• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Brystbetennelse...

  Brystbetennelse igjen...!! Jeg skjønner bare ikke hva som er galt med meg !? Jeg blir jo like dårlig hver gang også, med høy feber og frostrier. Det er bare en uke siden forrige penicillin kur var ferdig, og nå er det på'n igjen. Jeg følger alle råd for å unngå brystbetennelse, men den dukker opp gang, på gang. Trolig er det på grunn av min allerede dårlige kropp, og et nedsatt immunforsvar.

  Jeg er så lei..:(

  Jeg håper virkelig ikke det har tenkt til å forsette som dette de kommende månedene, men det har jo vært slik for meg de 2 ammeperiodene jeg har hatt tidligere også. Amming skal virkelig ikke være bare, bare! .

  Men hurra for ammingens mange fordeler! <3
  Kommentarer

  Lisa

  05.12.2015 kl.23:20

  Hei.

  Hadde en veninne som slet med dette og hun fant til slutt ut at det eneste som funket var å få sterkere kur(trimpteprim eller immoxilin) som gikk over 2-3 uker. Å under den perioden pumpe mye i tillegg til ammingen så man tømte seg mest mulig. Hun brukte ullbh,ikke sånn engangs-innlegg men ull-innlegg hele tiden i tillegg. Men regner med du har mye erfaring selv her.

  Charlotte

  06.12.2015 kl.09:01

  Så uheldig du er:( men veldig heldig som kan amme, jeg får aldri kunne ammet mine barn. Synes det er veldig trist når nr 2 kommer i 2016. Håper det forsvinner fort å du kan fortsette å kose deg med ammingen 💓 god bedring!

  Maya Izabella

  06.12.2015 kl.10:59

  huff, håper det gir seg til deg <3

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget