• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Når alt går oss imot...

  Dette året håpet jeg skulle bli "vårt år".
  At ting skulle gå vår vei, og at ting skulle gå litt på skinner. Men til nå trur jeg det meste har jobbet imot oss. Det er ufattelig slitsomt når alt blir vanskelig, og når alt blir en kamp. Jeg hadde så mange planer for dette året... Planer og mål, håp og ønsker. Men med bare fire måneder igjen av året trur jeg nok ikke dette ble vårt år allikevel, tvert imot.

  Misforstå meg rett, vi har hatt et fint år altså. Masse glede, latter og gode stunder, men akkurat de praktiske tingene er det som har gått galt. De tingene som gjør hodet tungt, skuldrene stive og søvnen dårlig. Frem til for en ukes tid siden, tenkte jeg at NÅ måtte vi da ha fått nok for dette året, men det var overhodet ikke tilfellet. For resten av det som kunne gå galt, det gikk galt denne uken.

  Nå håper jeg vi har fått nok motgang for i år, og at det ikke kommer flere mørke skyer. Det er i motgang man blir sterkere, er det ikke det man sier `? Jeg håper i alle fall det,  for akkurat nå føler jeg meg alt annet enn sterk, og kamplysten. Jeg er så klar for at ting skal gå vår vei nå. Jeg forventer ikke at ting skal falle ned i hodene på oss altså, men litt medgang hadde vært godt.    
  Kommentarer

  09.09.2016 kl.23:06

  Hva har skjedd?

  CamillaMH

  10.09.2016 kl.00:46

  Vet hvordan det føles. Klem.

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 21år og 3 barnsmamma

  21 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 4 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, bare 10 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander, noe som gjorde meg til 3barnsmamma i en alder av 20 år. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget