å tru på meg); positiv. Så tok jeg en blodprøve for å måle hcg , og beskjed om å komme inn for en ny prøve 2 dager senere.

  Samme dag som jeg var inne for ny prøve ble jeg sendt opp på sykehuset for ultralyd da jeg blødde ganske kraftig enda. På sykehuset møtte jeg samme gynekolog som hadde tatt ultralyd samme dagen som Alina kom til verden, så det var jo ikke så lenge siden jeg hadde sett henne sist.. Ultralyden viste at det kunne være noe der, men om det var i livmoren, utenfor livmoren eller starten på en spontanabort var umulig å si siden det enda var så tidlig. Men siden jeg blødde såpass godt under ultralyden også var det nok en spontanabort, men vi skulle ta en ny titt igjen om en uke. Hcg'en hadde steget, men ikke så veldig mye.

  En uke var gått og det var klart for ny ultralyd. Å nå var det blitt en tydelig fostersekk og plommesekk, noe som viste at alt var i orden. Det lå også på riktig sted. Hcg blodprøven denne dagen viste også tydelig at det var baby der, for den var blitt veldig høy. Skal si dere jeg var sjokket, og det trur jeg legen var også!

  Når jeg hadde blødd i 8 dager stoppet blødningene, og om jeg ikke hadde fått den følelsen av å måtte ta en test hadde jeg sannsynligvis ikke mistenkt noe som helst før jeg hadde kastet opp i flere uker...

  Så denne babyen kan man virkelig si er en liten fighter! Gravid på p-piller mens jeg fullammet (døgnet rundt), og etter en ganske kraftig blødning over 8 dager satt jaggu spiren enda. Det ble altså bare 7 ukers pause fra graviditet på meg (graviditeten regnes fra første dag i siste menstruasjon)

  Under 11 mnd etter Alina sin fødsel er altså den nye terminen min. Og velger denne lille å komme 3 uker før som sin storesøster blir det bare en forskjell på 10 mnd. At jeg skulle bli 3 barnsmamma som 20 åring hadde jeg aldri hatt mine villeste tanker om! 

  Med 3 barn fra 0-3 år, trur jeg vi har noen hektiske- men flotte år fremfor oss :)  


   
  I skrivende stund er jeg 15+5 på vei, og den lille sparker allerede godt fra seg inni magen :) Om litt over 2 uker er det klart for ordinær ultralyd, også håper vi alt ser fint ut der også.
  Kommentarer

  siljesolstad93

  19.05.2015 kl.19:52

  Herlig :D kul blogg du har forresten! :D

  Evelin

  19.05.2015 kl.20:18

  så sjønt:D

  mairho

  19.05.2015 kl.20:26

  Wow! Av og til skal det veldig lite til for å bli gravid altså, gratulerer så mye :-D

  hilde

  19.05.2015 kl.20:30

  utrolig spennende og veldig spesielt, dette blir en historie som blir kjempemoro for den lille og høre på når den blir større :) :) spennende tider :) lykke til <3

  Tanja Höglund Pettersen

  19.05.2015 kl.21:03

  For en historie!

  Jeg hadde satt stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

  Anonym

  19.05.2015 kl.21:33

  Kan ikke du lage et innlegg om utdannelsen din?

  Heidi

  19.05.2015 kl.21:58

  Så koselig! Godt å høre at det ikke var noe alvorlig. Et spr, hvordan påvirker så mange svangerskap på kort tid, med kroppen din? Du skrev du hadde diagnosen fibromygami.

  Håper dette svangerskapet går som det skal! Ha en herlig kveld og nyten den med dine små!

  Ps: litt skummelt at P-pille ikke funker, til og med når du ammer og greier. Kroppen må jo bli ganske sliten.

  mammasogt

  19.05.2015 kl.22:06

  Helt klart en liten fighter:) Lykke til videre :)
  Heidi: Under mine 2 første svangerskap har jeg vært mye bedre i kroppen under svangerskapene og under ammingen enn jeg ellers er. Denne gangen er jeg derimot ikke like bra som jeg har vært de andre gangene, og sliter mye med smerter. Problemet under svangerskapene er jo at jeg ikke kan ta mine faste medisiner, så det er veldig tungt denne gangen som kroppen ikke god. Nå gleder jeg meg veldig til å bli ferdig med graviditeter :)

  Andrea

  19.05.2015 kl.22:21

  Synes du er kjempe tøff😊 Spennende å følge deg på bloggen også 😊

  19.05.2015 kl.22:52

  Så tøff du er Mia <3 Jentene dine er så skjønne :) dette kan du:p lille bebisen kommer til å få verdens beste foreldre og søstre! Har dere noen navneforslag allerede? :p
  Anonym: tusen takk for super koselig kommentar <3 nei, vi er helt blanke denne gangen også (Alina fikk først navn 2 uker etter fødselen :p)

  19.05.2015 kl.23:25

  Og fullamme er ikke et prevasjonsmidel. Bare så det er sakt:) lykke til mia!
  Anonym: Det skal jo være ganske så sikkert som prevensjon, selv om det i seg selv ikke er prevansjon. Når LAM kriteriene er oppfylt skal det være så sikkert som 97-99 % :), Og jeg gikk jo itillegg på cerazette :)

  camilovesalmosteverything

  20.05.2015 kl.03:41

  Koselige bilder:)

  Live F.S

  20.05.2015 kl.07:55

  Gratulerer :) for en sterk spire du har❤️

  Susanne Halseth

  20.05.2015 kl.08:42

  Så spennende. :) Jeg fikk selv 3 barn på 3 år og 4mnd. Di er nå 4år, 2.5år og 1år ;) Slitsomt til tider, men du verden så mye glede det gir med en så tett søskenflokk :) Gjelder og finne en hobby og koble av med for å være noe annet enn bare mamma, jeg begynte å scrappe ;) Kikk gjerne innom bloggen om du vil se :D

  Ønsker deg masse lykke til <3

  Heidi

  20.05.2015 kl.13:05

  Uff, ja jeg ser virkelig den! Du er tøff! Stå på! Det kommer jo noe godt ut av det! Jeg har selv ME, noe som heller ikke er så lett, men på to ulike måter selvsagt! Det er ikke ofte folk som er syk skriver om graviditet med sykdommer som det du har, eller jeg har eller andre sykdommer. Jeg er ikke gravid, men jeg tenker ofta på, hva OM? Vil jeg / kroppen min klare det, etc... Ønsker deg ihvertfall masse lykke til, og stå på!

  Liseannie

  21.05.2015 kl.15:24

  Så det er altså mulig å bli gravid når man går på p-pillen. Er set foresten minipillen du går på? Det gjør jeg og er litt sent ute i forhold til menstrasjon...bare 12 uker siden snuppa ankom så hadde jo håpet at cerazette og fullamming skulle være god prevansjon. Gratulere til dere i allefall 😊 her krysser jeg bare fingrene for at det ikke spirer. Er ikke helt klar for nr 2 så snart
  Liseannie: ja, det er minipille jeg gikk på av merket cerazette . Får håpe det går som du ønsker, og om ikke så får man til det meste og ting går somregel mye bedre enn man skulle tru :)

  Marie

  02.02.2016 kl.20:56

  Heia

  Imponerende lesning!! Hadde du ingen typ murring/følelse i underlivet når blødning? Lurer litt for jeg håper å være i samme situasjon, men kjenner noe fra underlivet
  Marie: Ja, det er ganske utrolig at det går ann! :) hehe. Nei, ikke noe store greier... Kanskje litt små murringer..

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget