• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Juleverksted - kreakid

                                                                                                                                                            //sponset produkt

  Vi har fått lov å teste noe som heter Kreakid. Kreakid er en eske med aktiviteter man får hjem i postkassen en gang i måneden. Jeg elsker konseptet, og trur dette er noe som virkelig kan hjelpe foreldre å gjøre litt mer kreative ting hjemme med barna ! Esken inneholder alt man trenger til å gjøre to kreative prosjekter, og et ekspriment.
  I desember esken var det skulle man lage julekort med reinsdyr, julekuler og utføre et krystall ekspriment. Til nå har vi prøvd de to kreative prosjektene, men har enda til gode å prøve ut prosjektet.
  z  Boksen koster 298 kr i måneden, og passer for barn i alderen 2-8 år. Alle boksene er ulike, og inneholder alt man trenger for å utføre aktivitetene, itillegg til trinn for trinn forklaring på hvordan det skal utføres. Tommel opp herfra ! :)

  Du kan lese mer på Kreakid.no
  Kommentarer

  Madde K.K

  23.12.2015 kl.15:35

  Så koselig med juleverksted!

  Ønsker deg en god jul :)

  Ayla

  26.12.2015 kl.12:49

  Dette virket som en kjempe fin og kreativ ting for barna! Og dette er en gang i mnd hele året? Får vente litt til jenta i huset blir litt større, når hun melder sin ankomst i slutten av januar:)
  Ayla: ja, en gang i mnd :D

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget