• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Tettere oppfølging..

  Nå nærmer svangerskapet seg slutten, idag er jeg 33+4.
  Snart kommer jo tiden der det kan skje " når som helst ".

  Var på jordmorsamtale og omvisning på føden på tirsdag, og grunnet svangerskaps kløe har jeg vært på sykehuset i dag også. Tatt prøver og vært hos lege. De prøvene de fikk raskt svar på så veldig fine ut heldigvis, så får jeg svaret på resten neste uke. Men på ultralyd oppdaget de litt vekst avvik på lillejenta igjen. Så nå skal jeg ha kontroll hver uke fremover. Så får bare ta en uke om gangen, og håpe hun tar seg opp igjen. Deilig at de følger det opp tett, så vi vet henne har det bra. Var vel 10. ultralyden min idag, hehe.

  Helsen er ikke akuratt veldig bra hos meg heller, så gleder meg virkelig til å få henne ut nå. Har vel hatt alt man kan ha av plager i et svangerskap.

  Og er veldig koselig med alle komentarene og meldingene fra dere om at dere savner bloggingen min og at leser antallet holder seg oppe enda ! Men har desverre ikke veldig mye lyst til å skrive om dagen, men prøver å skrive engang innemellom. Så kommer kanskje lysten tilbake snart :)

  8 uker igjen !

  Nå er det bare 8 uker igjen til termin, var 32 fulgåtte uker igår !

  Fredag var jeg på ultralyd for å sjekke veksten og om morkaken hadde flyttet seg. Hun fant ut at prinsessa veier 1630gram, og kommer til å være rundt 3500g ved termin. Alt så veldig bra ut, men hun ligger i seteleiet og må begynne å tenke på å snu seg snart, mens hun fortsatt har plass. Morkaken hadde flyttet seg også, og lå nå 1,5 cm unna åpningen, så da kan jeg føde vanlig, og slipper KS. Magen min er ikke så stor enda heller, bærer henne godt inni meg. Jordmoren som tok utlralyd sa det var fordi jeg hadde så unge og sterke magemuskler ! haha. Har jo sine fordeler og være ung også. Kroppen kommer seg nok raskere etter fødsel.

  Nå kommer jo snart tiden der det kan skje noe " når som helst ". Jeg håper hun bestemmer seg for å komme litt før termin, rundt uke 38 hadde vært veldig fint. Men sjangsen for at hun kommer før termin er vel ganske liten, iome man pleier å gå på overtid i familien min. Man sier jo slikt er litt arvelig. Håper iallefall hun ikke kommer på 17. mai, som er dagen etter termin. Må være litt kjederlig å ha bursdag på 17. mai syntes jeg, vil at hun skal ha sin egen dag. Neste uke skal jeg på sykehuset for "planleggning av fødsel og omvisning på føden. Jeg ønsker å føde i vann, og uten smertestillende, men det kan jo fort snu når smertene kommer. Har et ganske rolig syn på fødsel nå, det som skjer, det skjer. Min største frykt er å gå over tiden.


  ( dette er fra uke 26 )

   

  Oppdatering

  Her er det full opppussing på gang. Kommet veldig langt, og er nok ferdig med leiligheten iløpet av helgen ! Når de blir ferdig med snekker arbeidet, kan vi male og innrede her igjen. Akuratt nå ser det helt bomba ut, men gjør vel som regel det i opppussings fasen. Så gjenstår bare kjøkkenet, som vi venter litt med. Jeg er super fornøyd med åssen det blir seende ut her. Blir veeeeeldig bra ! Har 2 soverom også, men det ene får være gjesterom frem til lille prinsessa er rundt et halvt år.

  Formen er ikke helt topp om dagen, får nesten ikke i meg mat. Skal på haste time hos legen i morgen, etter å ha snakket med jordmoren i dag. Krysser bare fingrene for at jeg slipper nok en sykehus innleggelse. Men det viktigste er jo at babyen har det bra inni der. På fredag skal jeg på ultralyd for å finne ut om det blir keisersnitt pga morkaken også. Satser på den har flyttet seg !

  Har ikke vært veldig mye som har skjedd på bloggen den siste tiden og kommer nok ikke til å bli så mye blogging fremover heller. Skal prøve få oppdatert litt iblandt, og kanskje jeg kommer sterkere tilbake om en liten stund. Men nå er ikke lysten helt på topp. 

  Smakebit!

  .Nå begynner ting å bli ferdig her ! Skal sette opp noen vegger til helgen eller neste uke, så er det vel så godt som ferdig for en stund. Da har jeg litt male jobb foran meg også. Har vært fullt opp med rydding, og ordning de siste dagene. Fått stooort kleskap på soverommet, kjempe deiiilig ! Fått kjøpt meg vaskemaskin også, så nå må jeg være husmor og vaske klær. Skal ha ny sofa også, for denne her er fææl å sitte i.

   Noen små bilder, skal sies at det ikke er ferdig her enda.

  Gangen

  Magen 30+3

  .

  Fullt kjør enda.

  Fra lørdagen av, har det bare vært helt fyllt opp.
   

  På lørdag var jeg i bursdag til niesen min, så var jeg på Ikea med min kjære før vi reiste til Sigdal hos min søster og hentet sprinkel seng til lille, også var vi ute å spiste. Har blitt litt endring i planene de siste dagene, så har ikke  hatt tid til å sette meg ned å skrive et innlegg engang. Siden det var umurlig å få leilighet, så gjør vi om underetasjen på huset til en leilighet. Så hele går gikk med til rydding og ordning, 3 søpple sekker med ubrukelige ting ble kastet. Itilegg gikk klesskapet mitt ut. Sprinkel seng og stelle bord ble satt opp, og idag skal vi nok en gang på Ikea, denne gangen skal det kjøpes stort skap med masse plass til klær, diverse ting vi trenger og jeg skal kjøpe vaskemaskin idag også ! Iløpet av den nærmeste tiden skal det også settes opp noen vegger, så  det blir en slags gang her, så man ikke kommer rett inn i stua og vegger så det blir sperret opp til foreldrene mine. Det begynner og bli veldig fint nå :) er så fornøyd med den løsningen her, istede for å flytte ut og til en leilighet, bygger man heller en der man allerede er ! Så sparer jeg jo endel penger når jeg slipper å betale svindyr leie, veldig deilig. Da skal jeg få tatt meg lappen etterhvert også.

   
  Kanskje jeg kan legge ut noen bilder av åssen det ser ut etterhvert, men må bli heeelt ferdig først:)

  Var forestten 30 fullgåtte uker igår, bare 10 igjen, skal prøve å få skrivd ukesoppdatering etterpå ! :D 

   

  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits