• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Wants- Kids Consept  Har også mye annent derfra jeg har lyst på til Aurora, men dette var et lite utdrag. Du får kjøpt disse tingene her, og vet også at de fører merket på Lyst på,på gulskogen i Drammen :)

  Drømme vogn!

  Denne drømmer jeg om :

   

  Stilig, ikke sant ? :)

  Snart bursdag

  Nå nærmer det seg bursdag til Auora.

  Hun har bursdag 7 mai, altså tirsdag neste uke.. Men vi skal feire til helgen.
  Så da blir det fullt i vår " lille leilighet" med nesten 30 stykker her -Tanter, onkler, oldeforeldre, besteforeldre, kusiner fettere og faddere. 
  Blir nok ganske enkelt, tenkte ta enkel servering med pølser, og selvfølgelig så blir det kaker. 

  Klarer ikke helt å forstå at hun er 1 år om en uke, så stor jente ! Nå går hun veldig bra og prater litt(ganske mye for alderen hennes). For et år siden lå hun inni magen..

  Vi gleder oss hvertfall kjempe masse til bursdagsfeiring! Å håper snuppa får en kjempe fin dag. Selv om hun ikke forstår så veldig mye av det enda.

  Litt usikker på hva vi skal gi henne i bursdagsgave enda, har hvertfall bestilt en liten ting idag. Det er navn smokker, bestilte 6 stykker. Kjekt å ha når henne skal ha med seg for soving i barnehagen.
  Fikk svar på barnehage søknaden forrige uke nemlig, og har fått plass fra 1. august. Veldig deilig at vi fikk plass, men utrolig trist å måtte sende henne i barnehage når hun kun er 15 mnd. Skulle gjerne vært hjemme mye lenger, men det har jeg ikke muligheten til desverre. Nå skal vi nok studere begge to. Jørgen kom inn på skolen han ville, så nå får jeg en ingeniør kjærste :)   

  Instagram @miacjohn

  Siden sist;

  Følg meg gjerne; @miacjohn

  Lekeland

  Har alt for lite tid om dagen, imorgen er siste dagen med niesen min her. Da har hun vært her i 10 dager. Vi har koset oss masse sammen. Aurora syntes Celina er så morsom. Men de blir stadig vekk litt sjalue begge to. Viktig å fordele kosen likt, og helst ha begge to på armen eller fanget samtidig :) og de kan virkelig bli sinns på hverandre. hektisk med både en 1 åring og 2 åring i hus. Men har gått overraskende bra.

  I morgen tenkte vi oss en tur på lekeland siden Jørgen ikke skal jobbe i morgen. Så da får de vel rast fra seg litt der, så kanskje det blir litt roligere her på ettermiddagen.

  God helg <3

  Hektisk

  Her har det gått i et i hele dag. Litt mer hektisk med en 2 åring her også. Men vi koser oss masse. Gått tur, lekt, spist og vært på butikken. Nå er begge i seng, deilig :)

  Begynt å tenke litt på bursdagsfeiring for Aurora, er jo bare 2 uker til 1 årsdagen. Da blir det besteforeldre, tante, onkler, kusiner, oldeforeldre og faddere på besøk. Vet ikke helt hvordan vi skal ordne det, kanskje vi må ta det over to dager, siden vi ikke har så god plass. Feiringen blir nok helgen før bursdagen, altså neste helg. Hun har jo bursdag på en tirsdag så. Selv om hun nok ikke skjønner at det er hun som feires, koser hun seg nok fordet :)

  Vell overstått

  Hei igjen etter en hektisk helg! Har vært bryllup for søsteren min, og jeg har min niese Celina på 2år her i en uke. Mens de tar seg en velfortjent bryllups reise. Utrolig fint bryllup ! Koset oss super masse.

  Aurora var hos bestefaren sin når vi var i bryllup, og har hatt det veldig fint. Kom hjem med nye klær tilome :) bortskjemt prinsesse. Jeg derimot, fikk verken sove eller ro i kroppen den natta hun var borte. Godt å ha henne hjemme igjen <3

  Vi har endelig fått ryddet litt i hagen idag også, det trengtes! Så jo ikke ut etter vinteren. Nå gjenstår det kun vindus vask som virkelig trengs. Er jo såvidt man ser gjennom :p
  Hadde ikke så mye bilder å legge ut nå, siden det er mobil blogging. Så la ved bilde av kakene jeg bakte til bryllupet :) sjokoladekake og troika kake!

  Aurora går !

  Hei kjære lesere.

  Har hatt litt fult opp om dagen, men har jo litt jeg må fortelle.

  Idag begynte Aurora å gå, alt kom på en dag. Hun har jo gått noen skritt før, men da har vi jo tatt henne mot. Så hun har bare kastet seg fremover. Men idag, skjønte hun det virkelig. Hun har gått hver gang hun har reist seg opp i hele dag, 4-5 skritt omgangen før hun setter seg ned. Og på kvelden før legge tid gikk henne hele 16 skritt sammenhengende. SÅÅ FLINK ! :D Igår klarte hun bare å stå noen sekunder alene, og idag går henne og står helt stødig.. Ting skjer virkelig FORT !  Fikk ikke tatt noe bilder , men fikk filmet litt, så kanskje jeg kan legge ut senere.

  Men nå må jeg virkelig få gjort litt klart. Imorgen skal jeg bake kake, og har mye annent å ordne før bryllupet på lørdag. Itilegg til å ha min egen frøken, har jeg også søstern min sine 2. Minstejenta skal jeg ha i en uke .Godt det er snille barn :)
  e   

  Oslo anorakken

  For noen dager siden begynte jeg på Oslo anorakken, idag var den ferdig :) 
  Er vel ikke så værst til å være nybegynner ? 2 uker siden jeg lærte meg å strikke.

   Aurora var ikke så veldig interresertt i å bli tatt bilder av i dag, forkjørla og trøtt stakkar. Men fikk jo noen som man hvertfall ser anorakken ok.

   

  Kort og godt ..

  Nå skinner leiligheten, nyvasket og fin. Og lekegrinden er pakket bort( siden hun nektet å være i den )

  Når Jørgen komme hjem i kveld skal vi kose oss med raklett og kanskje en god film.

  Ha en forsatt super helg kjære lesere :)

  Bryllup, og snart 1års dag..

  Nå er vi allerede midten av april ! Neste helg skal søsteren min gifte seg. Gleder meg til bryllup. Med så mye kjærlighet, koselig selskap og god stemning som i et bryllup kan det ikke bli annent enn bra . Å et så fint brudepar <3

  Det er også under 1 mnd til Aurora er 1 år, 1 ÅR ! Wow.. Litt skremmende, at tiden går så fort. Mitt livs beste år! Hun får meg til å smile, le, bli stolt og vise meg hvor høyt man kan elske noen, hver eneste dag. Hvor fantastisk er ikke det ? Alle de tøffe stundene, med sutring, stunder der ingenting er bra nok for en liten frøken og fortvillse, går fort i glemmeboken, når man har så mange fine, og meningsfulle øyeblikk i løpet av dagen. Å bli mamma, er det beste som kunne skjedd meg. Jeg er heldig som ble gravid, jeg er heldig som fikk den datteren jeg fikk. Det er en mening med alt, det er en grunn til at ting skjer. Jeg var bare 16, når jeg fikk Aurora, men ikke søren om jeg ville byttet det mot noe annent :)

  Nye ord

  Hei !

  Har vært helt utslitt de siste dagene, lengter etter senga fra jeg våkner om morningen. Inne i en ikke god periode med ryggen min, som ikke er helt som den skal. Men kommer meg gjennom dagene, og får forsatt koset masse. Men husarbeid, blir det litt dårlig med. Forklarer vel hvordfor det ser helt bomba ut her storsett hele tiden.
  Aurora er virkelig blitt flink til å snakke, kommer nye ord nesten daglig. Flinke jenta mi.  Til nå sier hun ; Pappa, mamma, otto(hunden til mamma og pappan min), natta, bade, tante, hei, hade, namnam, hva er det og sikkert mer som jeg har glemt. Syntes ikke det er værst til å bare være 11mnd:)

  Å jeghar begynt å strikke oslo anorakk, wææ. Håper den blir fin. Elsker hvertfall fargene jeg har valgt til den.
   Fargene blir litt feil med blitsen...
   

  Instagram @miacjohn

  Siden sist ;

  Følg meg gjerne @miacjohn

  Utdrikkningslag

  Idag er søndagsfølsen på topp.

  Igår var jeg i utrdrikkningslag til min kjære søster som skal gifte seg, vi begynte klokken 11, og holdt det gående hele kvelden ut. Utrolig morsomt, og jeg trur bruden koste seg veldig også!
  Merker jeg er litt små redusert i dag, men er vel kanskje lov ? Dårlig er jeg hvertfall ikke ! :)
  Aurora hadde sin første hele dag med bare pappan sin, som de sikkert hadde veldig godt av begge to. 

  Nå har vi nettopp vært ute å fått oss litt frisk luft, å Aurora var klar for en liten lur når vi kom inn igjen. Så nå får vel snart sette i gang å bake litt pizza. Søndagsmat !

  Snuppa er forestten 11 mnd i dag, tenk det a! Om en mnd er hun et år! Går så fort.   Lille skatten for 11 mnd siden, druknet i strl 44.
   

  Fredag !

  Jeg er sååå sliten i dag, bare lyst til å legge meg ned å sove.
  Men det kan man jo ikke,når man har barn. Så her har det gått i et fra vi stod opp idag tidlig. Og jeg har vel gått i søvne halve dagen.

  Så fort Jørgen kommer hjem, skal vi reise en liten tur, så jeg har nettopp satt lasange saus på plata. Så den får kose seg leeenge, og det ikke tar så lang tid å lage middag når vi skal spise i kveld. Hjemmelaget lasange med salat og hvitløksbrød, er det ikke mye som slår på en fredagskveld altså. Litt dritt lei "taco fredag" for øyeblikket.

  Men det er jo fredag, og jeg elsker fredager ! Beste dagen i uka. Er noe med den fredagsfølsen, tv underhodningen og roen som kommer på fredager.   Så god helg mine kjære, trofaste lesere ! :) 

  Strikkestrikk...

  Ny dag, nye muligheter.

  Nesten litt flaut å skrive det, men jeg har begynt å strikke... Føler meg en smule gammel, og blir mobba til de grader av min samboer.
  Men godt å ha litt å henge fingrene i, så blir det litt småtterier på Aurora også. Er ikke så dreven enda,men det kommer seg. Grunnen til at jeg startet i første omgang, var vel at jeg så gjerne vil ha en Oslo Anorakk til Aurora (for de som ikke har sett den knall fine genseren, søk opp på google). Så da må jeg jo begynne et sted.

  Nå har Aurora nettopp lagt seg for en lur, og jeg nyter litt stillhet. Dagen blir nok ganske rolig, igår var vi i Drammen å trilla litt.
  Sola skinner jo i dag å, så kanskje vi får gå ut å nyte litt idag også.


  -Tilbake til hverdagen..

  Nå er vel de fleste tilbake til jobb,skole og hverdagen.

  Vi har besøk av min niese som hadde fri fra skolen i dag. Så vi koser oss bare hjemme. 
  Aurora har nesten kostant vært syk den siste mnd, og nå hadde hun litt feber i natt også,  nesa renner og  hun hoster .
  Trur kanskje det kan ha en sammeneheng med at jeg kuttet ut ammingen helt for 1 mnd siden, da hun ikke ville ha mer.
  Men det kommer seg vel. Kjederlig å se henne når hun ikke er i form, får så vondt av henne.

  Nå nærmer det seg heldigvis sommer, og påsken har jo vært fantastisk ! Med sol hver dag. Kosa oss så mye, selv om vi ikke har gjort så mye.

  Sommeren er jo min siste tid hjemme med Aurora, mest sannsynlig. Da det blir skolestart til høsten og Aurora skal starte i bhg. Veldig glad hun ikke er noe mindre enn 15 mnd ved bhg strart iallefall. Syntes det er veldig tidlig å sende henne i bhg da også. Skulle gjerne hatt henne hjemme mye lenger. Men sånn er det bare, utdanningen kommer ikke av seg selv.
  Sambo skal nok starte på skole allerede i juni, så ikke mye ferie på han. Men Aurora og  jeg , skal nok klare å nyte sommeren, (som forhåpentligvis blir fin) fordet.

  Ha en super dag ! :)
   

  Oppdatert stue

  Her kommer noen bilder av stua, etter noen malingstrøk, ommøblering og bytting av møbler.  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits