• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Jeg har landet...

  Etter en tur innom babyshop igår for å prøve Bugaboo donkey vognen er jeg sikker - det kan ikke bli noe annen vogn !

  Jørgen har heldigvis blitt enig med meg, så nå har vi iallefall falt på et valg når det kommer til vogn. Forsatt litt usikker på fargekombinasjon, men vi er iallefall nærmere enn noen gang. Det at den kan brukes som enkel vogn så vi slipper å oppbevare to vogner,den er nett, fin å se på og en drøm å trille gjorde at valget ble som det ble

  Aurora fikk prøvesitte for Alina og lillebror igår Hun er riktignok litt i største laget, men hun elsket vogna. Hun skjønte ikke hvorfor vi ikke bare kunne ta den med hjem med engang... Hoho  Natt nummer 2 med jentene på samme rom gikk ikke så bra... Aurora vekte søsteren sin med hyl og skrik klokken halv fire i natt *gjesp*, Håper denne natten går bedre ! :)
  Kommentarer

  Madeleine

  21.07.2015 kl.22:32

  ikke lett å velge når det er så mye fint å velge mellom nei! :P

  21.07.2015 kl.23:24

  Skal ikke Aurora ha noe vogn, eller kan hun ligge oppi der mens Alina er i bæreselen?

  Fast leser (stor fan)

  21.07.2015 kl.23:31

  Har dere funnet navn til minsten ennå. Litt stilig om han fikk navn på A. Hadde vært kult med Adrian for eksempel (Ikke frekt ment)

  Har dere noe navn ennå????
  Anonym: Aurora har ikke noe egen vogn nå og går somregel selv, men har sittet litt i Alina sin når vi har vært i dyreparken og på lange turer. Så behovet for vogn til henne er ganske lite, men om det skulle bli behov for det i ny og ne så kan hun sitte i vognen ja, og Alina eller lillebror sitte i bæreselen :)
  Fast leser (stor fan): Lillebror har ikke fått noe navn enda nei.. :) Vi har et par vi tenker på nå , men ingen på A altså ..

  Sentrumjenta

  22.07.2015 kl.07:17

  Valg er ikke litt!! Hehe:)

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget