• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Vinner av giveaway

                                                                                                                                //sponset premie

  God morgen, eller dag er det vel kanskje nå.... Jeg er godt nede i dagens andre kaffekopp. Aurora er i barnehagen, Sander sover, og Alina sitter med legoen sin inne på rommet. Sånne fredfulle øyeblikk er bare helt fantastisk. Det er ikke ofte det er så rolig her hjemme på dagtid skal jeg si dere. Men med et fredfullt øyeblikk, så rakk jeg endelig å trekke vinneren av giveawayen !

  Som vanlig, var det min fastevenn random.org som trakk ut vinneren.

  Vinneren av Kreakidpakken ble Charlene Marie! Mail adressen din er sendt over til Kreakid, så du mottar nok mail fra de om kort tid.
  Og for dere som ikke vant, så er det mulig å bestile kreakid, på kreakid sine hjemmesider Kreakid.no 

  GIVEAWAY-aktivitetspakke fra Kreakid !

                                                                                                                                                                               //Sponset

  Husker dere jeg skrev om Kreakid for en liten stund siden (her)? Nå kan du vinne en boks fra Kreakid!

  Kreakidboksen innholder to kreative prosjekter og ett eksperiment! Perfekt for barn mellom 3 og 8 år! Denne boksens tema er snømenn. Dere vil få prøvd dere på å lage en smeltende snømann, duskesnømann og en lysende snømannlampe!
  Kreakidboksen koster 298,- i måneden og passer like mye for gutter som for jenter. Det er naturligvis ingen binding og fri frakt!

  Visste du at:

  • i følge medietilsynet bruker barn mellom 1-12 år gjennomsnittlig mer enn 2 timer foran en skjerm hver dag? Med økende forbruk av digitale medier, trenger barn nå mer enn noensinne tilrettelegging slik at de kan utfolde seg i form av lek og kreativitet hjemme. 
  • Barn som får utfolde seg kreativt får bedre selvtillit og blir smartere? Balder Onarheim, PhD i kreativitet og grunnlegger av ?Institute of NeuroCreativity? sier det på denne måten:
  • ?Kreativitet er uhyre viktig for barn fordi det er en av de viktigste kognitive egenskapene de skal utvikle for å bli lykkelige og innovative voksne. Det er lettere å bygge sterke barn enn å reparere ødelagte voksne. Kreativitet er anerkjent som en vesentlig kunnskap i alle typer 'voksenarbeid', og vi vet at barn har et utrolig godt potensiale for å utvikle kreativ tenking ? men at det dessverre er mange ting som gjør at det potensiale ikke blir godt nok utnyttet. I forskningskretser snakker man ofte om at vi 'avlærer' kreativitet hos den oppvoksende generasjon, gjennom å i økende grad begrense deres muligheter til fri tenking og fri lek.?

   Om du ønsker å vite mer om kreakid, eller bestille, kan du besøke kreakid.no
   Legg igjen en kommentar på dette innlegget for å være med i trekningen!, Og trykk gjerne liker på kreakid sin facebook side her, og bloggen sin facebook side her.

   Husk å fylle ut mailadressen deres! Vinneren trekkes etter helgen.

  GIVEAWAY!

                                                                                                                                                                                  //SPONSET

  Å merke klær er jo virkelig et must når man har barn i barnehage, både for å gjøre det lettere for personalet i barnehagen og for å unngå at klærne forsvinner.  Jeg har vært så heldig å få teste ut navnlappene til ABC navntrykk og den geniale merketangen dems Leti Labeliron.

  T
  angen til ABC navntrykk er spesialutviklet for å feste merkelapper på klær og andre tekstiler, og gjør merkingen til en lek.Det er bare å sette i kontakten, og etter en kort stund vil den ene platen på tangen bli varm. Den kalde platen legger du mot baksiden av plagget, og den vame oppå merkelappen. Klem igjen tangen i 3-5 sekunder, og merkelappen sitter som støpt ! :)  ABC Navntrykk har merkelapper i mange ulike motiv. De tilbyr både "strykelapper" og klistrelapper, itillegg til ulike produkter der du kan få brodert inn navn.
  GIVEAWAY

  Siden det bare blir kaldere, og kaldere, og de fleste har masse nye klær som trenger merking har jeg fått lov å dele ut merketangen Leti Labeliron og 150 merker til en heldig av dere !

  ♥ Delta ved å legge igjen en kommentar i dette innlegg (husk å fylle inn mail adresse, så jeg får kontaktet deg om du vinner), og klikk deg gjerne inn for å like ABC navntrykk på facebook HER og bloggen min sin facebook side HER.

  Jeg trekker en heldig vinner på tirsdag  !

  #mammablogg #giveaway 

  Vant du ?

  Igår var siste sjanse til å melde seg på konkurransen der du kunne vinne en Nabby Babycall.   Nå er vinneren trukket: Lena Christiansen, ble den heldige denne gangen ! Jeg har sendt deg mail !


   

  VINN NABBY BABYCALL !


  For noen uker tilbake skrev jeg ett innlegg om en helt super babycall fra Nabby, som du enkelt bruker med iphonen, ipaden eller android telefon.
  Om du ikke allerede har lest innlegget finner du det her.


  I samarbeid med Nabby deler jeg nå ut en babycall til en av mine lesere, og det er veldig enkelt å delta! 

  Det eneste du trenger å gjøre er å svare på dette spørsmålet

  I hvilket land er Nabby utviklet og produsert ?
  (psst... du finner svaret på nabby sine hjemmesider her)

  Og trykke deg inn for å like nabby sin facebook side her og bloggen min sin facebook side her.  Obs: Jeg kommer ikke til å godkje
  nne kommentarene på innlegget før konkurransen er avsluttet.  Husk å fylle inn feltet med mail adressen deres også, så jeg får kontaktet deg om du blir den heldige vinneren.

  Konkurransen blir avsluttet om en uke, søndag 22 mars- og vinner vil bli annonsert mandag 23 mars.


  #konkurranse #foreldre #mammablogg #giveaway  

  3 måneder, og giveaway !

  Igår var Alina akkurat 3 måneder, som tiden flyr !
  Syntes ikke det er lenge siden Aurora var baby heller jeg altså, og nå er hun snart 3 år. Det er faktisk ikke noe man bare sier, det at tiden går så fort når man får barn- for det gjør den virkelig.!

  Alina har blitt ei lita bolle, og har begynt å få litt rutiner. Kolikken er over, og hun sover som regel på natten nå. Det er sååå deilig å få sovet igjen, vi hadde jo noen tøffe uker med mye magevondt og lite søvn. På dagtid er det ikke så mye rutiner, men det kommer vel etterhvert. Imorgen er det klart for 3 måneders vaksine, den første sprøyta til lille. Å, jeg gruer meg til hun skal stikkes ! Men det må jo bare gjøres. Jeg håper vi slipper noe store bivirkninger, om hun sover litt ekstra så er det helt greit da.. Hoho.                                                                                                                                                                                                                   //Sponset produkt
  NIVEA CREME har lansert Eventyr bokser i et begrenset antall, boksene er dekorert spesielt for barn. Det er totalt 4 forskjellige design og en fortelling til hver eventyr boks. Eventyrene finner man på www.tales.NIVEA.com.
  Om du vil ha 2 eventyr bokser og 2 eventyr, så legg igjen en kommentar under, så trekker jeg en person på lørdagen, som får dette tilsendt ! :
  Ps; husk å fylle inn epost adressen din i feltet for epost, slik at jeg får tak i deg.  GIVEAWAY

  Tenkte jeg skulle tipse dere her også -  om giveawayen jeg har i samarbeid med milker.no på instagram.
  Om dere går inn på instagramen min (@miacjohn), så finner dere dette bilde og det er veldig enkelt å delta.    Milker har gravid-og ammeklær, så perfekt for dere gravide, nybakte mødre eller som gave til noen du er glad i.


  #konkurranse #instagram  #gravid #mammablogger 

  Vinnere av konkurransen.


  Vinnere;

  SILJE S
  Annonym
  Oda Merete 

  Dere er kontaktet på mail ! :)

  Vinnerene ble trukket ved hjelp av Random.org


   

  Konkurranse - Vinn piercinger !

  Minner dere på konkuranssen- Siste frist i dag..

  Du finner den HER HER HER  

  Konkurranse - Vinn piercinger !

  Siden det er Valentin i dag, blir det en konkurranse/ giveaway !

  Det du kan vinne er en piercing til navelen? Det blir 3 vinnere.
  Kanskje du har lyst på en selv, eller vil gi til en du er glad i ?

  Å, det eneste dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under dette innlegget.
  Husk å skriv inn epost adressen din, så jeg får kontaktet deg om du vinner.
  Dere kan legge igjen en komentar, hver dag ut søndag. Da trekker jeg de 3 vinnerne med hjelp av Random.

  Dette er piercingene dere kan vinne;


  Konkurransen er sponset av www.superkul.no. De selger smykker, hår, klær og mye mer, til fine priser. Sjekk den ut! De har også masse salg nå.   

  Vinner av konkurransen

  Nå er vinneren kåret, trakk den ved hjelp av random.org, Så det ble tilfeldig.

   


  Gratulerer, du vil bli kontaktet på epost iløpet av dagen :) 

  KONKURRANSE- Vinn gavekort

  KONKURRANSE AVSLUTTET !

   

   

  I sammarbeid med "Monica's Negldesign" deler jeg ut et gavekort på Uv Gel negler !

  Det vil si forsterkelse/forlengelse med fransk manikyr/farger etter vinnerens ønske eller refill for de som har negler fra før av. (Verdi 500 - 650kr !) 

  Hun holder til i Mjøndalen rett utenfor Drammen. 
  Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å trykke liker på facebook siden til bloggen min"HER og facebook siden til "Monica's Negldesign "HER"

  Itilegg må du skrive at du deltar i kommentar feltet under, og huske å legge mail adressen din, så jeg får kontaktet deg om du vinner.


  Siste frist for å delta er onsdag,(15. februar)  og vinneren blir publisert på torsdag.

   

  LYKKE TIL ! 


  Les mer i arkivet » Februar 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits