• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Selvpåført utmattelse

  Har dere hatt en fin helg ? ♥

  I helgen var både jeg og Jørgen ute en tur. Hver vår dag. Det var egentlig veldig greit når jeg viste Jørgen var hjemme med barna, og de var med en av sine hovedomsorgspersoner. Ellers har jeg vanskelig for å senke skuldrene når jeg er uten barna. Jeg hadde en veldig fin kveld ute, og dagen i går gikk egentlig greit. Litt redusert var jeg nok, men til at jeg er ute såpass sjeldent som jeg er gikk det egentlig helt supert. Det var min andre gang ute på tre år, så at jeg ikke ble dårlig var vel kanskje bare flaks ? Selv om det er gøy å være ute en gang iblant, er jeg veldig glad det ikke er det jeg vanligvis pleier å bedrive helgene mine med. Selvpåført utmattelse. Haha.


   


  Aurora var tilbake i barnehagen igjen etter en uke med ferie, og jeg og de minstetrolla har kost oss hjemme idag. Litt roligere med to hjemme enn tre, selv om det er veldig fint å ha Aurora litt hjemme også. Hun var veldig glad det var barnehage igjen idag, for nå syntes hun det var lenge siden hun hadde sett vennene sine ! Jeg er så glad hun liker barnehagen så godt som hun gjør. Håper Alina og Sander blir å like det like godt den dagen det er deres tur til å begynne. Det er så godt å kunne levere i barnehagen når man vet at barna trives :)

   
  Kommentarer

  Ingrid Kristiansen

  15.08.2016 kl.15:44

  Ønsker deg og dine en riktig god uke!

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 21år og 3 barnsmamma

  21 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 4 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, bare 10 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander, noe som gjorde meg til 3barnsmamma i en alder av 20 år. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget