• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Tung uke

  Denne uka har vært virkelig tung. Dagene har vært såå lange.!

  Alina har slitt med feber, og vært utrolig grinete. I kombinasjon med den vanlige trassen, og med det at jeg har Sander hjemme også, blir det utrolig slitsomt. De "smitter" gjerne hverandre med å være grinete. Så det går i sutring, og skriking stort sett hele dagen. Sander får ikke sovet stort på dagtid, siden Alina skriker og dermed vekker han. Og med lite søvn på dagtid blir Sander et mareritt å få lagt om kvelden. Etter at han er lagt blir det en god time (pluss, pluss) for å få han til å sove. Når han først er sovnet er det somregel stille et par timer(om vi ser bort ifra Aurora) før både Alina og Sander våkner rundt elleve tiden. Sånn halv et på natten er det endelig stille, og man får stupt ned på puta i noen timer før Alina starter dagen igjen i halv seks-seks tiden.

  Pjuh, håper jeg våkner med masse påfyll av energi i morgen!
  Kommentarer

  Bitte-Louise

  23.09.2016 kl.19:27

  Utrolig nydelig bilde av deg :D

  anonym

  24.09.2016 kl.13:04

  hvorfor klager du sånn ??? du som har valgt og fått 3 barn, da må du tåle de blir syke og grinete innimellom
  anonym: hehe, selvfølgelig blir de grinete og syke innimellom, men litt klaging må da være lov for det. Man er jo like glad for barna sine uansett. Bloggen min er helt frivillig å lese :)

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 21år og 3 barnsmamma

  21 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 4 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, bare 10 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander, noe som gjorde meg til 3barnsmamma i en alder av 20 år. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget