• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Ferie med dårlig vær

  Danmark er fortsatt helt supert, og jeg trur nok ikke dette blir siste ferien vår her. Med tre så tette og små som vi har er det helt perfekt. Ungene storkoser seg her nede og det er masse å finne på.

  Nå er det jo et stort pluss at resten av familien er her nede også. Det er jo så mange å leke med, og aldri kjedelig. Aurora har vi jo nesten ikke sett de siste dagene. Hun flyr rundt å leker med de andre. Alina dylter etter når hun ikke løper rundt med dukkevogna og babyen sin. Sander er en liten klegg, som helst skal sitte på armen. "'Mammma" roper han og sutrer så fort han ser meg. Skikkelig mammadalt blitt.

  Igår var vi en tur på et lekeland i nærheten, og dagen før på en liten bytur. Idag har vi bare tatt det med ro her, mens resten av gjengen har vært på bytur. Med søskenvogn og de to minste som ikke har så mye ro i rompa, fant vi ut at det var greiere med en litt rolig dag.

  Vi har dessverre vært skikkelig uheldige med været, og det ser ikke ut som om det blir så mye finvær disse to ukene vi er her. Om vi skal tru værmeldingen. Men ferie er ferie uansett, og det er ikke vaskelig å finne på ting selv om været er dårlig. Vi har da hatt noen timer med sol innimellom regnværet idet minste

  Imorgen blir det legoland!
  Kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget