• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Vår ferie ♥

  Til tross for at ferien startet med sykdom hos Aurora, ble det en veldig fin ferie når de første dagene var overstått. Deilig tempratur, og fornøyde barn.

  Flyturen gikk over all forventning begge veier. Jentene var rolige og greie, og ikke noe skrik og hyl. Jeg husker når jeg reiste med Aurora for 2 år siden, da hun var 14mnd- det var ikke like lett på flyturen. Spesielt ikke på hjemveien, når flyet gikk midt på natten. Å sitte på et fly med en fly forbanna  overtrøtt og trassen ett åring som skrek og skrek, er ikke til å anbefale. Det var mye bedre å reise med jentene nå selv om vi reiste på natten begge veier. Alina var så liten at hun kunne sove på armen (5,5 mnd) og Aurora var så stor at hun forstod at hun måtte være rolig på flyet (3 år), helt supert ! Jeg investerte i en ergobaby bæresele dagen før vi reiste, og den var virkelig gull, både på flyplassen, og på selve ferien. En 3 åring blir jo fort sliten i beina når det blir mye gåing, så det å kunne ha henne i vognen og Alina i bæresele var topp. Veldig glad vi byttet til sportsdelen på vogna før vi reiste også, så vi hadde den muligheten til at Aurora også kunne bruke vogna.

  Å være på ferie med flaskebarn gikk mye bedre enn forventet. Det var riktignok en del mer bagasje enn det hadde vært ellers, men ellers ikke noe problem. 

  Siden jeg var gravid var jeg naturligvis veldig forsiktig med hva jeg spiste. Det er jo endel høyere risiko for å bli syk av maten i syden, så jeg fulgte helseetaten sine kostholdsråd for gravide på reise. Litt kjedelig i matveien der nede altså, men bedre å være på den sikre siden.

  Når tiden kom for hjemreise, skulle vi gjerne vært en stund til. Ferien vår ble jo litt ødelagt da vi hadde sykdom de første dagene. Det ble mye ekstra bekymringer, og styr.
  Jeg drømmer om en sydentur til i sommer, men det får bli med drømmen. Satser på vi får supert vær her hjemme isteden ♥


  Et lite bildedryss fra vår ferie i Bulgaria ♥  Ei frøken som fikk overtalt pappan sin til en ridetur på ponni.

  Ut på tur ?

  Har dere planlagt noe ferie til sommeren ?

  Jeg sitter å sikler på sydentur med avreise i slutten av mai..  Lurer på om vi skal satse på en liten tur da, før Jørgen starter å jobbe for sommeren.
  Litt sol, varme og tid sammen trur jeg hadde vært godt for alle mann. Neste år kommer vi oss iallefall ikke på noe tur, og jeg har faktisk aldri vært i syden med Jørgen !
  Aurora og jeg var jo en sydentur for 2 år siden sammen med svigermor, men da hadde Jørgen fult opp med skolearbeid og måtte bli igjen hjemme. 

  Hm, jeg får tenke litt videre... Noen som har noen fine, barnevennlige, all inclusive hoteller eller områder å anbefale ? :)

   
  Aurora på sydentur for 2 år siden :)

  Grinenette ja.

  Hei, og god kveld ! ♥
  Vi har hatt koselig besøk idag, spist kanelsnurrer og skravlet litt.
  Aurora har vært supergrinete, men hun har hatt noen gode øyeblikk også heldigvis. Noen dager er hun veldig sliten etter barnehagen, og humøret er ikke helt på topp. Men slik er det bare.
  Nå er rompa plassert i sofaen og jeg kikker på serien " På liv og død". Virkelig bra dokumentar serie, har fått helt hektet. Så dere som ikke har sett den, burde virkelig se.

  Imorgen skal jeg bruke noen timer i frisør stolen, blir spennende og se hvordan håret mitt blir. Og om denne stålulla detter av eller ei. Haha, neida håret er ikke såååå ille.


  Nå er sofaen vår lagt ut for salg også, så si ifra om noen er intrissert ! :)

  Hva har dere gjort idag ? :)
   
  #mammablogg 

  Lengter....

  Alle reiser jo til syden om dagen...

  Tenk så godt det hadde vært med varme, brun farge og sol steik akuratt nå ! Det kunne jeg virkelig trengt ! Bort fra denne kulden her, som bare kommer til å bli enda værre.

  Er så sjalu på alle som reiser til varmere strøk ! Hver eneste dag popper det opp statuser på facebook med folk som reiser bort ! GUUUUD, kunne det ikke bare vært meg ?!?!?!

   


  Kan ærlig si jeg savner varmen i Usa nå !!!

  Hvis du vil sponse en sydentur på meg, så ikke nøl med å si ifra ! hehe !

  USA 2011

  Litt bilder fra min sommer i USA ! :)

   

  [ugyldig bilde: img4002]
  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits