• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Årets kalender, og drittbil

  Jeg trudde jo jeg hadde sååå god tid... Men idag var plutselig 1.desember her allerede, og jeg har såvidt begynt på kalenderen til Aurora.
  Heldigvis har vi bestemt oss for at det kun er Aurora som får i år, siden disse to andre er så små at de ikke forstår helt enda.

  Planen er at det skal bli en blanding av en pakkekalender og en aktivitetkalender. I pakkene skal det være litt små gaver, gjerne ting hun har bruk for, og noen av dagene blir det godteri i kalenderen. Aktivitetene tenkte jeg skulle være pepperkakebaking, juletreshopping og kanskje en kino tur. Men enn så lenge henger det kun 4 pakker på kalenderen. 4 pakker den 1. desember... Da er det bare 20 igjen da! Hoho.
  Sånn ellers så har det gått litt dritt idag... Etter flere uker med tull, har bilen min bestemt seg for å bli helt vrang, og nekter å starte. Så nå er jeg spent på hvor dyrt dette blir...! Jørgen byttet batteri for meg for et par uker siden, og den funket fint en liten stund, men så ble den vrang igjen... Og idag var det ingenting som fikk den igang, verken dytting eller startkabler, så nå står den igjen utenfor matbutikken.. Jeg er glad det var Jørgen som brukte bilen min til butikken idag, og ikke jeg med bilen full av unger ! Uansett utrolig kjedelig å være uten bil. Ikke får jeg lånt noe bil eller brukt Jørgen sin heller, siden ingen har stor nok bil for bilsetene og dobbelvogna. Hei isolasjon.

  Åhh, det er bare så irriterende hele greia.. Selvfølgelig skjer dette rett etter 3 måneders garantien gikk ut også! Jeg syntes litt synd på meg selv idag.. 

  Nei, nå skal jeg trøstespise litt sjokkis, krysse fingrene for at bilen min blir fort frisk og se på greys ! ♥

  Kommentarer

  Thea

  03.12.2015 kl.00:55

  Ville sjekket opp hva som var feilen og hvilke mangler som evt står i kontrakten. Om det er en vesentlig feil som ikke står oppgitt og det viser seg at den har vært der fra før du overtok bilen, evt før garantien gikk ut, så kan det være at selger må stå for utgifter selv om garantien har gått ut og bilen er "solgt som den er". Lurt å sjekke litt, kanskje det ikke blir så dyrt for deg likevel! :-) Lovdata.no kan feks være nyttig

  Thea

  03.12.2015 kl.01:07

  Ville sjekket opp hva feilen er og hvilke feil eller mangler som er oppgitt i kontrakten. Dersom det er en vesentlig feil som ikke er oppgitt, eller det viser seg at den har vært der fra før du overtok bilen, evt før garantien gikk ut, kan det være at selger likevel må stå for utgifter etter garantien er over. Lurt å sjekke litt, kanskje det ikke blir så dyrt for deg likevel:-) Lovdata.no kan feks være nyttig. Eller her: http://www.forbrukerradet.no/forside/bil/kjop-og-salg-av-bil/misfornoyd-med-kjop/
  Thea: Tusen takk for linker ! Jeg skal sjekke ut :D

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget