• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Bilderas fra Alina's dåp.

  Her kommer et lite bilderas fra barnedåpen.  Gjestene er riktignok litt skånet, men dere får jo et lite glimt fordet :)
  Noen av barna stod for underholdningen. Hehe :)


  Dåpsbordet.

  Jeg var helt kjørt etter alt styret med dåpen i helgen, så jeg sovnet tidlig på sofaen, og sov lenge idag. Men nå begynner jeg komme meg litt grann igjen, og jeg er tilbake her inne også.

  Tenkte jeg skulle vise dere litt bilder fra dåpen. Det blir av hvordan vi hadde pyntet i første omgang, så kommer det litt bilder fra selve dåpen senere.


  Bordkortene er laget av enkle bordkort fra Panduro, med på limte navn også limte vi på små smokker fra ebay med limpistol.

   Telys glassene laget jeg av syltetøy glass og gamle smokker (etter Aurora var baby) som jeg lakkerte rosa, og hang på med et rosa bånd.

   

  Dåpen nærmer seg !

  Denne uken går så i ett at jeg rekker jo såvidt å få skrevet noe her.

  Idag har jeg hatt barseltreff her hjemme, veldig hyggelig med litt lunsj, kaffe og skravling. Og nå starter dåpsforbredelsene for fult. Nå har vi nettopp kommet hjem etter å ha vært for å kikke på dåpslokalet vi skal leie i helgen. I morgen skal alt handles inn, også begynner vi å lage kaker og mat  Så blir det å forsette med det, dekking, og pynting av lokalet på lørdagen. Og søndag er den store dagen ♥ Det blir så koselig, selv om det er litt styr i forveien. Det er jo bare slikt som hører med :)

  Jeg begynte jo med bordkortene såå god tid i forveien og gjorde de veldig enkle, men trur dere jeg har fått gjort de ferdige da ? Neida.. Så det må jeg gjøre i kveld. Haha, godt å få ting gjort litt i god tid ja.


   

  Bordkort- dåp

  Idag fant jeg ut at det virkelig var på tide å komme igang med litt mer forberedelser til barndåpen. Så når jeg kom hjem etter trilletur og babysang, og hadde hentet Aurora i barnehagen så bestemte jeg meg for å starte med bordkortene og forhåpentligvis få laget noen invitasjoner også. Aurora fikk se på barnetv, og Alina sov, så plasserte jeg meg på kjøkkenet klar for å ta fatt på oppgaven i ro og fred, med fult fokus..  Etter 2 minutter så var det ikke fredelig lenger. Alina våknet, og Aurora ville bare kose på fanget... Men man blir jo ganske god på multitasking når man er tobarnsmor, så med Aurora på fanget(og Alina i små perioder) fikk jeg skrevet ned alle navn, skrevet ut, og klipt ut- så da kom jeg jo i det minste igang med forberedelsene - selv om klippingen kanskje ble litt skeiv til tider. Å få laget invitasjonene prøver vi på igjen i morgen. Hehe

  Jeg er så usikker på hvordan jeg vil ha bordkortene. Jeg vil ha det ganske enkelt, men dette blir kanskje for enkelt ? Kanskje jeg skal lime på noe pynt? Noen forslag ? :)

  Jeg har nettopp kommet hjem fra butikken etter ukeshandling, så ukesmeny kommer etterpå ! :)

  Barnedåp - planleggingen, del 1

  I slutten av mars er det klart for å døpe Alina, og jeg har begynt planleggingen.

  Når vi hadde dåp for Aurora for over 2 år siden, var det i august måned. Vi hadde feiringen i stort partytelt i hagen til mine foreldre og var superheldige med været. Vi hadde koldbord og, og ordnet all maten selv. Denne gangen har vi leid lokale like i nærheten, da mars måned ikke er den beste tiden for utendørs feiring. Vi skal ha koldbord denne gangen også. Det er så greit å lage, og mye kan lages på forhånd.
  Også er det selvfølgelig lang billigere å lage maten selv enn å kjøpe. Skulle vi bestilt koldtbord hadde det kommet på mellom 10 og 15 tusen, og det er mye penger når man skal ha drikkevarer og lokale utenom. Når vi tar jobben selv havner vi på under halve summen av hva det ville kostet å kjøpt ferdig, og det inkludert drikkevarer! :) 

  Dette var det eneste bilde jeg fant av koldbordet fra dåpen til Aurora:

   
  Og slik så "lokalet" ut den gang;
   
  Kanskje dere har noen tips til hvor jeg får tak i fin pynt til bordet (bordkort, servietter osv.) ? Det hadde jeg satt pris på, for jeg er litt blank på hvor jeg skal starte tittingen ! :)

  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits