• 20år og 3-barnsmamma

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Mest lest
 • Kontakt
 • Luksus

  God kveld <3

  Aurora sover borte i natt, så da har vi bare de to minste hjemme. Jeg hørte engang at en er som en, to er som ti, mens tre er tivoli.. haha, det er vel kanskje noe i det.. Egentlig så er det nok kanskje lettere med Aurora hjemme, siden hun leker så fint med Alina. Men litt roligere blir det jo på kvelden siden de små legger seg noen timer tidligere enn Aurora bruker å gjøre.

  Hun gledet seg sånn til å sove borte idag, så hun koser seg nok veldig <3

  Vi ga de minste middag før leggetid, og bestilte oss indisk når de var i seng. Det er så godt med et måltid uten barneskrik og matkasting en gang iblant. Skikkelig hverdagsluksus.

  Det blir litt forandringer på bloggen snart, og jeg håper det blir greit for dere også. Jeg kommer tilbake med litt mer om det, når alt er på plass :)
  Kommentarer

  Henriette Celin

  24.09.2016 kl.00:19

  Så skjønne! Og er nok stas og kjekt for henne å være på overnatting ja ^^

  Mari

  24.09.2016 kl.11:25

  Du skal vel ikke slutte å blogge??😭Er blitt så glad i denne fine bloggen din❤
  Mari: så hyggelig , det blir jeg glad for å høre ?? ikke slutte, bare bytte bloggadresse og plattform ! Du finner den i det nyeste innlegget :)

  Skriv en ny kommentar

  MiaCharlotte - 21år og 3 barnsmamma

  21 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 4 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, bare 10 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander, noe som gjorde meg til 3barnsmamma i en alder av 20 år. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits
  Morgan&Men SEO - Widget