• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Siste innspurt !

  Endelig er formen på vei oppover igjen, så får vi se hvor lenge det varer denne gangen...

  Jørgen har siste innspurt før eksamen i morgen, så han sitter med hodet i bøkene. Etter morgendagens eksamen er det juleferie! Eller ferie fra skolen i alle fall, for jobbing blir det endel av..Men da har han i alle fall fri når han er hjemme, og det er godt.

  Denne uken håper jeg at vi kan få unnagjort en del julegaver. Vi henger jo fortsatt litt etter på den fronten - planen min var jo å være ferdig til nå. Listene mine begynner å bli fulle da, så planen på hva vi skal kjøpe til de forskjellige er lagt, og da er jo igrunn store deler av jobben gjort. Det vanskeligste er jo å finne ut hva man skal kjøpe.

  Ikveld sover alle tre barna samtidig for engang skyld ! Lillemann har vært veldig urolig på kveldstid den siste tiden, så at han sover litt nå var virkelig godt. Kanskje jeg tilogmed rekker å strikke noen runder før det er på'n igjen med byssing.

  På pinnene er en kjole til Aurora. Men med minimalt med strikketid så er det blitt et lite evighetsprosjekt.

  Ønsker dere en forsatt fin kveld <3
  Kommentarer

  Malin

  07.12.2015 kl.23:19

  Ett julegave tips ifra meg :) om du har ett fint bilde av alle 3 barna som du syns passer fint i rammer, så kan du dra til en fotobutikk og fikse bilder til familiene deres :) vi betalte rundt 500 for ca 20 bilder i 13x18 størrelse :) trur familiene deres ville blitt extra glade for en slik gave :)

  Neneva

  07.12.2015 kl.23:38

  Mye å få unna før jul! Godt når man kommer i mål :)

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget