• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Påsken

  Har dere tatt påskeferie ? 
  Her blir det hjemmepåske.
  Aurora sin barnehage er stengt så hun har fri hele påsken, og Jørgen har forelesnings fri. Han skal riktignok jobbe litt, og sitter for det meste med lekser her hjemme, men vi satser på vi får litt mer tid sammen enn til vanlig.

  Vi har store planer om smokkeslutt i påsken. Aurora har sagt at det er greit å gi alle smokkene til påskeharen og at får hun godteri tilbake i egget sitt isteden. Men så får vi se om hun er like enig når dagen kommer.  Jeg håper det går smertefritt altså. Det er jo nesten litt trist at hun er blitt så stor at smokken skal helt bort. Hun har den jo kun på nettene og om hun er i dårlig form, men nå er hun snart 3 år, og det er på tide og legge den helt fra seg.  Den strikkinga mi går sååå tregt etter at Alina kom til verden, det er ikke like mye "frittid" på kveldstid lenger gitt. Hehe. Men jeg er iallefall i gang med en Bella, så håper jeg kanskje jeg får strikket litt i påsken.    
  Nei, nå skal jeg henge opp klesvask, og satse på Jørgen gir meg de 30 minuttene med massasje som han skylder meg etterpå. Han var nemlig så smart at han bytte til sommerdekk på tirsdag, og måtte låne bilen min resten av uka for å komme seg på skolen- så mine planer gikk rett i vasken. Så 30 minutter massasje syntes jeg er en mild pris å betale, haha :)

  Ha en fin kveld ♥ 

  IDA ISING stelleveske

                                                                                                                                                                            //sponset produkt

  For en stund siden fikk jeg tilsendt en ny stelleveske fra  den danske designeren IDA ISING.
  Den prisvinnende stellevesken har vært i bruk hver dag siden. IDA ISING sin stelleveske er litt annerledes enn andre stellevesker, og virkelig kanon praktisk !


                                                                                     
                                                                               Stilrent design, som passer til det meste og de fleste.


  Stellevesken er et bærbart stellebord, og gjør bleieskiftene til en lek når man er utenfor husets fire vegger. Du har alltid med deg din egen stellematte, og det er bare å åpne den opp så har du alt du trenger lett tilgjengelig. Itillegg til å være praktisk er det jo mye mer hygienisk enn å legge barnet  ned på offentlige stellebord.
  Stellematten i vesken er tykk og behagelig for barnet å ligge på og trekket kan tas av og vaskes. Den har 4 store innvendige lommer der du kan ha bleier, skiftetøy og andre ting du trenger ha med deg til den lille.


  Det er litt vanskelig å komme til lommene inni selve stellevesken uten å åpne den helt, men den har et stort rom med glidelås på utsiden der du kan ha lommebok, telefon og annet småtteri som er kjekt å ha lett tilgjengelig..

  Reimene på stellevesken er i skinn, og utsiden er i  100% Øko-Tex bomull. 
  Du får også kjøpt vanntett pose til å henge på vognen som du kan ha stellevesken i  og skinnreimer som du kan bruke til å henge stellevesken på vognen med.


  For å se flere av IDA ISING stelleveskene sjekk ut www.idaising.com

  Du får kjøpt stellvesken hos jollyroom og barnas hus.


  #idaising #barneutstyr #mammablogg #foreldre #mamma

  Sta ja..

  Dette er det man kaller å være sta !

  I flere timer hadde jeg prøvd å få henne til å rydde rommet sitt, tilslutt fikk hun beskjed om at hun fikk være der inne frem til hun begynte å rydde. Det ble mistenkelig stille, og når jeg kom inn hadde hun lagt seg til rette med kosen og sauen under hodet og sovnet. Ikke gikk det ann å vekke henne heller, så det endte med at jeg løftet henne opp i sengen, og at hun tok natta - i rotet. Bedre lykke i morgen.

  Bilderas fra Alina's dåp.

  Her kommer et lite bilderas fra barnedåpen.  Gjestene er riktignok litt skånet, men dere får jo et lite glimt fordet :)
  Noen av barna stod for underholdningen. Hehe :)


  Vaffeldagen

  På tide å skryte litt ! Etter den fæle kolikk tiden syntes jeg jo vi har fortjent det litt også.. Så håper jeg ikke at jeg ødelegger det hele ved å skrive det her .Alina sover sååå bra om nettene. Hun sover hele natten. Får siste måltidet sånn 22 tiden og våkner for mat mellom 05 og 07 en gang. Så sovner igjen og sove 3 timer til, før hun vil ha mat igjen og sover til klokken er over 10 ! Sånn har hun holdt på i flere dager nå, og der er så deilig. La oss håpe det varer :)


  Idag har vi momset i oss vafler til kveldsmat med god samvittighet.. Er det den store vaffeldagen, så må det jo være lov. Og idag ble det ikke sunne vafler heller. Aurora var med å laget, og var super happy når de endelig var ferdige og hun kunne spise :)


   

  Dåpsbordet.

  Jeg var helt kjørt etter alt styret med dåpen i helgen, så jeg sovnet tidlig på sofaen, og sov lenge idag. Men nå begynner jeg komme meg litt grann igjen, og jeg er tilbake her inne også.

  Tenkte jeg skulle vise dere litt bilder fra dåpen. Det blir av hvordan vi hadde pyntet i første omgang, så kommer det litt bilder fra selve dåpen senere.


  Bordkortene er laget av enkle bordkort fra Panduro, med på limte navn også limte vi på små smokker fra ebay med limpistol.

   Telys glassene laget jeg av syltetøy glass og gamle smokker (etter Aurora var baby) som jeg lakkerte rosa, og hang på med et rosa bånd.

   

  Vant du ?

  Igår var siste sjanse til å melde seg på konkurransen der du kunne vinne en Nabby Babycall.   Nå er vinneren trukket: Lena Christiansen, ble den heldige denne gangen ! Jeg har sendt deg mail !


   

  Husk konkurransen !

  Hei !

  Husk å bli med i konkurransen der dere kan vinne en nabby babycall ! Det er siste sjanse til å delta i dag ! :) Trykk her for å komme til innlegget !

   


  Dagen før dagen

  Etter å ha holdt HELE dagen idag, og dagen igår - ser det endelig ut som om vi begynner å bli ferdige og klare for i morgen.
  Vi har pyntet lokale, laget  koldtbord og kaker. Nå håper jeg alt går på skinner i morgen, og at alle koser seg i dåpen til Alina. 

  Jeg må stupe i seng, men gleder meg til å dele bilder med dere senere :)

  Her er en liten smug titt fra borddekkingen


  God natt ♥
   

  Noen dager...

  Joa, noen ganger er det greit å få samlet opp ting, men det finnes da grenser ?

  Hodet fult av dåpsforbredelser, en form som ikke er på topp og oppå det hele klarer jeg å knuse telefonen min. Åjada, hadde det blitt noen hakk bare så hadde det jo vært greit, men telefonen ringer av seg selv, skriver av seg selv og fungerer kun i perioder nå. Den har jo ikke tålt temperaturer under 15 pluss grader fra før av - en iphone på bare 1 år, men det er en egen historie. Uansett, et par timer etter telefonen har knust sjekker jeg skatten.. Og det måtte jo bare være skatteSMELL.  Herregud for en dag. Smellen var jo riktignok ikke av den verste sorten, men allikevel utrolig kjedelig å måtte betalte tilbake tusenlapper når man regnet med å kanskje få igjen litt. Betalte det samme i skatt i fjord, og hadde lik inntekt, da gikk jeg flere tusen i pluss.. 

   Wæææ, det er godt å få ut litt frustrasjon og få klaget litt til dere innimellom altså!
  Og ja, jeg må få sjekket gjennom mailen min før det samler seg opp enda mer... hooho

   Nå skal klage-dronninga forsette kveldens gjøremål, så skrives vi i morgen ♥

  Dåpen nærmer seg !

  Denne uken går så i ett at jeg rekker jo såvidt å få skrevet noe her.

  Idag har jeg hatt barseltreff her hjemme, veldig hyggelig med litt lunsj, kaffe og skravling. Og nå starter dåpsforbredelsene for fult. Nå har vi nettopp kommet hjem etter å ha vært for å kikke på dåpslokalet vi skal leie i helgen. I morgen skal alt handles inn, også begynner vi å lage kaker og mat  Så blir det å forsette med det, dekking, og pynting av lokalet på lørdagen. Og søndag er den store dagen ♥ Det blir så koselig, selv om det er litt styr i forveien. Det er jo bare slikt som hører med :)

  Jeg begynte jo med bordkortene såå god tid i forveien og gjorde de veldig enkle, men trur dere jeg har fått gjort de ferdige da ? Neida.. Så det må jeg gjøre i kveld. Haha, godt å få ting gjort litt i god tid ja.


   

  Rå uflaks.

  Endelig noen rolige minutter.

  Vi har vært på farten siden halv ti på morgningen idag. Dåpsamtale, babysang, handling, en liten tur hjemom, musikksprell og nok en tur innom butikken.  Pju. Nå er en av to i seng, og så snart Alina er i seng skal jeg finne frem malekosten.

  Vi hadde sååå sykt uflaks igår. Jørgen og pappan min var jo å hentet vitrineskap til oss i Oslo- fraktet det helt fint hjem, men rett utenfor døren gikk det rett i bakken og ble helt slått i stykker. Masse biter som datt av, og masse hakk, men glasset i dørene overlevde på mystisk vis. Etter at Jørgen brukte 3 timer på liming igår, ser det faktisk ut som om det er håp om jeg gir det et par strøk med maling. 

  Jeg har hatt første turen ut døra uten Alina idag! Jeg og Aurora fikk litt tid sammen bare oss to på musikksprell, mens Jørgen var hjemme med Alina. Aurora var fornøyd med litt mammatid <3 


  Klar for musikksprell i ny jakke !
   
  De snåle utrykka så fort jeg kommer med kamera


  Nei, nå må jeg få gjort litt, så jeg får med meg Greys ! (ukas høydepunkt)

  Ha en fin kveld ♥
   

  Full timeplan

  Så var det ny uke igjen, og denne kommer til å bli hektisk!

  Hele uken er fylt opp, og det er ikke mange timene uten planer. Til helgen er det jo barnedåp,så da blir det en god del ekstra denne uken. 

  Idag har vi koset oss hjemme før det braker løs med fullt timeplan fra imorgen av. Vi har hatt besøk av niesen min idag, siden hun hadde planleggningsdag i barnehagen.
  Så da ble Aurora hjemme fra barnehagen, så de kunne leke sammen. De leker jo så fint sammen, så det er veldig stas. Også fikk jeg besøk av en venninne og babyen, veldig hyggelig. 

  Jørgen var bare hjemom og spiste middag idag før han reiste til Oslo for å hente nytt vitrineskap.
  Så nå må jeg vel bare starte å rydde ut av det gamle før han kommer hjem igjen. Jeg håper det blir bra altså !
  Vi har jo bare hatt et midlertidig et den siste tiden, så nå gleder jeg meg til å bytte det ut !


   Arkiv bilde, men dette er altså skapet vi har nå. 

  Super gøy å se at konkurransen som jeg publiserte i går falt så i smak hos dere også!
  Vi skrives senere ♥ 

  VINN NABBY BABYCALL !


  For noen uker tilbake skrev jeg ett innlegg om en helt super babycall fra Nabby, som du enkelt bruker med iphonen, ipaden eller android telefon.
  Om du ikke allerede har lest innlegget finner du det her.


  I samarbeid med Nabby deler jeg nå ut en babycall til en av mine lesere, og det er veldig enkelt å delta! 

  Det eneste du trenger å gjøre er å svare på dette spørsmålet

  I hvilket land er Nabby utviklet og produsert ?
  (psst... du finner svaret på nabby sine hjemmesider her)

  Og trykke deg inn for å like nabby sin facebook side her og bloggen min sin facebook side her.  Obs: Jeg kommer ikke til å godkje
  nne kommentarene på innlegget før konkurransen er avsluttet.  Husk å fylle inn feltet med mail adressen deres også, så jeg får kontaktet deg om du blir den heldige vinneren.

  Konkurransen blir avsluttet om en uke, søndag 22 mars- og vinner vil bli annonsert mandag 23 mars.


  #konkurranse #foreldre #mammablogg #giveaway  

  Våken Alina, og vinneren

  Ble knappe 2 timer med søvn på meg i natt *gjesp* Alina bestemte seg for at det ikke var noe kult å sove i natt, og våknet i det jeg skulle legge meg.
  Har heldigvis fått en times tid med søvn nå, så føler meg litt bedre.
   
  Siden det bare er en uke igjen til barnedåpen har jeg virkelig begynt å få litt dårlig tid. Jeg har tenkt hele tiden at jeg har såå god tid, men det har jeg jo ikke lenger. Så idag får jeg bare sette igang med å skrive lister over ting som skal gjøres og hva som skal handles. Det er virkelig endel som skal ordnes når man skal ha dåp og lage det meste selv. 
  Vinneren av Nivea Giveawayen ble Emilie, jeg har sendt deg mail !

  Litt senere i kveld er det klart for konkurranse her inne, så bare følg med !

  Vaksine

  Hei !

  Det ble vist stille her inne i går.
  Vi reiste rett på barseltreff etter vaksinen var tatt på helsestasjonen igår. Det ble ikke så lange turen da Alina begynte å bli små pjusk ganske fort. 
  Noen timer etter vaksinen fikk hun ganske høy feber og bare skrek. En paracet gjorde underverker, og resten av kvelden og natten var rolig. Jeg sovnet fra hele fredagskvelden, eller jeg rakk å trøkke i meg en sjokoladeplate sammen med Jørgen først da.. Hehe

  Idag er formen til Alina fin igjen, så det var ikke så lenge bivirkningene av vaksinen varte, heldigvis.
  Vi har vært en tur på lekeplassen i Drammen idag, og spist lunsj på Baker Hansen. Strålende sol men veldig surt altså ! Koselig var det uansett. Kjempe deilig når Jørgen har fri helg, og vi får gjort litt sammen.

     Nå får jeg få ferdig middagen, så skives vi senere :)

  Ps; forsatt mulig å være med på giveawayen på forrige innlegg.  

  3 måneder, og giveaway !

  Igår var Alina akkurat 3 måneder, som tiden flyr !
  Syntes ikke det er lenge siden Aurora var baby heller jeg altså, og nå er hun snart 3 år. Det er faktisk ikke noe man bare sier, det at tiden går så fort når man får barn- for det gjør den virkelig.!

  Alina har blitt ei lita bolle, og har begynt å få litt rutiner. Kolikken er over, og hun sover som regel på natten nå. Det er sååå deilig å få sovet igjen, vi hadde jo noen tøffe uker med mye magevondt og lite søvn. På dagtid er det ikke så mye rutiner, men det kommer vel etterhvert. Imorgen er det klart for 3 måneders vaksine, den første sprøyta til lille. Å, jeg gruer meg til hun skal stikkes ! Men det må jo bare gjøres. Jeg håper vi slipper noe store bivirkninger, om hun sover litt ekstra så er det helt greit da.. Hoho.                                                                                                                                                                                                                   //Sponset produkt
  NIVEA CREME har lansert Eventyr bokser i et begrenset antall, boksene er dekorert spesielt for barn. Det er totalt 4 forskjellige design og en fortelling til hver eventyr boks. Eventyrene finner man på www.tales.NIVEA.com.
  Om du vil ha 2 eventyr bokser og 2 eventyr, så legg igjen en kommentar under, så trekker jeg en person på lørdagen, som får dette tilsendt ! :
  Ps; husk å fylle inn epost adressen din i feltet for epost, slik at jeg får tak i deg.  Oppskrift ; Kremet salat


  Du trenger :

  1/2 pose med pasta skruer

   1 boks bogskinke (kan fint bruke kylling også)
  1 stang med stangselleri 
  1 boks mais
  1/2 rødløk finhakket
  1/2 paprika i små biter
  1 håndfull med cherrytomater eller mini plomme tomater
  1/2 agurk
  1 pakke crispsalat
  2 fedd hvitløk 

  1 pose majones
  1 boks med rømme 

  Krydder etter ønske. Jeg bruker karri, salt og pepper


   

  ♥ Kok pasta etter anvisning på pakken. Kutt grønnsakene, del opp skinken i biter,  riv salaten i små biter og finhakk løken. (hvitløken kan du presse). 

  ♥ Bland grønnsakene sammen, og når pastaen er avkjølt blander du den inn i salat blandingen 


  ♥ Tilsett majonesen og rømmen, bland det hele sammen og krydre etter ønske. Jeg syntes det er godt å bruke litt Karri kr
  ydder itilegg til salt og pepper.
  ♥ La salaten stå et par timer i kjøleskapet før servering.

  Det blir en stor bolle med salat, og den er like god til lunsj dagen etter.


  ♥Server gjerne med avokado, hvitløkbrød eller rundstykker.


  Kanskje ikke det som ser mest delikat ut, men veldig, veldig godt .

  Håper det smaker ! ♥ 

   

   

  Musikalske barn ?

  Var ikke meningen at det skulle bli så sent før dette innlegget kom ut, men vi har rett og slett ikke hatt internett i kveld. Flere som har sliti med Telenor sitt nett i blåseværet eller er det bare her ?

  Imorgen skal det bli godt for Aurora å komme seg tilbake i barnehagen igjen. Det blir kjedelig å gå hjemme i lengden, og formen har vært god både i går og idag. Så idag tok vi  turen på musikksprell, så hun fikk sosialisert seg litt og fikk en litt mild start før det er barnehage igjen i morgen. Musikksprell har jo blitt regne høydepunket i uken for Aurora. Hun syntes det er så stas å danse og synge med de andre barna i slottet (som hun kaller kirken.. hehe).

  Tidligere på dagen idag var jeg på babysang med Alina, så hun fikk jaggu sosialisert seg litt og danset litt der også. Hun er jo med på musikksprell også, så kanskje hun blir litt musikalsk av seg den frøkna ? Både jeg og Jørgen er tonedøve så jeg har vel mine tvil på at disse barna våre blir noe sangtalenter, men mirakler skjer jo *fnis*


  Smokkeungen vår ♥ Hun har jo vanligvis bare smokken på natten, men nå som har har vært hjemme har den vært i alt for mye.  Jeg gruer meg så til vi må kutte smokken helt, grøss og gru ! Kanskje noen av dere har noen gode tips til smokkeslutt ?  Dagens middag, namnam. Jeg spiste opp alt! Sulten sa du ? hehe.

  I morgen er det tidlig på'n igjen, så nå må jeg komme meg i seng. God natt ♥

   

  Overgangen fra en til to

  En er som ingen og to er som ti, eller ?

  Den største overgangen må være å gå fra ingen barn til et barn. Det å gå fra en til to har gått ganske så fint, men jeg kan forstå ordtaket. Skal man ut døren, er det to barn som skal ordnes, og det kan ta tid ! Er det ikke den ene som har glemt å tisse før alle klærne er på, er det den andre som plutselig har gulpet ned alle klærene og trenger fullt skift. 

  Sover den ene en hel natt for  en gang skyld, er den andre våken et par hundre ganger (det føles iallefall slik) iløpet av natten. Og er det ikke den ene som maser, er det den andre som griner. 

  Men må man ikke glemme hvor utrolig glad man blir når begge sover samtidig, når begge er rolige under middagen, eller når ingen griner under bilturen. Det er jaggu dobbel lykke det.

  To er som to, og to er dobbelt så mye kjærlighet ♥

  Nok en dag hjemme

  ÅÅÅ, jeg håper disse jentene våre forblir like gode venner for alltid ♥ (det er jo lov å håpe)


  Holdt Aurora hjemme idag også da hun fikk litt feber igår. Idag har heldigvis formen vært fin så vi har fått shoppet litt klær til Alina og ukeshandlet mens Jørgen har vært på skolen.- vi trengte noen timer utenfor huset idag etter mange dager hjemme. Pleier ikke ta hovedhandlingen med begge jentene, men det gikk overraskende bra idag! Så deilig når det ikke ender i ramaskrik mellom butikk hyllene, slik som det pleier med denne litt små trassene nesten 3 åringen min

  Nå har jeg nettopp kommet inn døren etter å ha vært i stallen å ridd, bare vært en rask tur i dusjen siden jeg kom hjem så det ble ganske sent i dag. Alina sov søtt i vogna sin de timene vi var der ute, og jeg håper hun har tenkt til å sove i natt også. Jeg er passelig trøtt etter å ha startet dagen klokken fem i dag morges... Så nå får jeg få  i frøkna litt mat og krype under dyna. Vi skrives i morgen ♥

  Flettemamma ?

  Ja det er jo nesten litt komisk hvor dårlig jeg er til å flette. Å flette vanlig klarer jeg, eller ikke på meg selv da, men på Aurora iallefall. Men sånne fletter som jeg har følelsen av at alle klarer, er for meg ganske så umulig. Men nå som jeg er prinsessemamma til 2, var det bare å lære seg det. Jeg har jo sett alle de fine flettene til @flettemamma på instagram, og er helt imponert ! 

  Resultatet mitt ble kanskje ikke like imponerende:


  Dette var mitt første forsøk altså, så jeg kan iallefall unnskylde meg med det, haha.. Øvelse gjør mester er det ikke det man sier ? Dagens flette så iallefall litt bedre ut, så det er kanskje håp for meg også.
   

  Ut på tur, aldri sur ?

  Etter mange dager inne måtte vi ut å lufte oss litt i går. Så da tok vi oss en liten gå tur vi jentene, siden Jørgen jobbet Det ble ikke så lang tur for Aurora orker jo ikke gå så alt for langt, og med vogna med Alina i fungerer bæring svært dårlig. Til tross for at furtegjeipen kom frem sånn 1102 ganger, så var det ganske så koselig og kamera var med ! 

  Ukesmeny uke 11

  Mandag
  Kremet skinkesalat

  Tirsdag
  Hamburger med cheddar og ovnsstekte potetbåter

  Onsdag
  Torskgerateng med grønnsaker

  Torsdag
  Pasta med skinke, mozarella, tomat og pesto.

  Fredag
  Lasagne med salat og hvitløksbaguetter

  Lørdag
  Chicken tikka masala med tandori saus, nan brød og raita

  Søndag 
  Enchiladas med kjøttdeig


  TIl dere som etterlyserr oppskrifter, så skal jeg prøve bli litt flinkere til å legge ut flere oppskrifter her. Det ligger noen oppskrifter i arkivet under kategorien med samme navn også.

  Litt strikk

  Det har ikke blitt mye strikking etter Alina ble født. Men når lua jeg hadde strikket til Alina før hun ble født fort ble vokst ut av måtte jeg jo strikke en ny en. Så med en fot på vippestolen og strikketøyet i hendene ble det fort en ny større lue på frøkna.

  Det ble rosa denne gangen ♥

   Oppskriften er fra "babystrik på pinde 3" av Lene Holme Samsøe. Veldig grei og morsom å strikke. Sitter godt gjør den også :)


   

  Fredag !

  Aurora ble hjemme idag også. Så håper jeg omgangssyken har gått seg ferdig i barnehagen igjen til mandagen så vi slipper unna noe sykdom nå.
  Når Jørgen kom hjem fra skolen reiste Alina og jeg ut i stallen. Han var ferdig tidlig idag, så kjekt å ta stallen tidlig på dagen, så vi hadde resten av fredagen hjemme. Skikkelig dårlig dag på hesteryggen, men shit au, man skal jo ha noen slike dager også. Det er iallefall godt å være litt igang igjen. Det er jo hele 4 år siden jeg var aktiv med hest og hadde egen hest. Tenk at Aurora er 3 år snart , det er jo bare helt sykt ! Om 2 måneder fyller hun år -igjen !


  Se på disse to da ♥  Dagens middag; Hvit pizza ! Super godt :)


  Aurora er i seng, og forhåpentligvis sover minstemor snart også. Nå blir det film og godis med min kjære♥  Viktig med litt kjæreste tid også.

  Fake a smile

  I dyp konsentrasjon... 
  "ÅJA, du tar bilde mamma ! Kan smile jeg "

  Hun er jo herlig da ♥ Selv om de falske smilene hennes ikke er av de beste *fnis*


  Redd for sykdom

  Ble kose-dag hjemme på oss jentene idag.
  Aurora var hjemme i går fordi hun har hostet så fælt, så da ble hun hjemme idag også, og jeg trur jaggu det blir hjemmedag i morgen også! Det går omgangsyke i barnehagen, og når vi har sluppet unna til nå, er det greit å holde henne hjemme til den verste "faren" er over. Haha. Omgangsyke er så fælt, og jeg er livredd for at vi skal ligge rett ut hele gjengen. Jeg syntes vi har hatt nok runder av det fæle greiene der. 

  Vi har vært på bursdag hos niesen min i ettermiddag, så Aurora har vært helt i 100. Det er få ting som er bedre enn å leke med kusiner og fettere. Også er vi ganske fulle av kaker hele gjengen.. Den gjengen her har en tedens til å proppe i seg litt for mye... Hoho.  Aurora prøvde å fortelle lillesøster litt om favoritten Dora.. Alina var ikke fult så interessert.. 
   


  Håper dagen deres har vært fin :)

  Den første hårklypa


  Se så søt da!  Også har hun har jo hår nok til å ha klype i allerede. Det har hun vel igrunn hatt siden hun ble født, men jeg har bare ikke prøvd før.. hehe.


  Jeg sovnet før Greys gikk på tv i går, så jeg tenkte jeg skulle se gårsdagens-episode nå, før det blir Fjorden Cowboys date med han kjekkasen min. Det er vel det eneste programmet han tar seg fri fra leksene for å se på i ukedagene, så da må jeg jo bare benytte muligheten for litt kvalitets-tid. Hoho.

  Vi skrives mer i morgen ! ♥
   

  bObles

  Har dere hørt om bObles før ? Det hadde ikke jeg heller før jeg fikk invitasjon til tumletid og en egen presentasjon av produktene til Bobles for bloggere. Så da reiste jeg og jentene inn til Asker på torsdagen som var for å se hva disse danske produktene var for noe.

  Fra vi kom inn dørene var Aurora i lek. Hun hoppet, klatret, balanserte, rullet og ikke minst var hun strålende fornøyd.
  Jeg er så imponert over produktene. og de kan brukes på så mange ulike måter. Alle måtene de forskjellige tingene kan brukes på syntes ikke jeg var så godt å se med engang, men Aurora så det på 123 !. Produktene passer best for barn i alderen 0-7 år, men jeg er sikker på jeg kan få en del glede av de jeg også.. Hehe  .
  Disse skal på ønskelisten til dåpen til Alina ! 


  Vi var så heldige å fikk med oss smultringen som Alina sover påhjem, bare i lilla. Den har blitt brukt flere ganger om dagen siden den kom i hus for snart en uke siden.  Og er det noen som legger merke til at genseren til Aurora er veldig langt oppe i halsen hennes ? Haha, jeg oppdaget det nemlig når jeg skulle ta den av igjen på kvelden - jeg hadde tatt den på henne feil vei i morgen stresset den dagen. Haha, flott ! :)

  Dere kan forresten lese mer om produktene på facebook siden til bObles her, eller på hjemmesidene dems her .

  Ukesmeny uke 10

  Mandag
  Kyllingsalat

  Tirsdag
  Fiskepinner og stekte poteter

  Onsdag
  Indisk kyllingsuppe

  Torsdag
  Laks med pasta og spinat

  Fredag
  Hvit pizza med mozarella og pepperoni.

  Lørdag
  Biff med bearnaisesaus, soppstuing og varm mais 

  Søndag 
  Helstekt kylling med rosmarin, ovsbakte grønnsaker og søtpotetpure    

  Søndagsmiddag.

  Hei, har dere hatt en fin søndag ? :)

  Vi har hatt middagsgjester idag, besteforeldrene og mamman til Jørgen. Veldig hyggelig.
  Vi laget kalvestek, med karamelliserte gulerøtter, karamelliserte sjallotenløk, soppstuing, poteter og saus , namnam :)  Nå i kveld har jeg vært å ridd. Ja jeg har vel glemt å nevne det her, men jeg har begynt med hest igjen. Etter 4 år uten var det helt greit å komme igang litt igjen, så håper jeg kroppen spiller litt på lag også. 3 dagen på rad på hesteryggen nå, og det har gått veldig greit altså- tiltross for at det er noen år siden sist og alt ikke er helt på plass enda. Alina har blitt stallbaby, hehe :) Aurora satt faktisk på hesteryggen på lørdag henne også, og hun maser om å få sin egen lille hest.. Dette kan bli dyrt ! hoho

  Ha en forsatt fin søndagkveld ♥
   

  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits