• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • En 4 åring i sorg.

  I mai forsvant katten vår. Jeg har ikke skrevet noe om det tidligere, da vi hele veien har håpet på at han skal komme til rette. At noen skal finne han i godt behold, eller i det minste at vi skal vite hva som har hendt med han. Men, vi har ingen svar, og håpet om at han skal komme til rette er vel så godt som borte etter 4 måneder. Han var både kasterert og chippet, så om noen fant han burde vi jo fått et svar, men det spørs nok om ikke han har blitt tatt av et anent dyr. Kanskje rev? Sporløst forsvunnet er han i alle fall.


  Og Aurora syntes det er så trist. At pusen hennes er borte. Verdens snilleste og mest kosete Marvin. Men sorg hos en 4åring kan veksle etter dagshumøret. Noen ganger gråter hun når hun tenker på han, andre ganger sier hun " jaja, vi kan jo bare kjøpe oss en ny Marvin". Jeg trur det er litt sånn det fungerer hos barn, at de syntes det er veldig trist noen dager, mens andre dager stikker det ikke like dypt. Hun sier hele tiden at Marvin, han er på ferie, og han kommer tilbake. Til nå har jeg fortalt henne at vi håper han kommer tilbake, og at han har det bra, men nå føler jeg det blir en løgn. For sannsynligheten for at han kommer til rette nå er vel ganske liten. Problemet nå, er at hun er overbevist om at han er på ferie, og om jeg forteller henne at han ikke kommer tilbake, blir hun såå sint og lei seg. Så hva skal man egentlig gjøre ? La barnet leve i håpet om at han kommer tilbake, eller si at han er borte for godt selv om hun ikke vil høre på? For hun var jo den pusen virkelig en stor del av livet. Han fikk være med på alt, og ville være med på alt.
   ♥
  Kommentarer

  CamillaMH

  31.08.2016 kl.01:59

  Vet hvordan det føles.. Har skjedd meg også.. Uff,ikke noe gøy.

  ane

  31.08.2016 kl.13:50

  så søt han var <3 kjempe trist og miste et kjærledyr,man blir jo så glad i dem <3 kan både være rev og det kan også være grevling

  Vigdis Schoopp

  31.08.2016 kl.15:46

  Åh så trist å lese.

  Virket som Marvin var en skikkelig kosekatt,både sosial og leken.

  Håpet for at han kommer tilbake er vel lite,men en hører jo om sånne gledeshistorier der katter har komet tilbake etter veldig lang tid.

  Vi har to katter som har rukket å bli 7 og 11 år.

  De er fullverdige medlemmer av familien og vi adlyder hvert minste mjau!

  Veldig fin familie du har,ungene er jo bare nydelige og dere gjør en kjempejobb.

  Ha en fin onsdag :)

  Iselin Renée

  01.09.2016 kl.09:53

  Uff ja sånt er helt grusomt :( Ser det står du bor i Drammen eller Svelvik, jeg bor også i Drammen og det kommer ofte katter hit til oss da vi mater ville katter, pinnsvin osv. Kan godt holde et ekstra øye etter katten deres hvis det er i Drammen dere bor :) Håper han kommer til rette!
  Iselin Renée: Ja, vi bor like ved grensen til drammen :) Takk, gjerne det ! <3

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 21år og 3 barnsmamma

  21 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 4 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, bare 10 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander, noe som gjorde meg til 3barnsmamma i en alder av 20 år. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget