• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Alt på vent. Tøffe tider.

  Når Jørgen startet på skolen for 3 år siden, fikk nesten alle jobb før de gikk ut av skolen. Vi tenkte han valgte en sikker utdanning ved å bli ingeniør. En utdanning der han lett fikk jobb. Men så snudde alt. Fra at nesten alle hadde jobb før endte studier til at ingen hadde. Nedbemanninger, og ansettelsesstopp. Få arbeidsplasser og utrolig mange søkere. Ikke det at vi har gitt opp allerede altså, men vi ser jo det at ting kan ta lenger tid enn vi hadde håpet. 

  Heldigvis har han jobb nå, selv om det ikke er noe fast ansettelse. Men ting har blitt satt litt på vent. Sånn som huskjøp. Vi kan jo nesten ikke kjøpe før vi vet hvor det blir jobb. Det å kjøpe hus her for så å plutselig få jobb tre timer unna kan fort bli vanskelig, så det er vel greit å holde seg litt mobile. Ikke er det lett å komme ut på boligmarkedet om dagen heller, med høye priser og et egenandelskrav på 15 %.

  Vi har tenkt på å leie noe annent, noe større. Men leiemarkedet er ikke stort bedre, og det å betale mer i leie enn det hadde kostet oss å betale ned på vårt eget hus frister lite. Dessuten er det kjedelig å flytte bare for en liten stund. Å bo et sted der man ikke gidder å henge opp noe på veggene engang, fordi man vet man snart skal flytte videre.. Så akkurat nå gjelder det vel å holde hodet kaldt. Utålmodig som jeg er, syntes jeg det er bein tøft. Med lite plass, og at situasjonen er så uvisst. 

  Jeg har søkt inn de minste i barnehage fra januar, og da håper jeg virkelig situasjonen er mer sikker. Jeg vil ikke sende de i en barnehage der de bare vil komme til å gå en kort periode før det blir flytting. Samtidig begynner jeg med studier nå til høsten, og jeg trur det kan være fint å ha litt mer ro. Med så aktive barn som vi har blir det umulig å sette seg ned med studier på dagtid, så denne høsten/vinteren blir det nok temlig hektisk og det blir nok mye jobb på kveldstid. Men, engang må jo jeg bli ferdig med vidregående jeg også. Med tre barselpermisjoner, og sykdomsperioder i mellom har ting gått litt tregt.  Med litt is i magen og en smule tålmodighet, så ordner det seg nok for oss tilslutt også :)
  Kommentarer

  Martine

  25.08.2016 kl.20:39

  Og man må klare 5% renteøkning med tanke på inntekten også. Så det er kjempe vanskelig marked nå dessverre :/ hold ut også satser vi på at dette løser seg :)

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 21år og 3 barnsmamma

  21 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 4 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, bare 10 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander, noe som gjorde meg til 3barnsmamma i en alder av 20 år. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget