• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Kveldsro!!

  Ikveld var første gang på en evighet vi har hatt nogenlunde kveldsro.

  Sander sover uten problemer i kveld, det samme gjorde Alina, hun har vært våken noen ganger men sovnet igjen. Aurora satt litt lenger oppe å så på film på iPaden med headsett. Så utrolig deilig med en rolig kveld. Det ble 5 episoder med The good wife, og hodet har fått litt pause fra barna. Ladet opp og klart til en ny fin dag i morgen.

  Den siste tiden har kveldsro vært et fremmedord. Sander har hatt totalt sovenekt( han er ikke helt i form om dagen heller), og Aurora har vært lenge oppe og blitt ekspert på å hale ut tiden . Alina er faktisk den som er enklest å få i seng nå.

  Men nå viser klokken aaaalt for mye, og jeg får prøve få meg noen timer med søvn før det er full fart igjen. Håper dere har hatt en fin helg så langt :)
  Kommentarer

  June

  24.07.2016 kl.06:18

  Ingenting er bedre enn kveldsro! Man trenger noen timer på å lade litt og hvile hodet:) beundrer din stå på vilje Mia, du er flink:)

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 21år og 3 barnsmamma

  21 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 4 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, bare 10 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander, noe som gjorde meg til 3barnsmamma i en alder av 20 år. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget