• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Bitt i tunga

  På torsdag datt Alina ned fra tripptrappstolen, og beit seg i tunga. Det er ikke akkurat noe nytt at hun ramler litt, da hun er en uredd klatremus... Men denne gangen beit hun seg så kraftig i tunga, at vi tok en tur på legevakta. Heldigvis ikke hull imellom, men det var ikke langt unna og vi måtte følge med såret.

  Så når hun fikk feber igår, var vi redde for infeksjon. Det ble en liten legetime idag, men CRP var heldigvis helt negativ. Da er det nok bare noe annnet rusk som har plaget henne.

  Slik så såret ut på fredag, og det er ganske likt enda. På torsdagen, dagen hun skadet seg, var det helt åpent. Usj. Men den frøkna har virkelig høy smerteterskel altså ! Det var ikke mye sutring etter det bittet der! Lille tøffingen min <3
  Kommentarer

  Sofie Caroline Nilsen

  19.09.2016 kl.23:31

  Uff, stakkars lille :(

  CamillaMH

  20.09.2016 kl.01:11

  Uff da. Håper hun føler seg bedre snart.

  SiljesWorld

  20.09.2016 kl.15:34

  Off stakkars liten :(

  Vigdis Schoopp

  22.09.2016 kl.15:26

  Oi,håper d går bedre med Alina nå?

  Datteren min gjorde det samme for 20 år siden da hun falt på sykkelen.Vi glemte å vise henne hvordan hun skulle bremse!!

  Nå er hun 24 og har fortsatt arr.

  Ønsker deg en fin torsdag :)
  Vigdis Schoopp: ja, det går heldigvis veldig bra, selv om bittet i tunga fortsatt er stort. Oi, såpass ja! Godt at et arr på tunga ikke er av de mest synlige :)

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 21år og 3 barnsmamma

  21 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 4 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, bare 10 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander, noe som gjorde meg til 3barnsmamma i en alder av 20 år. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget