• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Aurora og mammatid!

                                                                                                                          //sponset produkt.

  På lørdagsformiddag, når Alina og Sander sov lur, ble det Kreakid tid på Aurora og meg.
  Aurora syntes alltid det er like spennende å se hvem aktiviteter esken har å by på. I augustesken som vi satt med denne gangen handlet det om insekter. Vi laget en marihøne, et eget memory spill og undersøkte insekter ute med forstørrelsesglass. 

  Jeg har ikke verdens beste fantasi, så å få en eske med sånne aktiviteter er helt gull. Vi trenger ikke planlegge, gjøre innkjøp eller finne ut hva vi skal gjøre. Alt er forklart, og alt man trenger finner man i esken. Det eneste man trenger er litt tid!  Om du vil lese mer om kreakid, eller bestille en eske og prøve selv, kan du besøke kreakid sine sider. Det er helt uten binding, og virkelig et supert konsept til en fin pris! Anbefales !

  Instaupdate

  Instagram siden sist

  @miacjohn

  Frokost med babybjørn.

  Idag gikk turen til Oslo, for frokost med babybjørn og en titt på vinterens kolleksjon.
  Jeg forelsket meg helt i de nye fargene, og de fine detaljene på bæreselene. Vinterens kolleksjon er inspirert av den svenske skog, og kommer i okotober. 

  Nå er det mange år siden jeg har sett en babybjørn sele på nært hold, og jeg er veldig imponert over de enkle løsningene deres. At man ikke trenger nyfødt innlegg i selene, at man enkelt kan snu selen fra mage til rygg med barnet i, og hvordan noe så enkelt som en glidelås gjør at man kan ha barnet både vendt innover mot deg, eller utover mot verden. Fremover vil dessuten hver kolleksjon komme i et begrenset antall, så man slipper at ALLE har samme fargen på selen som den du har. Det hele blir mer unikt.

  Jeg har jo brukt ergobaby de siste årene, men babybjørn slår de glatt på design og enkle løsninger. Jeg fikk med meg "allværsselen" deres, og gleder meg til å teste om den slår ergobaby på comfort Jeg prøvde den en liten stund tidligere idag, og den kjentes veldig god ut ! Hele møtet med babybjørn var så hyggelig at vi endte opp med å sitte der i tre timer, og jeg ble litt forsinket til resten av dagen- men pyttpytt :)
  Det babyproduktet vi kanskje har hatt mest nytte av med våre små- vippestolen ! Virkelig gull verdt. 
   

  Blåbærtur

  Siden det gikk smått forrige gang vi var å plukket blåbær, gjorde vi et nytt forsøk i går. Nå med bærplukkere ! På 1 time hadde vi 9 liter blåbær. Så det ble både blåbær pai og masse syltetøy idag. I morgen skal Aurora lage blåbærmuffins med det som er igjen.

  Jeg elsker blåbærplukking, selv med litt utålmodige barn. Vi får vært ute, og vært produktive på samme tid. Også smaker jo blåbær så godt-, spesielt når man har plukket bærene selv. Kanskje det blir en blåbær tur til før sesongen er over.. Vi fant et sted med masse blåbær ikke langt unna så.

  Kanskje noen som har erfaring med å lage blåbærsaft ? Det hadde vært gøy å prøve neste gang ! :)

  Interiør til barnerommet.

                                                                                                 //sponset

  Jeg bare elsker all den fine innredningen som er å finne til barnerom.
  Denne hylla fra jollyroom er så fin, at den tilogmed har fått plass i stua. Siden vi ikke har så god plass, og jentene har fult av leker på rommet, har vi en krok i stua med litt leker. De leker jo helst der vi er, og når lekene står linet opp på en hylle er de mye morsomere å leke med enn om de på grave de frem fra en kasse.  Den fine bokhylla, eller lekhylla som vi bruker den som finner dere  her http://www.jollyroom.no/barnerommet

  Baby blue

                                                                                                                            //sponset
  Det er så skummelt hvor fort disse små vokser.
  Sander er jo lille babyen min, og jeg hadde håpet han skulle være baby en god stund til. Men nå er han blitt en liten mann på over 8 måned allerede. Han kryper, står og går rundt bordene. Vår lille sjarmør ♥


  Litt baby ser han ut enda da, i dette søte settet fra Tiny Tresures som du finner her http://www.jollyroom.no/barneklaer/bodys-bodysuits
   

  Ferie med dårlig vær

  Danmark er fortsatt helt supert, og jeg trur nok ikke dette blir siste ferien vår her. Med tre så tette og små som vi har er det helt perfekt. Ungene storkoser seg her nede og det er masse å finne på.

  Nå er det jo et stort pluss at resten av familien er her nede også. Det er jo så mange å leke med, og aldri kjedelig. Aurora har vi jo nesten ikke sett de siste dagene. Hun flyr rundt å leker med de andre. Alina dylter etter når hun ikke løper rundt med dukkevogna og babyen sin. Sander er en liten klegg, som helst skal sitte på armen. "'Mammma" roper han og sutrer så fort han ser meg. Skikkelig mammadalt blitt.

  Igår var vi en tur på et lekeland i nærheten, og dagen før på en liten bytur. Idag har vi bare tatt det med ro her, mens resten av gjengen har vært på bytur. Med søskenvogn og de to minste som ikke har så mye ro i rompa, fant vi ut at det var greiere med en litt rolig dag.

  Vi har dessverre vært skikkelig uheldige med været, og det ser ikke ut som om det blir så mye finvær disse to ukene vi er her. Om vi skal tru værmeldingen. Men ferie er ferie uansett, og det er ikke vaskelig å finne på ting selv om været er dårlig. Vi har da hatt noen timer med sol innimellom regnværet idet minste

  Imorgen blir det legoland!

  Petite Cherié stellebag

                                                                                                            //sponset

  En vanlig veske er det mange år siden jeg har kjøpt meg. Med små barn blir det stelleveske som er mest praktisk,men nå har jeg funnet ut at det faktisk ikke gjør noen ting ! Med så fine stellevesker som det finnes nå er det ikke noe problem.. Det gjelder bare å finne den (eller de) rette !

  Jeg har nå rukket å teste ut Petite Cherié sin stelleveske et par ukers tid, og jeg bare digger den ! Det følger med fester som gjør det veldig lett å henge stellebagen på vogna, og den har en veldig fin størelse. Stor nok til at man får med seg det man trenger, men ikke for stor. Den tar seg fint ut, og har praktiske skulderemer som er behagelige å bære med. (Det følger med en bredere reim enn den som henger på også)
  Jollyroom har så mange fine stellevesker i utvalget sitt,www.jollyroom.no/mamma/stellevesker.

  Juleverksted - kreakid

                                                                                                                                                            //sponset produkt

  Vi har fått lov å teste noe som heter Kreakid. Kreakid er en eske med aktiviteter man får hjem i postkassen en gang i måneden. Jeg elsker konseptet, og trur dette er noe som virkelig kan hjelpe foreldre å gjøre litt mer kreative ting hjemme med barna ! Esken inneholder alt man trenger til å gjøre to kreative prosjekter, og et ekspriment.
  I desember esken var det skulle man lage julekort med reinsdyr, julekuler og utføre et krystall ekspriment. Til nå har vi prøvd de to kreative prosjektene, men har enda til gode å prøve ut prosjektet.
  z  Boksen koster 298 kr i måneden, og passer for barn i alderen 2-8 år. Alle boksene er ulike, og inneholder alt man trenger for å utføre aktivitetene, itillegg til trinn for trinn forklaring på hvordan det skal utføres. Tommel opp herfra ! :)

  Du kan lese mer på Kreakid.no

  Verdens tøffeste gåbil

                                                                                                                                        //sponset produkt

   

  Jeg trur ikke de finnes noe tøffere lekebil enn den her altså ?!  Vi har jo en rosa lekebil fra før av som Aurora fikk i dåpsgave, men nå som lillebror kom måtte det en litt mer guttete bil til også.  Jeg syntes den er så tøff , og den er jo like fin til pynt som til lek!  Alina syntes den var helt topp henne også. Jentene kommer nok til å bruke den flittig i tiden frem til Sander kan bruke den selv, nå kan de jo kjøre rundt på hver sin :) 

  Du finner bilen HER, og jeg så nå at det var et skikkelig godt tilbud på den også ! Perfekt gave til små tøffinger ! :)

  PS: Følg med på instagramen min (@miacjohn) i dagene fremover om du har lyst til å vinne en gåbil, kanskje kommer det en giveaway ! :)


  #jollyroom#minispeeders#mammablogg#sponset  Vi har testet Petite Chérie vognpose!

                                                                                                                                                                                                                                         //Sponset produkt  Nå har jeg rukket å teste ut vognposen fra Petite Cherie, både med Alina og med lillebror !
  Alina har brukt den siden vi fikk den i hus, og jeg er er veldig fornøyd ! Den passer perfekt i Bugaboo Donkey vognen vår. Jeg har jo fått testet den ut både i sportsdelen og i bag-delen på vogna, og den passet like godt begge steder.

  Posen er lun og god, og varmer godt. Det er enkelt å tre selene(stort pluss!), og jeg liker størelsen på den veldig godt. Den er ikke like lang som voksi posene jeg har fra før, og det er igrunn helt topp. Men det beste av alt må jo være designet! Petite Chérie posene kommer i mange ulike design, og gjør at man kan ha en litt mer spennende og unik vognpose.

  Innsiden av posen er i fleece, og posen har en deilig teddypels som gjør posen litt ekstra lun og god :)


  Sander koser seg i vogn posen :)


  Alina testet ut vognposen før lillebror kom til verden.  .
  Jeg er knallfornøyd med vognposen, og kan trygt anbefale den videre ! :)

  Vognposen er sponset av Jollyroom, og du finner den her .   #jollyroom #mammablogg #barneutstyr #vognpose #petitecherie

  Petter Kanin

                                                                                                                           //SPONSET

  Kanskje du husker serien om Petter Kanin fra du selv var liten ?
  På NRK går nå serien om Petter Kanin. Der kan man følge Petter Kanin og vennene hans Lilly og Benjamin på spennende, og morsomme eventyr! Lekene fra serien er nå tilgjengelig i Norge, så barna kan leke med figurene fra serien hjemme ! De nostalgiske lekene får du kjøpt hos Jollyroom

  Vi har fått testet ut lekene her hjemme, og de har falt i smak hos Aurora. De små figurene, de litt større bamsene og kanskje det som har vært mest stas; spillekortene ! 
  Med spillekortene kan man spille 4 ulike spill.

  Lekene fra serien er helt topp som julegaver til barn fra 3 års alder, og kommer garantert til å falle i smak hos heldige motakere:)

  Alle lekene fra serien finner dere HER.

   #PetterKanin #Jollyroomno #NRK

  Petite Chérie Vognpose

                                                                                                                                                                                           //Sponset innlegg
   
  Igår var jeg å hentet denne knallfine vognposen fra Jollyroom.
  Oppi denne trur jeg lillebror kommer til å få seg noen gode varme lurer, og den passet itillegg perfekt i vognen. Jeg gleder meg til å teste den ut mer (Alina har fått prøve den litt på tur idag), så håper jeg den står til forventningene. Dere får litt mer utfyllende infomasjon når jeg har fått testet den litt ! :) Utseendet skuffet iallefall ikke !


  Alina tester posen til lillebror !

  Vognposen er sponset av Jollyroom, og du finner den her 

   

   

  Utstyrslisten til lillebror !

  Jeg tenkte jeg skulle dele utstyrslisten min med dere. Når man venter baby er det jo mye man trenger i hus. Vi har jo endel fra før, men samtidig ble disse to siste så tette at enkelte ting trenger vi dobbelt opp av. Nå som det er barn nummer 3 føler jeg i det minste at jeg har funnet ut hva jeg syntes er et "must" til baby, og hva som kanskje er litt mer unødvendig eller ikke blir brukt.


  Har kjøpt:
  ♥Klær
  ♥Vogn (Bugaboo Donkey som kan brukes som både søskenvogn og enkeltvogn)
  ♥Smokker 
  ♥Innsektsnett
  ♥Sprinkelseng og madrass
  ♥Laken
  ♥Sengesett (har vi fått)
  ♥Større bil (kanskje ikke noe som er veldig vanlig å ha på utstyrslisten, men når man får 3 barn på på 3 år blir det jaggu det )

  Litt klær har det blitt i de minste størrelsene, selv om vi enda mangler litt til som må kjøpes inn før lillebror kommer. Det er ganske mye som må kjøpes inn når man ikke har noe guttetøy fra før. Det aller meste er kjøpt på Kappahl, de har jo så mye fint barnetøy til en grei penge. Syntes ikke utvalget til gutt er så halv galt heller altså, og jeg koser meg med å kjøpe inn guttetøy til lillebror. Det er jo litt stas med litt annent enn bare rosa og kjoler etter å ha shoppet til disse jentene en stund.  Har fra tidligere:
  ♥ Stokke new born seat
  ♥Sengekant
  ♥Vippestol
  ♥Stellebord
  ♥Gulpekluter
  ♥Brystpumpe
  ♥Vognpose
  ♥Stellekremer
  ♥Bæresele med nyfødtinnlegg
  ♥Moby Wrap (bæresjal)
  Lekegrind
  ♥Tepper
  ♥Bilstol
  ♥Stelleveske
  ♥Ammepute
  Ammeinnlegg i ull og bambus


  Ida ising stelleveske.


  Hjemmestrikket nøstebarnteppe ♥


  Må kjøpe:
  ♥Dundyne
  ♥Bilstolpose 
  ♥Stokke tripp trapp stol
  ♥Litt mer klær
  ♥Beskyttelse til håndtaket og bumperene på Bugaboo vognen


  Har lyst på
  ♥ En stelleveske til. Jeg er veldig glad i Ida Ising stellevesken vår (som jeg har skrevet om her), og den er så kjekk på tur. Men når man skal ut med 2 små er det nok en fordel med en veske man bare kan dytte ting ned i itillegg.
  Amme bh'er. Tidligere har jeg bare brukt vanlige bh'er siden jeg ikke har funnet noen ordentlig gode amme bh'er, men denne gangen lurer jeg på om jeg skal gi det en sjanse til.
  ♥ Ny ammepute. Ammeputen jeg har nå er helt genial å sove med mellom beina for å avlaste bekkenet, men det den egentlig er til, nemlig ammingen, syntes jeg ikke den er like god ti
  ♥ Ny lekegrind. Den vi har er gammel, sliten og umalt, og jeg ser for meg at jobben med å male den kanskje ikke blir verdt jobben om man finner en ferdig malt til en grei penge. Ny lekegrind er overhodet ikke noe som er høyt prioritert, men om vi kommer over noe til en grei penge skal det vurderes :)

   
  #barneutstyr #utstyrsguide #mammablogg #gravidblogg

  Matriell lykke: NY VOGN !

  Wæææ, we did it !

  Vi var å prøvde våre to alternativer til vogn i dag. Emmaljunga double viking og bugaboo donkey duo. Emmaljunga vognen har jeg ikke prøvd før, så jeg ble positivt overasket over hvordan den var, men etter å ha vært å sett på Bugabooen igjen etterpå var det ikke tvil. Bugaboo var litt nettere, mindre slått sammen, finere, man kan bruke den som enkel vogn, og når man måtte legge til utstyret som ikke fulgte med Emmaljunga vognen, ville den kommet på borti mot samme pris. Jørgen syntes også Donkyen var finere etter å ha prøvd begge to. Så idag bestilte og betalte vi Bugaboo Donkey Duo vognen vår ! Den er ventet om 3 uker, og jeg trur jeg blir veldig fornøyd ! Jeg er riktignok en del tusen fattigere, men jeg håper og trur at den er verdt det :) 

  Vi valgte hel svart understell og off white kalesjer, så den blir som på bildet under :

  Donkey Duo Black/Black Extendable Sun Canopy - 5
  (bilde fra babyshop sine sider , her )


  Jeg har landet...

  Etter en tur innom babyshop igår for å prøve Bugaboo donkey vognen er jeg sikker - det kan ikke bli noe annen vogn !

  Jørgen har heldigvis blitt enig med meg, så nå har vi iallefall falt på et valg når det kommer til vogn. Forsatt litt usikker på fargekombinasjon, men vi er iallefall nærmere enn noen gang. Det at den kan brukes som enkel vogn så vi slipper å oppbevare to vogner,den er nett, fin å se på og en drøm å trille gjorde at valget ble som det ble

  Aurora fikk prøvesitte for Alina og lillebror igår Hun er riktignok litt i største laget, men hun elsket vogna. Hun skjønte ikke hvorfor vi ikke bare kunne ta den med hjem med engang... Hoho  Natt nummer 2 med jentene på samme rom gikk ikke så bra... Aurora vekte søsteren sin med hyl og skrik klokken halv fire i natt *gjesp*, Håper denne natten går bedre ! :)

  Dyrt med 3 tette barn !

  Nå som vi venter nummer 3, ble det plutselig litt flere utfordringer med utstyr... Og det er ikke bare de små tingene som må oppgraderes...

  VOGN
  Vi trenger selvsagt søskenvogn når det blir en aldersforskjell på bare 10-11 måneder mellom disse to minste. 
  Nå som jeg endelig hadde en vogn jeg ikke ville bytte ut (Baby Jogger city elite), må jeg altså begynne på vogn jakten igjen.
  Vi trenger en vogn der jeg kan ha ha begge barna mot meg, siden Alina er så liten enda når lillebror kommer  og det er det at jeg ikke kan ha sportsdelen vendt mot meg er det eneste jeg er misfornøyd med på Baby Joggeren vi har nå.Jeg vil også ha barna ved siden av hverandre, og ikke i høyden som enkelte søskenvogner har. Jeg har ikke funnet mange vogner som oppfyller disse kravene. Jeg har funnet en jeg har lyst på, og som oppfyller kravene mine; Bugaboo Donkey Duo, men for en pris!  
  16 000 kr for en vogn er jo litt stivt, men jeg elsker alle egenskapene med den. Det at den kan gjøres om til enkeltvogn, at den er nett, også syntes jeg jo den er veldig fin. Jørgen har funnet vognen Emmaljunga Double viking som et rimeligere alternativ, men jeg er ikke helt overbevist. Om det er noen av dere som har erfaringer med noen av disse vognene eller andre søskenvogner der man kan ha begge barna mot seg blir jeg veldig takknemlig om dere deler ! :)


  BIL
  Det er ikke nok med av vi må ha ny vogn, men vi må bytte ut den ene bilen også ! Definitivt den største utgiften.
  Nå har jeg Mondeo, men tilogmed den er for liten for 3 bilseter i bredden.
  Vi vil jo gjerne forsette å ha Aurora bakovervendt til hun er 4, så setene er jo ganske store. Vi er ganske sikre på at det blir en Ford s-max på oss. Så iløpet av sommeren regner vi med det blir bil utbytting. Ikke akuratt en slik bil jeg trodde jeg skulle kjøpe med som 20 åring, hoho. Men den er iallefall penere enn mange av alternativene og har god plass. 
  Diverse

  Også trengs det selvfølgelig en haug med mindre ting.. Alt av klær, siden vi får gutt denne gangen, en sprinkelseng til, nytt bilsete til Alina så lillebror kan ta over babysetet. tripptrapp stol og slik forsetter listen.Det er ikke bare det at det er mye som trengs, men det er det å bestemme seg for hvem type man skal gå for og hvem merke. Hvilket bilsete? Hvilken vogn ? Jeg blir gal av baby utstyrs jungelen, selv om jeg i bunn og grunn burde begynne å bli ganske erfaren innenfor den verdenen nå, føler jeg meg fremdeles ganske så blank på enkelte ting. 


  #svangerskap #gravid #mamma #utstyr #familie #mammablogg
   

  IDA ISING stelleveske

                                                                                                                                                                            //sponset produkt

  For en stund siden fikk jeg tilsendt en ny stelleveske fra  den danske designeren IDA ISING.
  Den prisvinnende stellevesken har vært i bruk hver dag siden. IDA ISING sin stelleveske er litt annerledes enn andre stellevesker, og virkelig kanon praktisk !


                                                                                     
                                                                               Stilrent design, som passer til det meste og de fleste.


  Stellevesken er et bærbart stellebord, og gjør bleieskiftene til en lek når man er utenfor husets fire vegger. Du har alltid med deg din egen stellematte, og det er bare å åpne den opp så har du alt du trenger lett tilgjengelig. Itillegg til å være praktisk er det jo mye mer hygienisk enn å legge barnet  ned på offentlige stellebord.
  Stellematten i vesken er tykk og behagelig for barnet å ligge på og trekket kan tas av og vaskes. Den har 4 store innvendige lommer der du kan ha bleier, skiftetøy og andre ting du trenger ha med deg til den lille.


  Det er litt vanskelig å komme til lommene inni selve stellevesken uten å åpne den helt, men den har et stort rom med glidelås på utsiden der du kan ha lommebok, telefon og annet småtteri som er kjekt å ha lett tilgjengelig..

  Reimene på stellevesken er i skinn, og utsiden er i  100% Øko-Tex bomull. 
  Du får også kjøpt vanntett pose til å henge på vognen som du kan ha stellevesken i  og skinnreimer som du kan bruke til å henge stellevesken på vognen med.


  For å se flere av IDA ISING stelleveskene sjekk ut www.idaising.com

  Du får kjøpt stellvesken hos jollyroom og barnas hus.


  #idaising #barneutstyr #mammablogg #foreldre #mamma

  bObles

  Har dere hørt om bObles før ? Det hadde ikke jeg heller før jeg fikk invitasjon til tumletid og en egen presentasjon av produktene til Bobles for bloggere. Så da reiste jeg og jentene inn til Asker på torsdagen som var for å se hva disse danske produktene var for noe.

  Fra vi kom inn dørene var Aurora i lek. Hun hoppet, klatret, balanserte, rullet og ikke minst var hun strålende fornøyd.
  Jeg er så imponert over produktene. og de kan brukes på så mange ulike måter. Alle måtene de forskjellige tingene kan brukes på syntes ikke jeg var så godt å se med engang, men Aurora så det på 123 !. Produktene passer best for barn i alderen 0-7 år, men jeg er sikker på jeg kan få en del glede av de jeg også.. Hehe  .
  Disse skal på ønskelisten til dåpen til Alina ! 


  Vi var så heldige å fikk med oss smultringen som Alina sover påhjem, bare i lilla. Den har blitt brukt flere ganger om dagen siden den kom i hus for snart en uke siden.  Og er det noen som legger merke til at genseren til Aurora er veldig langt oppe i halsen hennes ? Haha, jeg oppdaget det nemlig når jeg skulle ta den av igjen på kvelden - jeg hadde tatt den på henne feil vei i morgen stresset den dagen. Haha, flott ! :)

  Dere kan forresten lese mer om produktene på facebook siden til bObles her, eller på hjemmesidene dems her .

  Nabby babycall

                                                                                                                                                                                  /   Sponset produkt

  Jeg har savnet en liten og nett babycall som er enkel å ha med seg, og som lett kan brukes når man har barnet sovende i vogna.
  Babycallen vi har fra før av har jo kamera, så den må stå tilkoblet i stikkontakten hele tiden, er umulig å ha utendørs og er plundrete å ta meg seg.

  Men nå er problemet løst! Jeg var så heldig å få lov å teste ut en Nabby babycall, og jeg er så fornøyd !
  Nabby bruker du enkelt sammen med iPad, iPhone eller andorid telefon, men naboen kan ikke høre babyen din av den grunn. Babycallen kan kun kobles til en enhet om gangen, og når den er koblet til en enhet vil den være usynlig for andre. Den lades hurtig opp på kun 1 time, og da har den hele 70 timers batterikapasitet.
  Den har også en rekkevidde på opptil 340 meter!   Itillegg til den nette størrelsen er jeg super fan av at den viser gradene der den er, man kan også sette på alarm som varsler deg om det blir for varmt eller for kaldt på barnerommet eller ute i vogna. 


  Babycallen er så enkel i bruk, og du har lært deg hvordan den skal brukes på et knapt minutt.

  Jeg bruker den daglig når Alina sover ute i vogna, og den har blitt fast inventar i stellebagen når vi skal på besøk.
  Jeg kan trygt anbefale Nabby videre! Babycallen får du blant annet kjøpt på Nabby.no og på Barnas hus.
  #foreldre #mammablogg

  Drømmevogna ?

  Nå har vi fått prøvd ut vogna vår en stund. og jeg kan gi dere min mening om den.
  Før Alina kom brukte vi den med sportsdelen til Aurora, og nå etter Alina kom til verden har vi fått testet den med bagdelen.

  Når Aurora var baby hadde vi en Simo kombi vogn. Den brukte vi frem til vi kjøpte denne her når jeg gikk gravid med Alina.
  Simo'n var en super vogn det altså- men denne gangen var jeg klar på at jeg ville ha en lettere og nettere vogn. Etter mange søk på google, og mange runder på Barnas hus og Babyshop  for prøving og kikking på vogner falt valget på Baby Jogger City Elite. Det var vogna som ble med oss hjem da vi syntes den var best å trille, fin å se på og passet våre behov perfekt. Som bagdel valgte vi Deluxe Pram. Fargen vi gikk for var Sand. Og vi er så fornøyde !


  +/-

  + Utrolig god å trille både på tur og inne på senter.
  + Man kan låse forhjulet
  + Full liggestilling på sportsdelen
  + Bremsen er oppe ved styret
  + Justertbart håndtak
  + Stor plass i bag'en (iallfall i den typen bag vi har)
  + Utrolig lett å slå sammen med sportsdel, bare å dra i en enkel reim i sete.
  + Tar veldig liten plass sammenslått med sportsdel
  + Vogna er lett.

  - Litt lite oppbevaringsplass under vogna.
  - Man kan ikke snu sportsdelen mot seg - dette er det største minuset, og jeg er litt usikker på hvordan det blir når Alina skal begynne med sportsdel.
  - Når man skal slå den sammen med bagdelen, må man ta av bagen.
  Kan trygt anbefale vognen videre! Har ikke angret på kjøpet ett sekund, veldig fornøyde :)


   #mammablogg #foreldre #barneutstyr #babyutstyr

  Bilsete til bebbi.

  Forrige uke kom enda en viktig ting til babyen i hus, nemlig bilsete !
  Så nå er vi altså i gang med innkjøpene også. Det var vel på tide å komme igang nå, for nå går det jo så fort! 

  Vi gikk for MaxiCosi sete, med isofixbase. Jeg må jo ha med lille bebbis når Aurora skal leveres og hentes i barnehagen, så når det blir så mye ut og inn av bilen for korte turer var det et must med et sete som bare kunne klikkes enkelt inn og ut av  bilen, og et sete som var forholdsvis lett å bære på. 

   

  Aurora syntes det morsomste med å få babyutstyr i hus var når Jørgen laget hus til henne av pappen. Hehe.
  Les mer i arkivet » September 2016 » August 2016 » Juli 2016
  MiaCharlotte - 21år og 3 barnsmamma

  21 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 4 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, bare 10 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander, noe som gjorde meg til 3barnsmamma i en alder av 20 år. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits