• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • For et år siden...

  Dette er helt rart å tenke på.. Men når Alina var like gammel som Sander er nå-, da ble hun storesøster.

  Hun tok det hele veldig bra. Hun er virkelig en storesøster, selv om Sander bare er ti måneder yngre enn henne. Hun koser, trøster og blir sint om han tar lekene hennes. Hun viser så mye omsorg for lillebroren sin, og om hun har vært borte fra han en liten stund, er hun helt i ekstase når hun ser han igjen. De har en enorm glede av hverandre allerede, og jeg håper den gleden vil fortsette å vokse i årene fremover.


  Et par uker før lillebror kom til verden ♥ Et svangerskap med to barn fra før er ikke bare enkelt, spesielt ikke når kvalmen er ille, bekkenet streiker og Alina var så lita som hun var.


  Samtidig som jeg tenker på hvor bra det har gått med så kort mellomrom mellom disse to yngste og hvor takknemlig jeg for at det ble sånn her, har det vært og er forsatt veldig slitsomt. Jeg er veldig glad vi ikke skal ha noe baby til nå, ti måneder etter Sander kom til verden. 


  En nyfødt Sander, og en 10 måneder gammel Alina ♥


  Kjærlighet ♥
   
  Kommentarer

  CamillaMH

  09.09.2016 kl.01:19

  Så kult

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 21år og 3 barnsmamma

  21 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 4 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, bare 10 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander, noe som gjorde meg til 3barnsmamma i en alder av 20 år. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget