• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Nøstebarnteppe

  Om det finnes noe kjedeligere å strikke er jeg vel usikker på, men så er det jo absoultt verdt det tilslutt !

  Når Alina nå i magen strikket jeg Nøstebarnteppe til henne, og det har blitt så mye brukt ! Så deilig å tulle den lille nyfødte inn i, og hun sover med det i sengen sin nå også. Nå er jo Alina snart 8 måneder, og det har jo blitt brukt daglig siden. Det har dessverre fått noen kamper med bilsete selene, og blitt hektet fast i litt borrelåser, så det ser ikke så pent ut lenger, men gjør nytten sin som koseteppe i sengen enda.


  Alinas teppe ♥


  nyfødt Alina tullet inn i nøstebarnteppe ♥

  For en stund siden så begynte jeg på teppe til lillebror også. Jeg viste ikke at det var en gutt i magen når jeg kjøpte garnet, så det blir hvitt denne gangen.. Kanskje litt mer jentene enn guttete, men jeg er sikker på det kommer til å bli godt brukt. Jeg har riktignok strikket på det i en evighet, men den siste uken har jeg endelig fått litt strikketid på kveldene igjen, og nå er jeg over halvveis. Strikkedilla'n kommer sakte men sikkert tilbake, og jeg gleder meg til nye prosjekter i høst ! Men først, skal nøstebarn teppe ferdigstilles ! :)
  Det finnes mange tepper som er finere, men dette er bare så mykt og deilig. Luftig, og helt perfekt til en liten baby.
  Oppskrift på teppe kan du finne HER på bloggen til flinke Linda.
  Kommentarer

  04.08.2015 kl.21:37

  Hvitt passer til alt :) har du Strikket noe babytøu til Alina?

  Celine

  05.08.2015 kl.16:35

  Så flink du er :D

  Familien & Livet

  05.08.2015 kl.17:08

  Det er gørr kjedelig å strikke tepper! Men igjen så syns jeg det er så morro å strikke babytøy :)Mest fordi det tar ikke så lang tid :P

  Trine

  10.08.2015 kl.23:07

  Det teppet var fint, sånn vil jeg og lage! Men jeg er ikke en veldig erfaren strikker kan du si og skjønte ikke helt oppskriften, men fant en film på youtube! Er det du gjør slik som dette https://www.youtube.com/watch?v=sX8qRHN3zWo ? :P Ser de ikke strikker "vanlig" på den nest siste masken på hver pinne, gjør man ikke det i denne oppskriften heller?

  Hadde vært supert med svar så jeg kan sette igang! :D Lykke til med resten av graviditeten din, du ser flott ut!
  Trine: her strikker du et kast etter 3 masker i starten av hver pinne. Altså; 3 m rett, 1 kast, rett ut pinnen. Det gjentar du på hver pinne til du er halvveis, da strikker du 3 m rett, 1 kast, 3 rett sammen, rett ut pinnen. Håper det var forståelig ! :)

  Trine

  11.08.2015 kl.09:48

  Åja det var jo mye mer forståelig, tusen takk! :D

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget