• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Utstyrslisten til lillebror !

  Jeg tenkte jeg skulle dele utstyrslisten min med dere. Når man venter baby er det jo mye man trenger i hus. Vi har jo endel fra før, men samtidig ble disse to siste så tette at enkelte ting trenger vi dobbelt opp av. Nå som det er barn nummer 3 føler jeg i det minste at jeg har funnet ut hva jeg syntes er et "must" til baby, og hva som kanskje er litt mer unødvendig eller ikke blir brukt.


  Har kjøpt:
  ♥Klær
  ♥Vogn (Bugaboo Donkey som kan brukes som både søskenvogn og enkeltvogn)
  ♥Smokker 
  ♥Innsektsnett
  ♥Sprinkelseng og madrass
  ♥Laken
  ♥Sengesett (har vi fått)
  ♥Større bil (kanskje ikke noe som er veldig vanlig å ha på utstyrslisten, men når man får 3 barn på på 3 år blir det jaggu det )

  Litt klær har det blitt i de minste størrelsene, selv om vi enda mangler litt til som må kjøpes inn før lillebror kommer. Det er ganske mye som må kjøpes inn når man ikke har noe guttetøy fra før. Det aller meste er kjøpt på Kappahl, de har jo så mye fint barnetøy til en grei penge. Syntes ikke utvalget til gutt er så halv galt heller altså, og jeg koser meg med å kjøpe inn guttetøy til lillebror. Det er jo litt stas med litt annent enn bare rosa og kjoler etter å ha shoppet til disse jentene en stund.  Har fra tidligere:
  ♥ Stokke new born seat
  ♥Sengekant
  ♥Vippestol
  ♥Stellebord
  ♥Gulpekluter
  ♥Brystpumpe
  ♥Vognpose
  ♥Stellekremer
  ♥Bæresele med nyfødtinnlegg
  ♥Moby Wrap (bæresjal)
  Lekegrind
  ♥Tepper
  ♥Bilstol
  ♥Stelleveske
  ♥Ammepute
  Ammeinnlegg i ull og bambus


  Ida ising stelleveske.


  Hjemmestrikket nøstebarnteppe ♥


  Må kjøpe:
  ♥Dundyne
  ♥Bilstolpose 
  ♥Stokke tripp trapp stol
  ♥Litt mer klær
  ♥Beskyttelse til håndtaket og bumperene på Bugaboo vognen


  Har lyst på
  ♥ En stelleveske til. Jeg er veldig glad i Ida Ising stellevesken vår (som jeg har skrevet om her), og den er så kjekk på tur. Men når man skal ut med 2 små er det nok en fordel med en veske man bare kan dytte ting ned i itillegg.
  Amme bh'er. Tidligere har jeg bare brukt vanlige bh'er siden jeg ikke har funnet noen ordentlig gode amme bh'er, men denne gangen lurer jeg på om jeg skal gi det en sjanse til.
  ♥ Ny ammepute. Ammeputen jeg har nå er helt genial å sove med mellom beina for å avlaste bekkenet, men det den egentlig er til, nemlig ammingen, syntes jeg ikke den er like god ti
  ♥ Ny lekegrind. Den vi har er gammel, sliten og umalt, og jeg ser for meg at jobben med å male den kanskje ikke blir verdt jobben om man finner en ferdig malt til en grei penge. Ny lekegrind er overhodet ikke noe som er høyt prioritert, men om vi kommer over noe til en grei penge skal det vurderes :)

   
  #barneutstyr #utstyrsguide #mammablogg #gravidblogg
  Kommentarer

  01.09.2015 kl.15:21

  Så fine ting <3 Hvor mye veier lillebror nå ca?

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget