• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Kontroll på helsestasjonen

  Idag var det kontroll på helsestasjonen for disse to minste trolla våre.
  1 års-kontroll på Alina, og 6 ukers-kontroll på Sander. Siden Jørgen hadde siste eksamen før jul igår, så var han med. Deilig å ha med et ekstra sett med hender når man skal avgårde med små.

  Sander legger veldig godt på seg, og har strukket seg nesten 6 cm !  Alina ligger litt over gjennomsnittet for 1 åringer, både på vekt og lengde. Hun er jo veldig fremme utvilkingsmessig også, store, flinke jenta vår :) Både helsesøster og lege var fornøyde med dem begge, og begge to fikk vakisne. Lillemann fikk flytende rotavirus vaksine, mens Alina måtte få stikk i låret, og det gikk veldig greit. Det er så deilig når alt er tipp topp altså !   Vi benyttet muligheten til å gå en tur også, mens Aurora fremdeles var i barnehagen. Passet helt supert at sola skinte, og at tempraturen viste seks varmegrader. 

  Nå er det ost og kjeks, med iskrigerne på tv og baby på fanget!  Vi skrives mer senere ♥
  Kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget