• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Dyrt med 3 tette barn !

  Nå som vi venter nummer 3, ble det plutselig litt flere utfordringer med utstyr... Og det er ikke bare de små tingene som må oppgraderes...

  VOGN
  Vi trenger selvsagt søskenvogn når det blir en aldersforskjell på bare 10-11 måneder mellom disse to minste. 
  Nå som jeg endelig hadde en vogn jeg ikke ville bytte ut (Baby Jogger city elite), må jeg altså begynne på vogn jakten igjen.
  Vi trenger en vogn der jeg kan ha ha begge barna mot meg, siden Alina er så liten enda når lillebror kommer  og det er det at jeg ikke kan ha sportsdelen vendt mot meg er det eneste jeg er misfornøyd med på Baby Joggeren vi har nå.Jeg vil også ha barna ved siden av hverandre, og ikke i høyden som enkelte søskenvogner har. Jeg har ikke funnet mange vogner som oppfyller disse kravene. Jeg har funnet en jeg har lyst på, og som oppfyller kravene mine; Bugaboo Donkey Duo, men for en pris!  
  16 000 kr for en vogn er jo litt stivt, men jeg elsker alle egenskapene med den. Det at den kan gjøres om til enkeltvogn, at den er nett, også syntes jeg jo den er veldig fin. Jørgen har funnet vognen Emmaljunga Double viking som et rimeligere alternativ, men jeg er ikke helt overbevist. Om det er noen av dere som har erfaringer med noen av disse vognene eller andre søskenvogner der man kan ha begge barna mot seg blir jeg veldig takknemlig om dere deler ! :)


  BIL
  Det er ikke nok med av vi må ha ny vogn, men vi må bytte ut den ene bilen også ! Definitivt den største utgiften.
  Nå har jeg Mondeo, men tilogmed den er for liten for 3 bilseter i bredden.
  Vi vil jo gjerne forsette å ha Aurora bakovervendt til hun er 4, så setene er jo ganske store. Vi er ganske sikre på at det blir en Ford s-max på oss. Så iløpet av sommeren regner vi med det blir bil utbytting. Ikke akuratt en slik bil jeg trodde jeg skulle kjøpe med som 20 åring, hoho. Men den er iallefall penere enn mange av alternativene og har god plass. 
  Diverse

  Også trengs det selvfølgelig en haug med mindre ting.. Alt av klær, siden vi får gutt denne gangen, en sprinkelseng til, nytt bilsete til Alina så lillebror kan ta over babysetet. tripptrapp stol og slik forsetter listen.Det er ikke bare det at det er mye som trengs, men det er det å bestemme seg for hvem type man skal gå for og hvem merke. Hvilket bilsete? Hvilken vogn ? Jeg blir gal av baby utstyrs jungelen, selv om jeg i bunn og grunn burde begynne å bli ganske erfaren innenfor den verdenen nå, føler jeg meg fremdeles ganske så blank på enkelte ting. 


  #svangerskap #gravid #mamma #utstyr #familie #mammablogg
   
  Kommentarer

  carina

  17.06.2015 kl.22:05

  finnes veldig mange fint brukte Bugaboo Donkey Duo vogner på finn.no :) dem er jo ikke så stive i prisen :)
  carina: Takk for tips :) Jeg har allerede sett, men å betale 10 000 kr(og over) for en vogn som er flere år gammel er lite aktuelt.. Garantien på vognene går jo ut etter 3 år, og jeg har jo tenkt til å bruke den i flere år selv også. Syntes de ligger veldig høyt ute til å være brukt altså :P

  Nathalie Therese

  17.06.2015 kl.22:33

  Jeg synes den Emmaljunga Double viking ser fin ut :) Lykke til med kjøp av vogn!

  Bevisst Mamma

  17.06.2015 kl.23:38

  Kan forestille meg at det blir dyrt med tre tette, ja! :) Har ikke erfaring med noen av vognene, men Emmaljunga er i hvert fall utrolig gode vogner. Elsker vår!

  MAMMAS HJERTER

  18.06.2015 kl.08:56

  Lykke til med alle forberedelser til nummer tre! Emmaljunga er jo et veldig bra merke, jeg er veldig fornøyd med vår emmaljunga ihvertfall :)

  Mittfamilieliv

  18.06.2015 kl.10:48

  Syntes det er "dyrt nok" med en, så kan tenkte meg hvor dyrt tre tette må være!! Vi har bestilt, og prøvetestet Super viking, og er så langt veldig fornøyd med den. Men aner ikke om søskenversjonen er annerledes :)

  Maria

  19.06.2015 kl.09:21

  Skjønner godt frustrasjonen over pris på bugabooen, men vil absolutt anbefale den vigna! Den er supergod (jeg har hatt mange vogner). Har nå denne og har hatt den i 2,5 år. Den er god som ny, så om jeg var deg ville jeg kjøpt brukt! De holder lenge. Selv om vi ikke sliter med økonomien nå (er en del år eldre enn deg), så elsker jeg å kjøpe brukt og angrer ar jeg ikke gjorde mer av det da eldste var liten. Nå kjøper jeg mye brukt til begge de minste og sparer mye penger på det. Det meste av utstyr holder seg så bra. Mange sier at man ikke skal kjøpe bilseter brukt da de kan ha vært i kollisjon etc.. Det har jeg aldri bekymret meg for, ikke mange som selger en bilstol som har vært skikkelig utsatt vil jeg tro! Lykke til med innkjøp..

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget