• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • En skikkelig smell ...

  Gjett hvem som fikk en diger smell på skatten da ?
  Joda, det var meg. 25 tusen kroner i minus, hipp hurra og god jul.

  Jeg er jo i permisjon og mottar foreldrepenger. Det har jeg gjort siden Alina ble født i 2014. Jeg gikk rett fra permisjon til permisjon . Men etter årskiftet 2014-2015 har jeg ikke tenkt på å sjekke skattetrekket mitt, siden jeg ikke har endret inntekt eller noe annnet.... Det skulle jeg tydeligvis ha gjort.
  I 2015 har hele skattetrekket mitt blitt stoppet, så jeg har ikke betalt noe skatt av foreldrepengene. Litt små oppgitt over at denne feilen har skjedd, for det skal jo egentlig gå automatisk. Men enda mer oppgitt på meg selv som ikke har sjekket at alt har stemt. Hvor teit går det ann å bli liksom ?! Jeg som egentlig har ganske god kontroll på økonomien. Argh.

  Det ble en dyr lærepenge i år altså... :( En ting er iallfall sikkert, jeg glemmer ikke å sjekke over skattetrekket igjen. Håper dere har fått et bedre resultat på skatten enn meg! Her er håpet en lottogevinst til helgen, for nå har jeg mest lyst til å grave meg ned... 

  Guttestrikk.

  For noen uker siden, så ble denne drakta til Sander ferdig.
  Jeg strikket samme til han i lysegrå når han var i magen, men den har han vokst ifra. Syntes disse hele strikkadraktene er så søte, og det blir sikkert ikke den siste jeg strikker. Fine til både hverdags og fest, og behagelige på.


  Oppskriften er fra Paelas, og heter Kjappstrikka drakt om noen måtte lure. Jeg har strikket den i Drops merino extra fine.  #strikking #strikkemamma #mammablog

  Vi reddet dagen !

  I ettermiddag var det så mye sutring her hjemme, at vi måtte finne på noe smart for å "redde" dagen. Så når det nærmet seg leggetid, pakket vi med kveldsmat til jentene, og tok oss en tur i skogen. Humøret ble 10 ganger bedre hos alle sammen, og kveldsmaten ble inntatt med et smil om munnen, isteden for sutring og diskusjoner hjemme. Ikke var det feil å få beveget litt på kroppen heller.

  Når vi kom hjem gikk leggingen som en drøm. Barna lo, og var fornøyde :)

  Nå sover alle barna ! Er vel litt for godt til å være sant at Sander har tatt natta allerede, men man kan jo håpe :) Greys Anatomy er snart på skjermen og strikketøyet i hendene, så da må det jo bare bli en fin kveld!

  Hei på deg.

  Så var hverdagen her igjen.

  Jeg har et lite håp om at klokkesnuingen skal være en liten "reddning" her, og håper barna ikke snur tiden av seg selv. Nå legger de seg litt senere, og sover en time lenger om morgningen. Det er helt topp ! Morgen klokken 07, er mye bedre enn morgen klokken 06. Den siste timen gjør underverker :) La oss bare håpe det varer. De siste nettene har de sovet greit også, og det er veldig, veldig godt. Med småbarn i hus, blir det mye fokus å søvn altså. Haha. 

  Aurora var veldig glad for at det var barnehage igjen idag. Jeg trur ikke hun har kjedet seg mye denne uka, men alikevel er det veldig godt å se vennene sine igjen. Hun er jo ei skikkelig barnehage jente, og vil alltid i barnehagen. Deilig når man vet de små trives ♥ Jeg håper Alina og Sander vil trives like godt når de begynner i barnehage om et års tid. 


  Men nå er det stopp på påskemiddagene, så jeg får nesten sette opp en ukesmeny, så vi får laget litt middag denne uka.
  Ha en fin dag så lenge da ♥
   

  Påsken

  Så deilig med påske og påskemiddager. Vi har kun hatt lørdagen med middagslagingen disse helligdagene, da hadde vi gjester selv. Masse familietid, turer, god mat og kos - akkurat slik det burde være :)

  Det blir litt trist med hverdag igjen i morgen. Jeg skulle gjerne hatt et par dager til med påske, men nå er det heldigvis ikke lenge igjen til Jørgen er ferdig med skole, og vi forhåpentligvis får litt mer tid sammen i hverdagen også. 2,5 måned igjen ! Disse tre årene har virkelig gått fort.

  Men nå er det middag hos Jørgen sine besteforeldre på planen. Vi skrives mer i morgen, da kommer jeg sterkere tilbake <3

  Påskemiddag, og fiskerace!

  Idag har vi vært på påskemiddag hos foreldrene mine, med hele min side av familien.
  Det ble fiskeracee, og god mat. Ungene fikk lekt masse sammen, og jeg trur alle hadde en topp dag. Med 10 barn, så blir det jo litt liv.
  De to eldste fant ut at de ville sove over hos oss, så da fikk vi litt påskebesøk vi også. De er endelig sovnet nå, etter å ha skravlet høl i hodet på hverandre en  stund. Man har tydeligvis veldig mye å snakke om på kveldstid når man er 11 år, og jeg trur egentlig de kunne tenkt seg å døgne. For hva er vel kulere enn å være oppe hele natten ?! Jeg blir trøtt bare av tanken, og skjønner ikke hvordan noen i det hele tatt kan vurdere å være oppe en hel natt, frivillig. *gjesp*

  Nyskjerrig på hva fiskerace var forestten ? Alle fikk utdelt hver sin fisk, også konkurerte to og to om å ha den raskeste fisken.Alle hadde fiskene sine i glass, som ma helt over i "banen". Fisken som svømte først over målstreken vant. Haha, utrolig artig.  Men nå skal jeg stupe i seng. Natt til idag var en god natt, så jeg håper det blir det samme i natt.

  God natt dere ♥
   

  Hvordan klare seg...?

  Nå kjenner jeg virkelig på hvor tøft det er å være småbarnsmamma... Til tre små, der ingen liker å sove.

  Inatt var det ekstremt. Svigermor var å så til jentene etter de var lagt igår, og vi hadde med oss Sander ut å spiste. Kjempe godt med ltt avkobling og kjærstetid. Sander sov utrolig nok i vogna mens vi spiste, men våknet når vi kom hjem. Når klokken var 23.15 sovnet han endelig, etter at jeg hadde gått med han på armen en halv evighet. Da våknet Alina, og hun holdt det gående helt til klokken 03, jeg rakk såvidt å legge meg ned før Sander våknet 03.15 for mat. Også våknet han hvert kvarter fra da, og frem til alle tre barna var lys våkene klokken 06, og jeg bare måtte stå opp med dem. Det ble altså godt under 3 timer, med usammenhengende søvn den natta. Natta før var vel ikke stort bedre den heller, og det er igrunn ganske normalt med slike netter. Alt for normalt.

  Omtrent slik måles nattesøvnen her i huset;

  En dårlig natt    -    under 3 timer søvn
  En ok natt         -     3-5 timers søvn
  En bra natt       -      6 timers søvn

  Og dette er selvfølgelig ikke sammenehengende søvn, siden jeg ammer med ca 2 timers intervaller natten gjennom.

  Idag har det vært vanskelig å holde både øynene og tålmodigheten oppe, men alt går.  Det er rart hvordan man kan være stup trøtt, men samtidig klare å nyte så mange fine øyeblikk med de små. Jeg trur det handler mye om hva man instiller seg på, og hva man bestemmer seg for. Bestemmer man seg for å ha fine dager, og at det ikke nytter erge seg over sutring og våkennetter, så er mye gjort. Det er jo ingen tvil om at det er tre søte små vi har, selv om det er en slitsom og tøff periode.


  Ute på tur i blåseværet idag.

  Nå er jeg straks klar for å prøve å få litt søvn, men en liten time uten våkene barn  er virkelig godt det også. 

  God natt ♥   

  De siste dagene, og vinner av giveaway

  Hei !

  Så deilig å ha Jørgen hjemme noen dager, og bare få kost oss sammen. Påskeferie er topp ! :).
  På sønag gikk vi god tur med minstemann i bæresele, mens jentene var hos svigermor. Jentene sov nemlig borte fra lørdag til søndag. Alinas første overnatting. Jeg syntes nok det var tøffere enn henne, for det hadde gått veldig fint. Hun er jo ikke så liten lenger, og hadde med storesøsteren sin, så det gjorde det nok litt mindre skummet. Det var greit med litt tid med bare Sander også, selv om han holdt det gående hele natten.. Det ble ikke helt så mye søvn som vi hadde håpet på. Uanset, veldig stille i huset med bare et barn hjemme den natten altså! 
   


  Igår var vi på stranda og grilla pølser. Aurora gikk til vanns, og jeg måtte hente henne, så det ble en brå slutt på turen vår. Det ble en kald og våt affere, men første badet i mars, er jo slettes ikke verst!  Alt gikk heldigvis bra, selv om det var en litt ekkel opplevelse. Alt yttertøyet gjorde at hun fløyt opp, og ikke klarte ta bena ned i bakken. 


  Sånn her så frøkna ut når vi kom hjem. Alt av klær måtte jo bare vrenges av nede på stranda, siden det var gjennomvått. Så her er hun ikledd ullgenseren min, og lua til kusina si, som også var med. Hun lånte Alinas side i vogna opp, og satt godt pakket inn med jakke over seg. Heldigvis var det ikke så veldig kaldt ute i går, og  etter en lang, varm dusj var hun tipp topp igjen.
   


  Også er det på tide og trekke vinneren av giveawayen! CK, ble den heldige vinneren av Løvenes Konge effektene. Du mottar en mail fra Disney Junior iløpet av de nærmeste dagene.

  Håper dere nyter noen fine påskedager dere også ♥   

  Oppfølgeren til Løvenes konge og giveaway !

                                                                                      //sponset

  Jeg regner med jeg ikke er den eneste som har sittet med tårer rennende nedover kinnene og sett på løvenes konge ? Jeg husker faktisk første gang jeg så filmen, sammen med storesøsteren min. Jeg var 3 år, og jeg gråt som en foss.

  Nå er Løvenes konge endelig tilbake ! Denne gangen i tv-serie format. Serien innledes med en 45 minutter lang film "Løvenes Garde: brøler igjen". Premieren er 25 mars, 17.15 på Disney Junior. Filmen vises også samme dato, og samme klokkeslett på Disney XD og Disney Channel ! Serien "Løvenes Garde" har premiere på Disney Junior 9. april, kl 09.00.
  Aurora klar for ny serie på Disney Junior :)


  GIVEAWAY
  Om du vil ha dette kule settet med Løvens konge effekter, så legg igjen en komentar under (husk å fylle inn epost adresse). Jeg trekker jeg en heldig vinner på mandag !
  Processed with VSCOcam with s2 preset


  Her er det gymbag, masker, klistremerker, caps og Løvens konge filmen !

  Behandling

  Idag var det dag fire med halsbetennelse, og dårlig form. Ikke et snev av bedring, bare verre. Så litt utpå dagen idag fant jeg ut at kanskje det var greit å sjekke ut dette litt mer. Jeg fikk heldigvis legetime hos fastlege rett før stenging, så jeg slapp unna flere timer med venting på legevakta.

  CRP'en var veldig høy og streptokokk prøven slo ut, så da ble det antibiotika i 10 dager fremover. Jeg føler meg allerede littgrann bedre, og det er såå godt! Skal si dere det er tøft å gå hjemme med barn når man er i elendig form, og kun vil legge seg ned å sove.

  Det spørs nok om ikke disse mandlene mine må bort etterhvert. Med 3-4 slike infeksjoner som måtte behandles i fjor vinter også, så er det vel kanskje greit. Men jeg har hørt at å fjerne mandlene er fryktelig vondt, så jeg er litt skeptisk..

  Sykdom

  Hei dere.

  Vi har fått sykdom i hus. Både Jørgen, og jeg er dårlige, og Alina er heller ikke i topp form. Jeg har halsbetennelse, infulensafølelse i kroppen og føler meg elendig. Det å være syk, mens man samtidig må ta seg av barn er noe av det verste som er. Man må liksom bare klare å fungere på ett eller annent vis, selv om man egentlig bare vil sove.... Nå har jeg vært dårlig i 3 dager, så jeg håper det går mot slutten, og at jeg våkner opp mye bedre i morgen. Jeg er i allfall glad vi har smertestillende, for de har vært gull verdt, og gjort så jeg har klart å holde meg på beina.
  Sykdommen kom selvføgelig på et tidspunkt der jeg har slitt med melkeproduksjonen, og med sykdom har det ikke akuratt blitt noe lettere å bygge den opp igjen, men jeg har ammet hyppig og spist havregrøt, og det ser ut som om det begynner å hjelpe igjen nå. 

  sick mom
  Men nå må jeg bare stupe i seng, og prøve få meg litt søvn når barna sover.
  Jeg kommer sterkere tilbake !

  Lifeline Care!

                                                                                                               //sponsede produkter

  Når jeg gikk gravid med Sander, og hadde to små fra før, merket jeg at energi nivået virkelig var på bånn. På apoteket ble jeg anbefalt lifeline Care sitt kosttilskudd for gravide, og jeg merket faktisk stor forskjell etter jeg begynte å ta tablettene.

  Når jeg var ferdig med graviditet og Lifeline Care lurte på om jeg ville teste andre tilskudd, var det ikke noe å tenke på engang. Jeg har tatt Ammende siden Sander ble født, og jeg er overbevist om at hverdagen hadde vært tøffere om jeg ikke hadde fått i meg litt ekstra tilskudd. Det er også godt å vite at kroppen får mye av det den trenger via kosttilskuddet, for da vet jeg at Sander også får i seg de viktige nærringsstoffene. Selv om man spiser sunt, er det greit med litt ekstra påfyll. 

  Aurora har fått teste immuno barn, som skal bidra til et bedre immunforsvar. Aurora syntes tablettene smaker veldig godt, og sier aldri nei til sin daglige dose.

   

  Immuno barn får du foresten til 2 for 1, på vitus apotek nå, om du vil teste selv. (her )

  Om dere vil lese mer om Lifeline Care sine "alt i ett" kosttilskudd, kan dere ta en titt på hjemmesidene dems lifelinecare.no

  Helt om dagen, helt om natten... eller?

  Hei ! ♥
  Har dere hatt en fin start på uka ?
  Her ble det 2,5 time med søvn i natt, så dagen har vært ganske tung. Sander hadde sovenekt frem til 03.30, og jentene våknet 06. Takk gud for kaffe- jeg aner ikke hvordan jeg skulle klart meg uten ! Sander har jeg gått med på armen i storsett hele dag, og i hele kveld. Han sovnet for en liten halvtime siden, og nå håper jeg han sover godt i natt.  Han sov mye mer enn han normalt gjør på dagen igår, så det var vel det jeg fikk igjen for i natt. "Søvn avler søvn", du liksom... *gjesp*. 

  Vi har vært på babysang idag da, så vi har ikke sittet inne å stura hele dagen fordet. Alina var hos oldeforeldrene sine mens Sander og jeg var på babysangen. Jeg trur hun har litt godt av de 2 timene hos oldeforeldrene sine. Det er jo stortsett  bare de timene iløpet av en uke, som hun er borte fra meg.
  Og når hun er der skjønner hun vist både "nei", og "ikke rør", men så fort jeg kommer inn døra, husker hun ikke hva det betyr lenger da... Haha.. Det skal gå utover oss mødre altså !

  Men nå, kveldsmat etterfulgt av SØVN... forhåpentligvis. Jeg er såå trøtt at jeg holder på å sovne sittende... ZzzzZZZzz.

  Langt fremme !

  Hei !
  Det gikk veldig bra på helsetasjonen i går. Det var vist bare Alina som skulle ha vaksine igår, og Alina gråt ikke engang ! Hurra.
  Begge barna er jo godt fremme motorisk, og Sander overasket virkelig. Han er vist veldig, veldig tidlig ute! Han begynte jo å snu seg til magen allerede når han var 3,5 mnd! Han er jo bare 4 mnd, men ruller i alle retninger og prøver å komme seg fremover allerede. Skulle vist ikke ta det med ro denne lille kroppen heller.Veksten var ok, flatet litt ut, men det går jo litt i rykk og napp når man bare ammer, og han er jo ekstremt aktiv :) 

  Idag har jeg og minstemann vært med Aurora i barnebursdag, mens Alina har vært hos mamma et par timer. Jørgen har jobbet idag, og jeg har nettopp fått lagt alle tre. Barna var oppe 05.30 idag, så jeg håper det ikke tar så alt for lang tid før jentene sovner. Sander har sovnet, men jeg regner ikke med han sover for natta allerede nå, men en liten halvtime blir det vel, selv om han igrunn burde sovet natta han også. Oppe 05.30 og kun sovet 1,5 time usamennhengende idag.. Det er jo litt lite for en 4 mnd gammel baby, men ikke unormalt her.

  Her er Aurora klar for bursdag idag ♥ Fine jenta vår ! :)
  Men nå kommer nok snart Jørgen hjem, og det blir indisk til kveldsmat idag. Nam! :) 
  Ha en fin lørdagskveld ♥

  Endelig fredag !

  Endelig fredag igjen.
  Denne fredagen er det vel ikke sånn kjempe stor jubel over at det er helg, siden Jørgen skal jobbe i morgen. Alltid litt hyggeligere når han har fri og vi får brukt hele helgen sammen. Men vi har jo forsatt søndagen, så helt negativ skal jeg ikke være. Og i morgen skal Aurora på bursdagsfeiring til en i barnehagen, så hun gleder seg som bare det. Det blir nok en fin helg for små og store til tross for noen timer med jobbing på Jørgen. 


  Mens barna sover formiddagslur...Det er jo fredag ! :)

  Nå skal vi snart fyke avgårde, det er nemlig helsestasjonstime på planen. Både Sander og Alina har time idag, og vaksiner står på programet. Ikke noe gøy med disse stikkene, men absoultt nødvendig. Jeg er spent på vekten til Sander også! Jeg fullammer jo, og har planer om å gjøre det en stund til, så alltid litt spennende å se hvordan vekten er. Jeg er vel igrunn ikke så bekymret, for det ser ut som om han legger fint på seg, og han har defintivt næringsvett, men det er godt å få det bekreftet av en vekt også.

  Men nå må jeg nesten vekke disse trolla, om vi skal rekke timen.
  Ønsker dere en fin fredag, så skrives vi senere ♥

  En rillejakke til Alina.

  Igår monterte jeg ferdig denne rillejakka til Alina. Alina har hatt en i likt mønster tidligere som har blitt for liten. Den strikket mamma til henne mens hun enda lå i magen.. Hun brukte den jakka så mye, og den var veldig annvenlig, så derfor fant jeg ut at jeg måtte strkke en til.  
  Jeg håper vi får brukt denne masse fremover ! Jeg ser for meg at den kan være veldig fin over en kjole på kjølige sommerkvelder- og kjølige sommerkvelder pleier det ikke akuratt å være mangel på her... 


  Oppskriften er fra "babystrik på pinde 3", og jeg har brukt Drops Baby Merino.

  De siste ukene har jeg faktisk fått strikket litt nesten hver kveld. Så det ligger to babydrakter til Sander klare også, som bare mangler noen detaljer. Jeg viser dere de senere, når de er helt ferdige :)

  #mammablogg #strikking 

  Alderen med minst sjarm ?

  Hver alder har sin sjarm, har jeg hørt... Men den mest slitsomme alderen, med minst sjarm- må jo være denne!
  Alina er snart 15 måneder, og hun er OVERALT. Hun har vært overalt en stund og vært i full fart siden hun begynte å gå 9 måneder gammel, men nå er hun virkelig OVERALT. Hun er inni kjøleskapet, inni oppvaskmaskinen, vaskemaskinen, oppe på kjøkkenbenken og nedi kjøkkenvasken. Om lillebroren ligger på gulvet, skal hun helst legge seg oppå han for å kose (ja, det mener hun jo bare godt da), eller så snubler hun over han. Hun løfter rundt på stoler, krakker eller andre ting med høyde for å komme seg dit hun vil. Jeg kan ikke huske at Aurora var SÅÅÅÅ ille på den alderen ? Hun må passes på konstant, og det å lage middag med henne rundt beina, er virkelig en utfordring.

  Ikke nok med at hun er overalt, men hun skriker... høyt. Hun vet akuratt hvordan hun skal få det som hun vil, og om hun har rappet en leke av storesøsteren sin, og hun kommer for å hente det tilbake *WRÆÆÆÆÆL*. Storesøsteren skvetter, og gir opp. Alina smiler fornøyd og fyker vidre.

  Nå skal jeg ikke påstå at hun ikke er sjarmerende altså, for hun er virkelig ei blid lita frøken, men alderen- ikke fult så sjarmerende.

  Jeg må innrømme at jeg virkelig skulle ønske hun brydde seg bittelitt om tv... Tenk å kunne satt henne foran tven i bare en 10 minutterstid, slik at man kunne rydde ut av oppvaskmaskinen i fred. Men neida... hun finnes ikke interissert i tv, og må heller bæres ut av oppvaskmaskinen et titals ganger på de minuttene det tar å få det rene på plass i skuffer og skap.

  Man rekker iallefall ikke kjede seg som hjemmeværende mamma til disse små bøllefrøa, og hvile- det får man gjøre en annen gang :)

  Huleboere.
  Bildene er fra igår.

  Nå har niesen min reist hjem for denne gang, og det er "bare" 3 barn i heimen igjen. Jentene rakk å leke ute i snøhulen de bygget i går, og få seg noen akerunder først. Vått vær, men ingen problem når de kunne ta en pause med bolle spising inni hula si.

  Det ble en veldig rolig søndag her idag. Kun vært hjemme, og joggebuksa har vært på hele dagen. Helt greit iblandt det også. Sander sover ikke enda, så Jørgen går frem og tilbake med han her nå. Disse ungene våre og de dårlige sovehjertene altså. Sover lite både på dag og nattestid den lille krabaten vår. Vel, han blir vel en aktiv liten tass han også. Han begynte jo å snu seg begge veier før han var 4 måneder gammel, og prøver desperat og komme seg fremover når han ligger på gulvet. Å ta det med ro, er tydeligvis et fremmedord her.

  Nå er det natta her i hus, så fort Sander sover da. I morgen er det full timeplan, så det gjelder å være så uthvilt man kan.
  God natt ♥

  En fin dag

  Hei

  Har dere hatt en fin helg så langt ? Det har vi! Idag har vi vært ute hele dagen. Først var vi å akte. Aurora løp opp og ned akebakken, og jeg skjønner ikke hvordan hun orket å holde på såå lenge uten pauser. Niesen min er hos oss enda, så hun var med også. Etter aketuren ble det bål i hagen. Vi grillet pølser på bålet, drakk kakao og koste oss. Og etter bållunsjen vår, laget Aurora, Elise (niesen min), og Jørgen en stor snøhule i hagen.

  Det ble 5 fine timer ute i snøen, og en gjeng med fornøyde barn.

  Etter barna var i seng, ble det andebryst på oss. Eller, Sander var våken da, men han satt rolig i vippestolen. Deilig med litt matro en gang imellom.

  Det ble foresten med de 3 dagene med tidlig natt på Sander, for både igår kveld og ikveld har han vært våken. Han sovnet for bare en liten halvtime siden. Jaja, 3 rolige kvelder var da bedre enn ingen :)

  SNØ

  Jeg trudde aldri jeg skulle si det her, men SÅÅÅ fantastisk det er med denne fine snøen.

  Jeg har aldri vært noe glad i vinter og kulde.. Men når snøen er hvit, isen holder seg unna og tempraturen er grei, så er vinteren ganske super egentlig. Det er jo så mye barna kan finne på ute i snøen. Det å se hvordan barna koser seg i snøen, har virkelig forandret mitt syn på vinteren. Kanskje jeg ikke hadde vært like happy, om det var jeg som måtte måke den bort... Men det har jeg heldigvis en mann til ♥ haha.  Til helgen har Jørgen fri, så nå skal det bli godt med helg !  Jeg håper snøen holder seg, så vi får til litt aking, grilling av pølser og kos ♥ 
   


  Men jeg må dele litt glad nyheter med dere idag også, eller ja, det er i alle fall glad nyheter for oss. De siste 3 kveldene har Sander sovnet 20.30 på kvelden, og det ser ut som han endelig er klar for litt rutiner, og tidligere kvelder ! Det er såååå deilig å få et par timer for seg selv før det er natta, og jeg har fått strikket hver eneste kveld (haha, de små gleder). Hurra! Nettene har derimot vært en utfordring med flere våkentimer, men det er nesten sånn at de timene på kvelden, faktisk er verdt det hele.

  Nå skal jeg spise litt kveldsmat, og banke hardt i bordet, så jeg ikke øderlegger disse rolige kveldene.

  Vi skrives mer i morgen ♥

   

  Alt etter planen

  Hei ❤️

  Vi har besøk av niesen min på 11, og har hatt det i et par dager. Hun har vinterferie og ville være hos oss i noen dager. Veldig koselig med litt besøk.

  Idag fikk Aurora fri fra barnehagen, og jeg tok med meg alle fire barna opp til eldstesøsteren min. Det tar i overkant av en time å kjøre hver vei, men det gikk overraskende bra idag. Fult snøvær var det da, men barna var rolige nesten hele veien. Vi koste oss på besøk, ungene var ute og lekte, og på vei hjem sovnet hele gjengen.

  Vi møtte Jørgen på veien hjem, og fikk ukeshandlet- med 4 barn. Gikk som en drøm! Deilig med alt som er gjort.

  Fint med noen dager der alt går etter planen, det er ikke akkurat hverdagskost . Haha :)
   

  Nå sover alle her, og jeg skal stupe i seng så fort vaskemaskinen er ferdig. God natt❤️

  Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits