• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Utfordringer med tre tette barn


  Det er ingen tvil om at det kan være ganske utmattende å ha tre tette barn og ha de to yngste hjemme. Barn som til nå har hatt ulike behov og ulike rutiner. 
  Og bare ha 10 måneder mellom disse yngste har bydd på utfordringer. Jeg husker de første månedene... Vinterstid, lang vei til bilen og Alina nektet å gå ute med sko. Bilsete og stellebag i den ene hånda, og Alina på den andre opp den bratte, glatte veien opp til bilen. Etter måneder med all den bæringen skal jeg si dere det var godt når Alina endelig ville gå ute med sko.   Søvnen har jo også vært utfordrene her hjemme. Med 3 barn, og 2 soverom har vi overhodet ikke vært bortskjemt på nattesøvnen ! Det lille barna har sovet på dagtid har vært til ulike tidspunkter, så det å "sove når barna sover" er ganske umulig når det ALLTID er en våken. 

  Også var det den matingen da... Altså, jeg har smurt brødskiver, matet og spist selv mens jeg har amma- det er ganske utrolig hva man kan få til. Ro til å sitte stille å amme kunne det godt vært mer av. Nå som Sander har begynt å spise mer mat har det blitt lettere. Jeg kan lage lunsj til begge, og sitte sammen med begge når de spiser. De har utrolig mye glede av hverandre alle tre, og det er utrolig godt å se. De leker så fint sammen selv om det hender de krangler litt. De har en enorm omsorg for hverandre, og det er så utrolig godt å se.


  Bildet er fra desember, se så små de var her, ♥

  Aurora har godt av de timene hun er i barnehagen. Men jeg er veldig glad jeg har valgt å ha Alina hjemme en stund til, sammen med meg og Sander. Selv om det er utrolig slitsomt, er jeg utrolig glad for å kunne tilbringe så mye tid sammen med barna når de er så små. Tid til å følge de opp, og gi de all omsorgen de trenger.
  Kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 21år og 3 barnsmamma

  21 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 4 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, bare 10 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander, noe som gjorde meg til 3barnsmamma i en alder av 20 år. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget