• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Med fem barn !

  Vi har hatt overnattingsgjester inatt av min niese og nevø. Så idag hadde vi med oss fem barn på lekeland! Hurra for s-max, jeg vet ikke hva vi skulle gjort uten den bilen! Fem barn pluss vogn gikk helt supert.

  Vi tok turen til lekeland i Bærum, Leos. Ungene storkoste seg med masse boltringsplass, og vi avsluttet turen med en tur innom Mc Donalds. Ble rimelig svett når det skulle bestilles forskjellig mat til alle fem ja.. Eller Sander hadde medbrakt da, men allikevel.

  Å ha med seg så mange barn, eller bare å ha de hjemme går faktisk helt supert. Når de er så mange har de jo så mye underholdning i hverandre, og klarer å leke så fint sammen. De store er jo så flinke og snille mot disse små også. Det er helt gull!

  Det ble en veldig hyggelig dag, og jeg trur alle barna storkoste seg. De oppførte seg eksemplarisk hele gjengen i alle fall :)

  Altså, å ta bilder når det er full fart hele dagen faller helt i glemmeboka. Men det ble nå et av Sander i det minste.

  Nå er det bare oss og våre tre barn igjen.

  To av tre er i seng, så vi skal kaste oss ned i sofaen og ha seriemarston resten av kvelden. Håper dere har hatt en fin lørdag <3
  Kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 21år og 3 barnsmamma

  21 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 4 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, bare 10 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander, noe som gjorde meg til 3barnsmamma i en alder av 20 år. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget