• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Sofajakt

  Da var vi på sofajakt igjen.
  Denne gangen er det ikke fordi jeg er lei, men fordi den vi har er øderlagt.

  Så, er det noen som har tips til fine sofaer ? Vi ønsker oss en med faste puter i ryggen denne gangen, og noe lignende farge som vi har nå. Helst samme størrelse og med samme sjeselong også.


  Nå er dette bildet tatt for en god stund siden da, men det er i alle fall den sofaen vi har nå. Som nå har revnet opp i trekket.

  Jeg har sett litt på sofaer fra Trademax, er det noen som har erfaring med dem ? Prisen er jo nesten litt for god til å være sann :)
  Kommentarer

  Marie Oma

  23.08.2016 kl.12:06

  Lykketil med sofajakten! :D

  Henriette Celin

  23.08.2016 kl.14:52

  En flott sofa!

  Thea

  23.08.2016 kl.19:07

  Vi vurderte også lenge å bestille fra trademax, men ble aldri noe av pga så mye negativ omtale. Har fått så mye dårlig at de har stengt veggen sin for innlegg på Facebook. Men jeg hadde nok prøvd, om vi ikke hadde kommet over en "ny" brukt en, bare bruk Mastercard for å være på den sikre siden! Lykke til med jakten! :-)

  Silje

  23.08.2016 kl.19:48

  Kommenterer sjelden blogger, men nå måtte jeg siden du nevnte Trademax 😊 Vi har sofa derfra. Superfornøyd. Anbefales virkelig. Hatt vår i snart to år. Ikke synlig slitt og vi har to små barn. 😊 synes forresten du har en fin blogg.

  Iselin

  23.08.2016 kl.22:19

  Jeg venter på sofa fra Trademax. Den sofaen vi har hatt nå er og derfra, og har ikke hatt problem med den (bytter fordi det ikke var særlig praktisk med beige sofa når man har små barn :P).

  Amalie

  24.08.2016 kl.12:27

  Vi kjøpte vår sofa via trademax. Utrolig fornøyd! Har vasket trekket på putene i maskin også, så gode som ny! Anbefales virkelig.

  Lykke til med jakten 😊

  Ingrid

  24.08.2016 kl.20:22

  Trademax sine sofaer er helt OK, men du får hva du betaler for. Moblia.no har også en del billige sofaer, også kjører både bohus og skeidar salg nå ;-) Vi bestilte oss nettopp Mississippi sofa, fra bohus (men den har løse puter da😅). Lykke til med jakten, det finnes jo en hel jungel😁

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 21år og 3 barnsmamma

  21 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 4 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, bare 10 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander, noe som gjorde meg til 3barnsmamma i en alder av 20 år. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget