• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Gravidcravings...

  Når jeg gikk gravid med Alina, for to sommere siden var det en ting jeg hadde så lyst på.. PINNEKJØTT.
  Svigermor endte med å lage pinnekjøtt til meg- med fult tilbehør i juli. Ifjor sommer var jeg gravid med Sander og like fysen på pinnekjøtt, så svigermor disket nok en gang opp med pinnekjøttmiddag midt på sommeren.. Og trur dere ikke det ble pinnekjøtt i år også? For tredje året på rad... Men slapp av, nå er jeg ikke gravid altså!  Pinnekjøtt smaker uansett helt supert, og funker like godt som sommermiddag.
  Barnas oldemor (som også var på middag idag), var så uheldig å brekke beinet for noen uker siden... Så rullestolen ble dagenshøydepunkt for disse små trolla våre.  Nå blir det en episode av The good wife før det er natta her. Vi har helt hekta, og har sett utallige episoder de siste ukene.. Det er så deilig å kunne se serier sammen, det kunne vi jo ikke når Jørgen satt med skole hver kveld. Super avkobling etter barna er lagt og før man selv stuper i seng.

  God natt da dere ♥
   
  Kommentarer

  carina

  02.08.2016 kl.22:59

  Kos dere og god natt til dere :)

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 21år og 3 barnsmamma

  21 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 4 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, bare 10 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander, noe som gjorde meg til 3barnsmamma i en alder av 20 år. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget