• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Ny benkeplate -nesten gratis !

  Jeg elsker enkle løsninger. Enkle løsninger som gjør mye med et rom.

  Vi har eikeplate på kjøkkenet vårt. Ting har festet seg lett i plata, den har vært litt vrien å rengjøre og jeg syntes den har vært litt for mørk. Vi fant løsningen på problemet! Kontaktplast ! Vi har jo lagt det på kjøkkenbordet vårt også, og det er helt utrolig enkelt å rengjøre nå. Ingenting fester seg, og den har holdt seg utrolig godt. Jeg er veldig spent på hvordan den vil holde seg på kjøkkenbenken, for der er det jo kanskje enda mer slitasje,- og damp opp fra oppvaskmaskin. Vi la en grå folie på benkeplata, og det ser nesten ut som betong. Love it ! Og til den nette sum av 150 kroner a gitt ! :)   

  Sofajakt

  Da var vi på sofajakt igjen.
  Denne gangen er det ikke fordi jeg er lei, men fordi den vi har er øderlagt.

  Så, er det noen som har tips til fine sofaer ? Vi ønsker oss en med faste puter i ryggen denne gangen, og noe lignende farge som vi har nå. Helst samme størrelse og med samme sjeselong også.


  Nå er dette bildet tatt for en god stund siden da, men det er i alle fall den sofaen vi har nå. Som nå har revnet opp i trekket.

  Jeg har sett litt på sofaer fra Trademax, er det noen som har erfaring med dem ? Prisen er jo nesten litt for god til å være sann :)

  Jenterommet

  Nå har det skjedd litt på jenterommet siden jeg viste dere det sist. 
  Det er jo et rom for lek, men det er jo greit at det er lett å holde ryddig også. Når man skal ha to små inn på samme rommet, et rom som ikke er så stort, så gjelder det å finne praktiske løsninger. Vi droppet de dype lekekassene for en stund siden, og heller gått for de praktiske kassene som Aurora har under sengen sin. Der slipper det å havne leker langt nedi bunnen, som ender opp med å aldri bli lekt med. Vi får oppbevart kassene under sengen så vi får mest mulig gulvplass i rommet. også.

  Ikke at det er så lett å få bilder da, Alina fløy nemlig rundt å kastet leker rundomkring. Haha! Jaja. barnerom er barnerom ♥


  Litt oppussing

  Jeg er jo der at når jeg først bestemmer meg for noe pleier det å gå ganske så fort. Så igår når jeg bestemte meg for å male kjøkkengulvet, var det jo ingen tid å tape. Vi vet jo aldri når lillebror bestemmer seg for å komme, og når vi har en nyfødt en itilegg, er det jo slettes ikke tid til sånt no.

  Så igår ble malingen kjøpt inn, første strøket ble tatt i dag tidlig, og nå er andre strøket tatt. Forhåpentligvis holder det med 2 strøk :) Det gikk fra å være mørkt skipsgulv og til hvitt. Det trur jeg gjør mye med kjøkkenet vårt!

  På dagen idag har vi vært å gått tur. Vi kjøpte med oss boller og drikke, stoppet å matet ender underveis og gikk innom en lekeplass. Veldig koselig tur for store og små.

  Alina fikk feber og ble i dårlig form nå i kveld- veldig dårlig timing med tanke på at alt står litt på hodet her på grunn sv malingen, men det passer vel igrunn aldri med sykdom uansett. Hun sovnet heldigvis for kvelden etter å ha fått feber nedsettende, så får vi se hvordan natten blir. Jeg håper ikke det er falsk krupp sånn som Aurora har hatt.

  Før maling

  Etter første strøk

  Til dere som har lurt på når svarene på spørsmålsrunden kommer, så regner jeg med jeg rekker svare iløpet av mandagen :)

  Det nye gamle.

  Med den "nye" kommoden i gangen hjalp det på oppbevaringen, og jeg syntes ikke den ser så gale ut heller.
  Også er det helt ok og ikke alltid handle møbler på Ikea som "alle" andre også har. Tommel opp for loppis. Har enda ikke bestemt meg for om den skal få et strøk med maling eller ei... Syntes det er stilig at den er litt slitt, men syntes kanskje den er litt vel gul i fargen - det syntes riktignok best på kveldstid.
  Bilder av prinsesserommet ♥

  Her er bildene jeg lovet fra rommet til Aurora. Er veldig fornøyd etter at jeg malte vegger og gulv der inne. Nå mangler bare en taklampe som gir litt bedre lys enn det lysekrona som henger der nå gjør, også er det en knaggrekke jeg ikke riktig vet hvor jeg skal plassere enda. Aurora er -som dere ser- veldig glad i ting på hjul, og det tar mye plass- men jeg har ikke hjertet til å fjerne det, så det får bare være, det er jo tross alt et barnerom.

   
  Hva syntes dere ? :)

  #interiør #hjem #mammablogg #barnerom

  Badet vårt ! ♥

  Jeg elsker badet vårt. Det er enkelt, pent og badekaret er bare helt fantastisk.
  Når vi laget badet, valgte vi gjøre det enkelt med lyse vegger, og med grå fliser på gulvet for å bryte litt.
  Vi har enda litt maling av lister og tak igjen, når man ikke gjør slikt med engang har det lett for å stå en stund. Nå er det jo 1,5 år siden vi pusset opp badet. *ops*

     #hjem #interiør #bad

  Bilder fra leiligheten vår! ♥

  Husvask og litt styling har dagen gått til.
  Nå får dere se de nye stolene som kom inn i går også.
  Jeg har vært litt "gal " så den ene er lyseblå. Syntes det gjorde seg godt med det gammle skrivebordet jeg kjøpte. Den andre stolen som har kommet inn er den hvite stolen i vinduet. Begge er desginerstoler fra Eames. Elsker dem♥

  Nå er det snart taco her i huset, og pannacotta til dessert litt senere i kveld. Nam ! Må kose seg litt ekstra når det er Valentines. Fikk forestten 15 flotte røde roser av Jørgen istad (etter bildene var tatt) ♥ Vell oppdratt han der altså !

  Ha en fin helg dere ♥

  #interiør #eames #hjem #mammablogg
  Den nye sofaen !

  Her kommer bildene av den nye sofaen ! Kun noen flere fine puter som mangler nå.
  Pæra på hollywood lampa mi, har forestten gått, så Jørgen er sendt med klar beskjed om å kjøpe med ny pære. Så får vi se om han husker det da... Haha.
  Jeg har hjemmedag med Aurora idag,  hun ville være hjemme å kose med mamman sin idag.
  Da ble jeg litt svak (som jeg pleier) og hun sitter på fanget i skrivende øyeblikk. Koselig å ha en sånn kosejente ! ♥
  #interiør #mammablgg #sofa

  Skummelt avhengig...

  Nå er den nye sofaen i hus, jippi !!

  Aurora hadde bestemoren sin her mens vi var å hentet sofa. Siden vi måtte låne kassebil, var det ikke så greit å få med henne. Men det syntes hun nok var like grei. Er så sjeldent andre passer henne, så da er det ekstra stas å ha litt alene tid med bestemoren sin. 
  Skal si det ikke er så lett å bo midt i en bratt, ganske lang bakke, når man først skal bære ut sofaen man har, og bære ned den nye. Pjuu, virkelig slitsomt !
  Men nå er den iallfall inne, og jeg er i ekstase.

  Jeg trur jeg er litt avhengi... Føler meg litt falig glad så fort jeg får noe nytt i hus. Litt avhengig av å bytte ut ting kanskje, et lite(les:stort) behov for noe nytt hjemme. Nå blir det nok lenge til  vi bytter sofa igjen iallfall, for denne er virkelig helt topp.Også får jeg jo nytt trekk om et par måneder, og da blir den jo litt ny da også. Men nå først og fremst gleder meg til å kjøpe flere fine puter å ha i den ♥(Og der var den avhengiheten igjen eller? )

  Skal vise dere mere bilder av sofaen i morgen, blir bare et lite glimt nå.  


  Nå skal jeg hoppe i seng i håp om å få litt søvn :) God natt dere ♥

  #mammablogg #interiør #innkjøp

  Stuens forandringer på 2 år !

  På under 2 år har dette skjedd;
  - 3 forskjellige stuebord - 3 forskjellige gulvtepper - 3(snart 4) forskjellige sofaer - et fargebytte 

  Når jeg ser tilbake ser jeg jo at det ikke akuratt har sett helt supert ut her alltid. Hoho. Og jeg er litt overasket over hvor mange ganger ting er byttet ut på de 2 årene, jeg som alltid prøver overbevise Jørgen om at jeg forandrer så sjelden. 

  Slik så stuen i leiligheten ut helt i starten ;

  Ny sofa:


  Sofaen på andre veggen, nytt gulvteppe, stol og nytt bord


  Nytt gulvteppe igjen og sjeselonger laget av paller

  Nytt teppe


  Ny farge på veggene, og sofaen tilbake igjen med pallesjeselongene.

  Ny sofa

  Nytt stuebord


  Og nå blir det snart ny sofa igjen, da blir det kanskje en stund til noe blir byttet ut i stuen igjen... (trur jeg ....)

  #interiør #forandringfryder #mammablogg

  Slik gjorde jeg rommet større !

  Slik så det ut før :


  Dagslys:

  Og slik ser det ut nå ;


  Har forsatt ikke dampet gardinene, men jeg er super fornøyd. Syntes rommet virket større, og det ble utrolig nok mye, mye lysere.
  På soverommene har vi også gardinstengene helt oppe til lista i taket, det hjelper veldig på rom følelsen.
  Tenkte også å male stolen til Aurora, og kurven som står ved siden av. Eller rett og slett fjerne det helt. Det står der kun fordi det ikke har noen annen plass. Hehe.

  Hva syntes dere om resultatet ? ♥

  #interiør 

  Hollywood lampe.

  Idag ble det en shoppingrunde, evigheter siden jeg har kjøpt noe til meg selv. Og et
  etter all sykdomen vi har hatt, følte jeg det var litt fortjent og ekstra godt :)

  Så det ble litt nye klær på meg, parfyme, ny lampe til stuen, gardinstenger og gardiner.
  Selvfølgelig var den forbanna gardinstanga for kort, så jeg må reise å bytte den i morgen.
  Litt kjedelig for frøken utålmodig, som gjerne skulle hatt den opp i går. 

  Så da er det kun lampa dere får se idag. Er den ikke stilig ? :D   

  Prøver forsatt å overtale Jørgen til å bytte ut sofaen, men han er overhodet ikke enig. Jeg syntes bare det blir litt for mørkt her, selv om jeg liker den veldig godt ellers.

  #interiør #mammablogg

  Høyere, eller ??

  Hei dere ! ♥
  Blogg.no har vært nede en liten stund. Så enderlig kom jeg innpå her igjen, hadde skrevet innlegg istad, men det forsvant. Så nå blir det kun et kort.

  Blir rene sykdomsbloggen i perioder dette.
  For nå er både Jørgen og jeg dårlig, jeg har sluppet billigst unna denne gangen her. Han har kastet opp i natt stakkar. Mens jeg holdt kvalmen i sjakk ved å ligge helt stille, og sov 3 timer på formiddagen idag. Føler meg allerede litt bedre, så håper det ikke kommer noe mer. .   Men dere, over til litt annent. Stuebordet vårt ! Hva trur dere om å gjøre det noen cm høyere ? Jeg syntes kanskje det er bittelitt for lavt...

   

  Kommer sterkere tilbake senere idag, med noe litt mer spennende enn sykdom forhåpentlivis ! :D hehe.

  #mammablogg #interiør 

  Praktisk klesoppbevaring til små og store prinsesser.

  Klesstativet tok mye gulvplass, alt for mye for en liten snuppe med så mye leker. Da ble løsningen å ta bort klestativet, og orde et nytt, denne gangen ble det en grein hengende fra taket.
  Gratis, fint  og så smart ! :) 


  Nå skulle bare rommet hennes vært malt, ettersom jeg kjøpte maling for 1,5 år siden begynener det kanskje å bli påtide. For den litt gulaktige fargen, er ikke veldig pen.  
  Alt annent gjør jeg fort som bare det, stua ble malt dagen etter jeg bestemte meg for det, men dette har virkelig tatt tid. Er ikke så lett når hun ikke kan sove på rommet når det er nymalt heller. 
  Får bare manne meg opp å komme igang snart. 

  Kanskje jeg skulle malt hengerene hvite, hva trur dere ? :)

  Ha en flott lørdagskveld dere ♥ 

  #mammablogg #interiør #barnerom 

  Treet i stuen ♥

  I går kom treet opp i stua, litt større enn vi trudde det var.
  Men er'e jul, så er'e jul.

  Forhåpentligvis blir det pynting av treet i kveld, klarer virkelig ikke vente til lillejulaften.
  Blir jo litt ekstra juleglede med et pyntet tre. Og det er jo så fint i vente tiden, så får det heller gå ut litt tidligere om vi blir lei.

  Treet er ikke klip til enda, så må stusse litt på det. Er edelgran, om noen lurte.
   

  Nå skal jeg få litt orden her, så jeg kan vie min kveld til juletrepynting. Kanskje noen flere bilder her hjemmefra senere idag også, om dere vil se ? :)

  Julepynten hos oss ♥

  Heisann 
  Dette innlegget skulle egentlig kommet på søndagen, men jeg er en smule treg. Her er iallfall en smak av julen hjemme i stuen vår. 
  Auroras julestrømpe.

  Ha en super kveld 

  Bilder fra leiligheten, Del 4, Auroras rom

  Her kommer bildene av Auroras rom. Naturligvis mye leker på et barnerom. Men er jo slik det skal være. Et rom for lek.
  Hun trives veldig godt på rommet sitt, leker og koser seg :)

   


  Hun har naturligvis dyne til vanlig, men på disse bildene var det bare trekket, siden dyna var til vask :)
  Nye puter, og date.

  Hei ! 
  Nå er Aurora i seng, og ser ut som denne natten blir bedre enn den forrige *bank i bordet*. Ny seng og mye hoste resulterte i en maaange timers lang legging. Dagsovingen i ny seng, gikk heldigvis som en drøm. Siden det ble så lite søvn på henne i natt, har hun vært hjemme fra barnehagen. Kose mamma dag.
  Om et par timer kommer barnevakten, og vi skal ha en liten date med kino. Deilig med kjærstetid innemellom :) 

  Tenkte forestten jeg skulle vise dere de nye putene i sofan. I herlige ruter, og det mykeste- deiligste saueskinnet. Putetrekkene kostet så lite som 29 kr stk, å ser veeeldig like ut noen jeg har sett til 10x den prisen.Elsker å komme over slike kupp på Ikea ! :) De andre putene som er i sofan er fra House Style, om noen lurte :)

  Ser at putene ikke lå så fint på de bildene, men pyttpytt, det får dere tåle :)


   

  Stor jente seng til Aurora !

  Hei !
  Endte med en Ikea tur med svigermor i går kveld, fikk ordnet ny seng til Aurora, og diverse annent som jeg viser senere.
  Idag har dagen gått til ommøblering og montering av seng på rommet til snuppa. Ble veldig fornøyd. Syntes sengen ble fin, og veldig fornøyd med valget. Den er liten og nett, og bryter litt med de andre hvite møblene.  Så nå gjenstår det bare å se om hun vil sove der, ellers må sprinkelsengen inn noen mnd til. Men virker ut som hun er klar for det. Vokser alt for fort disse små. Jørgen er på skolen til sent på kveld idag, så vi har spist hjemmelaget pizza, rester fra i går. Enkelt og greit når det bare er oss to hjemme.


  En smakebit på rommet hennes, så kommer det mer bilder på søndagen ! :)


   

  Junior seng !

  Tenk at prisessa vår har blitt så stor at hun skal få junior seng !
  Dette blir julegaven fra oss i år, greit å gi henne noe hun trenger.

   SUNDVIK Seng med ribbebunn IKEA
  ikea, finnes i hvitt også
   
  Hoppekids Basic sofaseng 70x160 cm
  Barnashus
  MYGGA Seng med ribbebunn IKEA

  Ikea

  Hvem syntes dere var finest ? Seng nummer 2 er det oppbevaring under, men dette må jo kjøpes løst. Så kanskje det er mulig å finne noe oppbevaring å ha under de 2 andre også. Selv heller jeg kanskje mot den nederste, enkel og grei. 

  Bilder fra leiligheten, Del 3, kjøkken

  Vi har et enkelt og greit kjøkken. Vi var så heldige å få velge alt selv når vi skulle bygge det. Så til å ikke  ha større kjøkken enn vi har, så er jeg veldig fornøyd. Kjøkken inredningen er fra Ikea.
  Kjøkkenbord, og stoler er etter mine besteforeldre. Pusset, malt og trekt om.
  Drømmen når vi skal ha hus, er et stoooort kjøkken. Kjøkkenet er jo hjertet av  huset. God mat, betyr lykkelig mann og barn :)


  Her er bildene;   

  Bilder fra leiligheten, Del 2, soverom

  Soverommet vårt.

  Det er trangt. Så det er meget enkelt og greit. Ikke mye å skryte av, men her er iallefall noen bilder ;   

  Ønsker til stua

  Et lite innlegg med noe av det som står høyt oppe på listen av hva jeg kunne tenkt meg her hjemme. 

  Dette stuebordet oppdaget jeg i går, er det ikke lekkert ? Virkelig høyt på ønskelisten :) 


  Nye pynte puter:


  (trykk på bildene for å komme til kilde)

  Fint, ikke sant ? :)

  Bilder fra leiligheten, Del 1, stue.

  Hei 

  Har dere en fin søndag ?
  Som jeg har lovet tidligere skal jeg legge ut litt bilder fra leiliheten, siden det er en stund siden sist. Er jo endel som er forandret, og ikke alt som er helt klart enda. Vi fikk jo ny sofa for et par uker siden, som var totalt forskjellig fra den vi hadde før. Så noe mer må til enda. Høyt på ønskelisten står nye pynteputer (som er litt fastere enn disse vi har nå) og nytt stuebord. Glassbord er så utrooolig upraktisk (spessielt med Aurora i hus:P )  Så jeg er veldig veldig klar for å få noe med treplate.

  Jeg legger  ut noen bilder av stua nå, så kommer det fra flere rom etterhvert. 

  Om dere kikker under kategorien "HJEM" så finner dere også bilder av hvordan det var før i stua, og kjøkknet er det ikke store forandringer på siden sist.
  Wants- Kids Consept  Har også mye annent derfra jeg har lyst på til Aurora, men dette var et lite utdrag. Du får kjøpt disse tingene her, og vet også at de fører merket på Lyst på,på gulskogen i Drammen :)

  Oppdatert stue

  Her kommer noen bilder av stua, etter noen malingstrøk, ommøblering og bytting av møbler.  Sykt barn, og ferdig gang

  Aurora er forsatt dårlig, ligger på 40 i feber når hun ikke har fått paracet. Nesa renner, energien er på bånn, det samme er matlysten hennes.
  Ikke noe gøy når hun ikke er i form. Hun har aldri hatt så høy feber før heller. Håper hun kommer seg fort. Ikke noe gøy med sykt barn.  Her kommer også noen bilder av gangen, som er så godt som ferdig nå :)


  I kveld skal jeg pusse ned og beise et speil som skal være i stua,blir nok aldri helt ferdig med noe jeg... hehe :)

  Smakebit av stua

  Ommøblert og ferdig malt <3 snart helt ferdig med innredningen også. Kommer fler bilder senere i uken :)

  Nytt i stuen...

  Nye sofa puter! Deilig med litt forandring :)
   

  Wants!

  Elsker Riviera Maison, de har så mye lekkert ! Vi har endel derfra i leiligheten fra før, endel kurver å slikt. Synd det er så dyrt !

  Her er noen av mine " Wants" fra Riviera;  // Riviera Maison

  Kjøkkenbordet ; før og etter bilder

  Nå kommer bilder av resultatet av kjøkkenbordet jeg har malt :) Ble super fornøyd. Deilig med større kjøkkenbord.

  Sånn så det gammle kjøkkenbordet vårt ; (bildet er tatt en stund tilbake, så gulvet er nytt nå også)   

   

  Og slik så de nye stolene ut før maling og før de ble trekt om ( har ikke bilder av bordet før maling)
  Og slik ble resultatet ! :) (
  Har forstatt litt jobb igjen med bordplaten)  Hva syntes dere ? :)

  Nytt spisebord

  Denne uken skal jeg få malt nytt kjøkken bord med stoler, forhåpentligvis med god hjelp fra min kjære.
  Skal også trekke om putene i stolene. Veldig spendt på hvordan det blir og håper det blir fint på kjøkknet vårt :)
  Skal males lyst, med brunt trekk på stolputene og Kanskje  beise bordplaten mørkere.
  Skal vise dere før og etter bilder !   Sånn ser det ut på kjøkknet vårt nå, borsett fra at vi nå har mørkt skipper gulv. Så dette kjøkknet bordet skal byttes ut med nytt, med stoler :)
   
   

  Drømmer om stor sofa

  Jeg vil ha en stor sofa, med både hjørne og sjeselong !
  Men det har jeg jaggu ikke plass eller penger til, så får klare oss med den vi har (enn så lenge)
  Gleder meg til vi skal ha hus, og masse plass. Da skal jeg ha det akuratt sånn som jeg vil... 
  Er jo lov å drømme litt da :)

  Mine favoritter ;

   
  (Skeidar.no, Bohus.no og Ikea.no)

  Aurora's rom (bilder)

  Enderlig har jeg fått suset meg til å ta litt bilder av rommet til Aurora. Har fått ryddet litt der i dag også. Men forsatt en del igjen å ordne, før jeg er helt fornøyd. Må bare tenke ut hvordan jeg vil ha det først :)
  Forestten, så har vi ikke plass til vogna noen annent sted enn på rommet hennes, derfor den står der.. 

  Slik ser det ut nå ;  (Dette nydlige bilde har Auroras "tante", Linda, laget i dåpsgave  til henne<3  )
     Jul i hus

  Litt julebilder herfra.. Juletreet får dere ikke se noe bilde av idag, kanskje i morgen :)  Kjolene Aurora skal bruke i Julen ;

   

  Kjøkkenet !

  Jeg elsker kjøkknet, men litt liten plass til oppevaring. Når vi skal ha hus, skal jeg ha et stooooort kjøkken !
  Vi får snart nytt spisebord på kjøkknet også :D gleder meg !

   
  Lille klokka ...


  Årets advendstake.
  Nytt i stua !

  Hva syntes du ? :)

  Spaylakkering

  Idag har jeg spraylakkert lysestaker og en ramme.
  Kjempe kjekkt å gjøre når man er lei av noe, bare pusse det opp litt ! :) Rimlig og lett.
  Nå må jeg bare finne ut hvor jeg skal ha lysestakene, noe som er litt vanskligere.

  Sånn så lysestakene ut før lakkering ;

  Og etter ;


  Ramma ligger ute til tørk, så ikke noe bilder av den.


   

  Palle sjeselonger !

  Forrige uke ble det paller i stua her også. 

   


  Siden pallene var for brede, måtte de skjæres til og spikres om, de var 80cm, nå er de 60cm. Så de passer inn. Oppå har vi skumgummi madrass, og tepper.
  Var veldig uvant på førsten, men nå som jeg er vand med å ha de der, er jeg kjempe fornøyd :) Og utrolig delig å sitte der . Og siden sofan ikke er så veldig stor, er det greit med litt ekstra sitteplasser.   

  Oppussing av tripp trapp stol!

  Fikk en veldig gammel tripptrapp stol av mamma, som de hadde stående på loftet. Så da pusset vi den opp :)

  Før:

  Etter:

  Pusset og malt.
  Og til dere som lurer, så måtte vi skjære til hele stolen for å få på det babysete, siden det egentlig er til de nye modellene( ikke at det er noe merkbar utsende forskjell men), og denne tripptrappen er som sagt veldig gammel.

  Så nå står den bare å venter på at Aurora skal bli stor nok til å sitte der når hun får mat:) nå sitter hun i vippestolen når hun får grøt og annen mat.

  Leiligheten !

  Her kommer de etterlyste bildene av leiligheten !

  Badet som mangler litt listing før det er helt ferdig :)

     Soverommet:


  Kjøkknet :)
   
  Stua:

  Også en liten smakebit av rommet til Aurora, som er langt ifra fedig enda.
  Kjøkkenet

  Nå er kjøkknet nesten ferdig ! Er så fornøyd !!! <3

  Smakebit;


  Bilder av leiligheten

  Her kommer noen bilder av leiligheten. 

  Gangen

  (den potta man ser på siden der, som er gedigen, skal ut ! )
   

  Les mer i arkivet » August 2016 » Juli 2016 » Juni 2016
  MiaCharlotte - 21år og 3 barnsmamma

  21 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 4 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, bare 10 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander, noe som gjorde meg til 3barnsmamma i en alder av 20 år. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits