• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Frokost med babybjørn.

  Idag gikk turen til Oslo, for frokost med babybjørn og en titt på vinterens kolleksjon.
  Jeg forelsket meg helt i de nye fargene, og de fine detaljene på bæreselene. Vinterens kolleksjon er inspirert av den svenske skog, og kommer i okotober. 

  Nå er det mange år siden jeg har sett en babybjørn sele på nært hold, og jeg er veldig imponert over de enkle løsningene deres. At man ikke trenger nyfødt innlegg i selene, at man enkelt kan snu selen fra mage til rygg med barnet i, og hvordan noe så enkelt som en glidelås gjør at man kan ha barnet både vendt innover mot deg, eller utover mot verden. Fremover vil dessuten hver kolleksjon komme i et begrenset antall, så man slipper at ALLE har samme fargen på selen som den du har. Det hele blir mer unikt.

  Jeg har jo brukt ergobaby de siste årene, men babybjørn slår de glatt på design og enkle løsninger. Jeg fikk med meg "allværsselen" deres, og gleder meg til å teste om den slår ergobaby på comfort Jeg prøvde den en liten stund tidligere idag, og den kjentes veldig god ut ! Hele møtet med babybjørn var så hyggelig at vi endte opp med å sitte der i tre timer, og jeg ble litt forsinket til resten av dagen- men pyttpytt :)
  Det babyproduktet vi kanskje har hatt mest nytte av med våre små- vippestolen ! Virkelig gull verdt. 
   
  Kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 21år og 3 barnsmamma

  21 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 4 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, bare 10 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander, noe som gjorde meg til 3barnsmamma i en alder av 20 år. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget