• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Sandstrand på kjøkkengulvet

  Aurora har ferie denne uken, så her er det full fres med alle tre barna hjemme og Jørgen på jobb. Aurora og Alina har blitt et skikkelig radarpar i det siste. På godt og vondt. De har blitt helt ekstreme på rampestreker, og de rotter seg sammen som bare det om de får tilsnakk. Altså, jeg er veldig glad de er så gode venner, men å vaske leppestift fra vegger, og gulv er ikke min favoritt hobby. Jeg viste ikke om jeg skulle le eller gråte når jeg kom inn på kjøkkenet her om dagen heller.. De hadde fått lov å sitte med sånn lekesand ved kjøkkenbordet, mens jeg gikk for å legge Sander til luren sin. Når jeg kom inn på kjøkkenet 5 minutter senere fløy de rundt som gale... Kliss nakene, på et gulv dekket av sand.

  Aurora skylder selvsagt på den 2,5 år yngre lillesøsteren (som ikke klarer snakke så godt enda) så fort det er noe. "Det var Alina som gjorde det først ! ", men jeg tur nok de er like rampete begge to.

  Igår tok vi oss en liten tur ned på stranda, så de fikk leke i sanda der istedenfor å måtte føle behovet for å lage en sandstrand på kjøkkengulvet hjemme. Det var ikke mye som minnet om sommer, eller august måned med en gradestokk som viste 10 grader. Men vi pakket oss inn i godt inn med klær, så å kose oss klarte vi!


   
  Kommentarer

  Pernille

  11.08.2016 kl.20:08

  Fine bilder og en flott søskenflokk. Syns alle tre har blitt så store :o) <3
  Pernille: tusen takk ? Ja, de vokser så fort ! Helt utrolig at det bare er 2,5 måned til Sander er et år ! :o

  Silje Helen Sjøthun

  11.08.2016 kl.22:24

  For noen herlige bilder :-D Ser ut som en kjempefin dag <3

  12.08.2016 kl.13:44

  For noen flotte unger og fine bilder . Så Ut som en koselig dag

  Julie Husvær Madsen

  12.08.2016 kl.18:11

  Så koselig! Nydelige bilder :)

  Marlene Nilsen

  14.08.2016 kl.15:09

  Koselig :D

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 21år og 3 barnsmamma

  21 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 4 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, bare 10 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander, noe som gjorde meg til 3barnsmamma i en alder av 20 år. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget