• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Today ♥

  Ble noen timer med senter trasking på dagen i dag, med Jørgen. Når vi endelig fant ut hva vi skulle kjøpe etter å ha gått å kikket så lenge, hadde de selvfølgelig ikke noe igjen av denne tingen vi hadde bestemt oss for å kjøpe. Siden det er gave, så gjelder det være litt hemmelighetsfull her inne på bloggen,  hoho.

  Smart som jeg hadde jeg også tatt på meg nye sko som ikke var inngått! Er alltid forferdelig de første dagene med nye sko i skinn, så ikke akkurat et sjakktrekk å ta på disse i dag!


  Vi reiste iallfall tomhendte hjem, hentet Aurora, fikk spist middag og lekt noen timer før det var leggetid for snuppa og lekse-tid på Jørgen. Da måtte jeg dra på meg skoene nok engang (denne gangen ble det flate, inngåtte sko) og reise til et annet senter, der hadde de det heldigvis ! Og jeg fikk itillegg kjøpt en del klær til Aurora! Elsker å shoppe til den lille snuppa vår, så da var det jo perfekt at jeg hadde fått oppdraget om å kjøpe gave til henne fra besteforeldrene. 


  Nå er kroppen helt ferdig, og jeg sovner nesten sittende her. Vi skrives i morgen, god natt ♥

  Misunnelig Aurora...

  Hei ♥

  Ny dag, nye muligheter !  Idag må vi få gjort litt innkjøp når Jørgen er ferdig på skolen, heldigvis er han ferdig  tidlig idag så vi rekker det før vi skal hente Aurora i barnehagen. Greit å slippe ha med henne på senter når man har litt man skulle gjort, på kortest mulig tid, og Aurora ikke er veldig glad i senter trasking. Vi må også undersøke bursdagsgave til henne. Vi har jo kjøpt trehjulssykkel, men så trur jeg vi må kjøpe trampoline til henne også. Ikke så stor da, men noe rundt 2 meter med nett trur jeg blir fint for Aurora. Hun er så misunnelig på naboene som har trampoline, for hun vil også hoppe og det skjønner jeg jo godt. Så da må hun vel bare få henne også da .. Hun vet iallfall hva hun vil ha den lille frøkna der :)
  Vaniljekesam, blåbær, jordbær og bringebær ble kveldsmaten i går kveld, super godt:)


   Men nå får jeg gjøre meg istand til å reise, før tiden løper helt fra meg. Ønsker dere en super dag, så skrives vi senere ♥

  Dette er fantastisk !

  Nok en herlig sommerdag.
  Fryseren fylt opp med is, og kjøleskapet med mat, frukt og bær. Så kjedelig å ukes-handle, men er jo så deilig når man slipper handle resten av uken, og kjøleskapet bugner av deilig mat, så da er det absolutt verdt det.Så når Aurora var hentet i barnehagen og Jørgen kom hjem fra skolen ble det grillmat etterfulgt av is ute i solen. Dette været som har vært den siste tiden er jo bare helt fantastisk - kan jo bare ikke få sagt det nok ganger ! Vi får bare krysse fingre og tær for at sommeren blir like fantastisk. 

  Mine kjære som koser seg med is ♥ 

  Og når jeg først startet med mobilbilder her inne, får jeg legge ved et par bilder av Aurora ute på tur med babyen i går ♥
   


  Nå er det planlegning av bursdagen til Aurora som står på planen. Aurora har jo bursdag neste onsdag, da blir lille jenta vår hele 2 år ! Bursdagen skal feires neste helg, og med  over 30 gjester er det litt som må planlegges. Syntes ikke det er lenge siden vi feiret 1 årsdagen jeg, det går jo så fort ! 


   

  Helgen ♥

  For en fantastisk helg !
  I går var Aurora og jeg, en tur på besøk hos min søster og familien på landet. Greit å finne på noe når Jørgen jobbet.
  Vi hadde en super koselig dag på besøk med grilling og sol. Aurora syntes det er stor stas å  leke med sine eldre søskenbarn, og når det itillegg var dukkestue og trampoline der kunne hun ikke hatt det bedre. Hun ble så sint når vi skulle reise hjem etter å ha vært der i mange timer.  En times kjøring hver vei gikk nesten problemfritt i går det også, om man ser bort ifra at jeg måtte stoppe 4 ganger på veien hjem, siden Aurora mistet "lolo" (smokken) ned i setet og fikk ikke tak i den igjen. Haha, kan innrømme jeg ble en smule oppgitt da ja.


  Vi var så heldige at vi ble invitert på grilling i idag også. Idag var vi i Svelvik, så ikke så lange veien idag.
  Det ble en fin tur i god været før det var god mat og koselig selskap denne søndagen også. Heldige er vi !
  Nå er det rolig søndagskveld, og klesvask som står på planen. 
  Vi skrives senere♥
   

  Utforsker sine egne utrykk


  Dette har blitt fast prosedyre for Aurora så fort hun får på seg klær på morgningen.
  Kikker seg i speilet og vrir seg så hun får sett alle vinkler. Klager som regel litt om det ikke er kjole hun har fått på seg. Lager grimaser, prøver ut både å se sint ut og smile- det er viktig å finne ut hvordan man ser ut med forskjellige uttrykk og grimaser til dagens antrekk.. *fnis*

  #mammablogg

   

   

  Fredag ♥

  Her startet jeg dagen med matte-prøve, før jeg reiste rett på Pilates time.  
  Matteprøven gikk vel så som så, skjønner ikke hvorfor jeg alltid skal få hjerneteppe når jeg får ting til hjemme! usj. Men trur da iallfall jeg klarte bestå, så da får jeg vel være fornøyd. Bare mai igjen med matte nå, så er jeg ferdig.

  Vi får middagsbesøk av svigermor om et par timer, blir enkelt og greit idag; taco!. Det er jo tross alt fredag!
  Så nå får jeg hive meg i bilen og hente prinsessa i barnehagen ♥

  Ønsker dere en fin fredag, vi skrives senere ikveld ♥

   Funniest quotes... For more funny quotes and jokes visit www.bestfunnyjokes4u.com/rofl-best-funny-joke-pic/

  Er ikke så smart altså!

  Hei dere ! ♥

  Her går det i matte nå som Aurora er i seng. Imorgen skal jeg ha prøve, så da går kvelden idag også til pugging. Formler og ligninger- ikke min sterkeste side. Jeg er elendig i matte, og enda er det det faget jeg har valgt å ta i år. Skal  bli godt å bli ferdig med det da, nå håper jeg bare jeg står! Da slipper jeg jo mer matte, og er ferdig med det for godt- det må være min store motivasjon! Jeg har vel den letteste matten som er, yrkesfaglig, og det er jaggu godt jeg ikke har noe som er vanskeligere, for dette er virkelig ille nok for meg ! Hehe.


  Ellers har det vært litt skrivesperre om dagen, har ikke tall på hvor mange innlegg jeg har startet å skrive, men som ikke har blitt noe av. Noen ganger vil bare ikke ordene ned, og ingenting stemmer. Derfor har det vært litt laber blogging i det siste, men ordene kommer nok snart tilbake- dette innlegget er jo en start. Dere må gjerne komme med ønsker om hva dere vil lese om også- kanskje det hjelper litt på skrivesperren.


  sommerdag ♥

  Aurora veldig klar for barnehagen idag. Så blid, og kunne nesten ikke vente med å komme seg ut døra.   Mens Aurora var i barnehagen fikk jeg handlet, og ligget rett ut i solen i et par timer å lest blader som jeg aldri får rotet meg til å lese ellers. Så herlig ! 23 grader i skyggen, skyfri-himmel og stekende sol. Da er det virkelig ingenting annet å gjøre enn å nyte! Husarbeidet ble lett satt på vent da ja, det går jo ikke akuratt fra meg. 
  Når Jørgen og Aurora kom hjem ble det rekemiddag. Det er sommermat det ♥ Ikke mye som smaker bedre på en varm dag som denne.  Plukket blomster til mamman sin ♥

  Håper dere har hatt en flott dag   ♥

  Siste dag av påsken

  For en fin påske !
  God mat, tid med familie, og fint vær.
  Vi har jo vært så heldige å vært på middag nesten hver dag i påsken, blitt skikkelig bortskjemte. Laks på torsdag, lammelår på fredag, pinnekjøtt i går og grilling i dag. Eneste dagen vi har laget mat hjemme var på lørdagen. Vi er såå heldige altså ! ♥ Familie på begge sider som er helt supre. Blir uvant å lage middag selv fremover nå!

  Imorgen er det tilbake til hverdagen igjen. Og Aurora skal i barnehagen igjen. Hun var jo syk uka før påskeferien, så da har det blitt hele 2 uker hjemme. Blir nok stas å få lekt med vennene sine igjen.
  Ved leggetid idag nevnte vi at det var barnehagen igjen i morgen, da løp hun ut i gangen for å ta på seg skoa med engang, ikke tid til å vente til i morgen altså.. Er så glad hun trives så godt i barnehagen! Det er godt for mammahjertet!


  Jeg er helt utslitt idag, så ligger allerede godt plassert i sengen å har fått i meg en skål med is. Siden det var gul yoghurtis syntes jeg liksom det var en helt ok måte å avslutte påsken på.


  Håper dere har hatt en fantastisk påske, så skrives vi mer i morgen ♥
   

  Påskeaften ♥

  Hei dere! ♥
  Nyter dere påsken? Jeg er litt mindre aktiv her inne enn vanlig, litt feriemodus og lite duppeditter på meg om dagen. 
  .

  Har jo vært det fine været idag, så vi reiste tidlig på lekedate i Drammen idag. På lekeplassen i byen. Aurora var så beskjeden og ikke helt seg selv, men det ble et par koselige timer fordet. 
  Vel hjemme igjen ble det enda litt tid ute, før jeg tok fatt på rydding av høyskapet på rommet til Aurora, som skal ut i morgen. Skal love dere at det ikke er bare, bare og få plassert alt som var i det stappfulle, store skapet når vi ikke har flust med oppbevaring fra før. Og nå skal jeg snart begynne på det store vitrineskapet vi har i gangen mellom stua og kjøkkenet, det skal nemlig også ut. Så da forsvant den lagringsplassen å. Hva jeg skal gjøre med innholdet der vet jeg ikke enda, da det er masse glass, og i skapene under er alt av permer, og masse annent nips. Må få kjøpt nye skap etterhvert, så det blir nok bra tilslutt, men det blir nok en liten stund til enda.

  Ellers nyter vi påsken som bare det, selv om Jørgen for det meste må sitte med lekser. I morgen og mandag skal vi på middagsbesøk igjen, så da får vi jo litt tid sammen.
  Nå er det ikke mange ukene til dette skoleåret er ferdig for Jørgen, det har jo gått så utrolig fort ! Bare 2 år igjen :)


  "OHHH NO, BAD HAIRDAY "


  Litt lek med "bamse" og "bebbi'n" før leggetid.


  Nå er det kyllingsandwitch på menyen, ha en fin kveld ♥

  #mammablogg #påske 

  Familie påske !

  Idag ble det en koselig dag med familien hos mamman og pappan min. Lammelår, godteri, pannacotta og kake! Jeg trudde jeg skulle sprekke tilslutt. Om noen har noe magemål og gi meg, så JA TAKK! Jeg spiser som en hest..

  Er så koselig med dager der hele familien er samlet, blir jo fort mange når det er 7 barn, fordelt på oss 4 søsknene. Aurora storkoste seg, hun har vært eksemplarisk i hele dag. Stolt av den lille snuppa der altså!

  Nå er det kvelden her, håper dere har hatt en fin dag <3

  Cottage cheese tips!  Jordbær(frossne) kokt med litt sukker i noen minutter. Bruk stavmikser for å få en jevn "røre". Kjølt ned og stått kaldt over natten i kjøleskapet. Perfekt topping til cottage cheese.

  Kjøkkenhage

  Hei ! 
  Idag har vi vært på frø og jord shopping. Kjøkkenhage er på vei. Pallekarm er fylt med jord, og de frøene som kunne plantes ute så tidlig er nede i jorda ute, og resten er sådd i minidrivhuset og potter inne. Så nå er jeg spent på hvordan det går med prosjekt "kjøkkenhage" og om jeg klarer å få dette til å vokse. Så mye urter og grønt som vi bruker, så hadde det jo vært gøy å få det opp hjemme i hagen.
  Aurora var storfornøyd etter turen på plantasjen, hun fikk nemlig sin egen lille kost, og is.


  Ellers har dagen gått til vindusvasking (nå igjen), kos og lek, og ryddig av det store roterommet, nemlig vaskerommet/boden. Det fyller seg opp med rot så fort der inne!
  Nå skal endelig få malt den store klokken til kjøkkenet, også skal jeg ligge langflat ut på sofaen resten av kvelden, det syntes jeg er fortjent nå!  Ha en fin kveld ♥

  Today

  Vi brukte dagen på ikea idag, litt småtteri ble kjøpt inn. Trur det er fler som benyttes seg av påskeferien til å ordne litt hjemme, for der var det fullt idag. Aurora har jo påskeferie så hun var selvfølgelig også med.

  Maling og vasking ble byttet ut med seriemaraton ikveld.
  Vi endte med å se 5 episoder av "det tredje øyet"på sumo. Så nå er vi gjennom alle 10 episodene på bare 3 dager. Så spennende, beste norske serien jeg har sett trur jeg. Jeg som er ei sikkelig pingle ble helt hekta. Anbefales !  Dette er hva vi fikk i påskegave fra Aurora foresten, som hun har laget i barnehagen. Hun er så stolt og viser oss hele tiden. Vi er like stolte ! Søte lille <3

  Men nå får jeg prøve få litt søvn før den lille morgen fulgelen bestemmer seg for å starte dagen :) god natt dere !

  Kitchen

  Her er en liten smakebit til på hvordan kjøkkenet har blitt etter maling og litt andre forandringer,( det er riktignok ikke helt ferdig og litt kaos enda).  Nå skal jeg sette igang med maling av den store klokka som har hengt på kjøkkenet før, for så å vaske fronter og stolene på kjøkkenet. 
  Om dere vil se hvordan kjøkkenet har sett ut før, kan dere kikke under kategorien "hjem" i side menyen.

  Ønsker dere en fin kveld så lenge, så skrives vi senere :)


  #hjem #interiør

  Tilbake !

  Bloggfraværet ble litt lenger enn planlagt.
  Igår ble jg ferdig med å male kjøkkenet og Aurora har blitt frisk igjen. Matlysten hennes er ikke på topp enda, men hun er seg selv igjen sånn sett bort i fra det. Å det er så godt å se henne blid og fornøyd igjen.

  Ble så deilig å få kjøkkenet helt hvitt også, virket så mye luftigere. Fra før av var det en begie farge med mye gult i.

  Ikveld har vi hatt koselig besøk av fadderen til Aurora.
  Nå er planen å legge seg, med serie. Vi har fått helt hekta på "det tredje øyet".

  Ønsker dere en fortsatt fin søndagskveld. Vi skrives i morgen :)

  Kamera har ligget de siste dagene så da blir det noen iPhone bilder isteden

  Instagram

  Hei!
  Her har kvelden gått til å male kjøkkenet, kommer sterkere tilbake her inne i morgen :) enn så lenge får det bli en liten instagram oppdatering ;

  @miacjohn

  Rett vei

  Hei dere ! ♥

  Heldigvis kom formen til Aurora seg i løpet av dagen, og feberen har ikke vært så høy idag. Hun har ikke vært helt i form, men mot slutten av dagen orket hun å leke litt igjen, og det er jo fremgang.
  Nå har hun endelig sovnet... i sengen vår. Sengen hennes er bare til pynt om dagen, der skal hun nemlig ikke sove. Den kampen får vi ta i morgen kveld, siden hun ikke har vært helt 100% idag og jeg er alene med henne. Energien var rett og slett ikke helt tilstede, og da ble det den letteste utveien. Jørgen reiste rett fra skolen og på jobb idag, og er ikke hjemme før ti ikveld. 

  Nå har jeg endelig litt etterlengtet alenetid, så jeg har fått farget håret mitt. Det var deilig å få bort etterveksten nå, det trengtes!.
  Nå skal jeg krype under pleddet i sofa kroken og satse på at denne kvelden og natten blir rolig. I natt sovnet hun ikke før nærmere halv fem, så her har det gått i gjesping idag.

  Auroras tomme seng ikveld

  Ønsker dere en super kveld, og takk for alle "god bedrings - ønsker"  til lille prinsessa vår ! :) 

  Fortsatt syk

  En kort oppdatering herifra;
  Døgn 2 med høy feber og en veldig slapp frøken. Vond hoste og tydelig verken i kroppen. Nå har jeg så vondt av henne. Ikke vandt med at feberen varer så lenge og er så høy.

  Noen pølsebiter er det eneste hun har fått i seg, heldigvis får hun i seg greit med drikke. Febernedsettende har kortvarig effekt, og feberen kommer fort tilbake.

  Jeg har fått sniket meg ut av huset i en time for å ukeshandle ikveld mens Jørgen satt med henne,ellers har jeg ligget med henne konstant inntil meg.

  I skrivende øyeblikk ligger hun på fanget mitt å halvsover, mens jeg blogger fra iphonen. I morgen blir det lege om ikke formen bedrer seg til den tid.

  Magefølelsen stemte

  Jeg holdt jo Aurora hjemme fra barnehagen idag, da hun hadde sovet dårlig i natt. Og magefølelsen var klar på at jeg skulle ha henne hjemme...
  Magefølelsen stemte, for før klokken var blitt 11 var hun helt utslått, og fikk høy feber. Hun har sovet masse, og ligget rett ut oppå meg siden. Vi har byttet på å ligge i sengen, og på sofaen. 
  Ikke orket å leke noe som helst, så her har det blitt litt barne-tv, og masse bok lesing. Favoritt boka kan jeg vel utenat nå..., har ikke tall på hvor mange ganger den har blitt lest idag! 

  Hun kviknet heldigvis litt til nå for en liten time siden og feberen sank, så nå ligger hun endelig å sover i sengen sin(alene). Så nå håper jeg hun ikke blir værre igjen, er så vondt når de er så slappe og dårlige. Ikke godt for mammahjertet i det hele tatt.


  Har naturligvis ikke blitt noe særlig med bilder idag, men det ble iallfall et av lille syke.

   Men nå må jeg få med meg Greys (og nyte litt alenetid), vi skrive i morgen ♥

  #mammablogg 

  En god start  God morgen ♥
  Frokost inntatt, havregrøt med eple, litt sukker og kanel. Først den siste tiden havregrøt har blitt endel av kostholdet her, siden jeg har innbilt meg at jeg ikke liker det av en eller en annen grunn. Jeg er ikke kresen i det hele tatt, så hvor jeg har fått det fra er ikke godt å si. Etter jeg ble tipset om havregrøt av en av dere blogglesere når jeg ba om frokosttips her inne en stund siden, fant jeg ut at jeg måtte gi det et forsøk. Og det er jo så lettvint, godt og ikke minst en rimelig sunn frokost 
  (om man ser bort ifra sukkeret) . Tommel opp !

  Aurora er hjemme med meg idag, etter en natt der hun har sovet dårlig. Hun har hostet så hun har våknet med jevne mellomrom i natt. Så her er det kosedag ♥

  -Hva var frokosten din idag ? 
   

  Siste uka før påskeferie.

  Hei dere!
  Ny uke igjen, og snart påskeferie for de fleste.
  Som jeg gleder meg til en hel uke med de som betyr mest her i verden ♥
  Har en liten anelse om at det kommer til å bli litt pluss på vekta etter påske uka. Legger alltid på meg et par kilo i påsken, mon tro hvorfor det skjer ? 
   
  Vi kom hjem for en snau time siden, var så heldige å ble bedt på middag idag. Super deilig å slippe lage middag selv innimellom altså, selv om jeg trives veldig godt på kjøkkenet. 
  Aurora er lagt, så nå er det rolig her ( sett bort ifra Jørgen som sitter å ler seg i hjel av Top Gear borti sofakroken her) Haha :)


  Bølger i håret idag, klarer aldri bli helt komfortabel med sånne krøller. Jeg har jo egentlig afro, å det er ikke tull engang ! OmHTML av/på jeg ikke gjør noe med håret står det som en ball på hodet.Så jeg må alltid rette ut håret, krølle det eller bølge det som jeg har gjort idag. Da blir det litt roligere.


  Nå skal jeg forte meg å lage litt kveldskos før Jørgen må sette igang med leksene igjen. Idag blir det kesamlapper, som er et sunnere alternativ til vanlige lapper, og minst like godt !
  Har lagt ut oppskriften tidligere, den finner dere HER
  Ha en super kveld ! ♥ 

  Full fart.


  Det ble innedag idag, siden været har vært grått og trist.
  Aurora har vært i full fart, tullet og herjet. Hun er helt gal til tider, hopper og styrer, mens jeg sitter med hjerte i halsen i frykt for at hun skal slå seg. Den jenta der har virkelig kroppskontroll og balanse altså !
  Det trur jeg er godt, ellers kunne det blitt maaaange uhell. Her hoppes og klatres det nemlig overalt, så man kan ikke snu ryggen til i mange sekundene. Men det er da virkelig godt hun har energi og er aktiv, slik et barn skal være. I ettermiddag kom svigermor innom en tur, så da laget jeg italiensk pizza. Enkelt og greit på en litt lat søndag :)
  Et lite  nybadet bustetroll like før leggetid♥

  Blir mye hverdags innlegg om dagen, dere må gjerne komme med tips om det er noe annet dere vil lese om også :)

  #mammablogg 

  Bursdagsplanlegging

  Her har det vært en lat morgen på sofaen, før dagen startet. 
  Jørgen er tilbake til skolearbeidet, Aurora er forsøkt lagt til en lur, og jeg har fått planlagt litt bursdag.
  Vi har litt problemer, siden gjestelisten er på 27 stykker med kun nærmeste familie. Ifjor så klarte vi få til alle på en gang, men nå har vi en annen sofa som tar større plass enn den vi hadde da, og det er nok ikke plass til noe langbord i stua. Så jeg trur vi bare får håpe på fint vær, så det går ann å være litt ute også. Da burde det gå fint. Er jo mye koseligere å ha alle på endag enn det er å dele det opp. 
  Greit å være litt tidlig ute med planleggingen, er jo ikke mange ukene til feiring nå :) 

  Nå skal jeg få gjort litt husarbeid, får jo ikke ryddet ferdig før det er bomba igjen. 

  Ha en fin søndag ♥
   

  Den heldige idag var Aurora !

  Vi var som nevnt tidligere en tur på Sandvika storsenter idag.
  Aurora var den heldige idag,  5 nye bøker, nye solbriller og sykkel, men sykkelen den skal hun først få på bursdagen sin.
  Tenkte jeg snart skulle skrive om ønskeliste til snuppa også, men det er ikke så lett å finne på noen ønsker for henne ettersom rommet hennes er stappfullt av leker fra før.
  Hun er jo kanskje en smule bortskjemt..  Men en  ting er iallfall sikkert hun ønsker seg IKKE trommesett !   Syntes disse solbrillene var så stilige, så klarte ikke dy meg...


  Og når det er salg på bøker er det bare å hamstre. Har jo fått lære at bokklubb bare er noe tull. Har nemlig klart å binde meg for et helt år, og glemt å avbestilt et par ganger. Endte blant annet opp med en bok om bæsj, til den nette sum av 300 kroner... Haha ! *slå seg selv i hodet*


  Nå er J sendt avgårde for å hente indisk mat til oss, å som jeg gleder meg !! Vi ble så sultne, spiste bare en enkel middag tidligere idag, og hadde ikke noe kjøtt oppe, så da var det en fin anledning til take away. Å ingenting er jo bedre enn indisk mat  ♥ 

   #mammablogg

  Dagens
  Skjørt HER (adink), Sko Bianco Bluse gammel cardigan HM

  Ikke akkurat det perfekte været og ta bilder i, sludd ! Så de ble tatt på et par sekunder rett utenfor døra, etter vi kom hjem fra Sandvika idag.
  Skjørtet "litt" preget av å ha sittet stille i bil ( krøller og klumpete) hoho.
  Og fult av malingflak på bakken rundt, etter at huset har blitt spylt idag og er klart for ny maling. Men antrekksilder ble det iallfall, selv om omstendighetene ikke var helt topp ! 

  Håper dere har hatt en fin lørdag ♥ 

  #antrekk #outfit 

  Lite tid sammen...

  Endelig helg igjen! 
  Med så lite tid vi får til hverandre i uken, er det virkelig godt med litt mer tid sammen i helgene. Jørgen går jo fulltidsstudie, så når han kommer hjem fra forelesning spiser vi middag, så blir det litt tid til lek og kos med Aurora, og så fort hun er i seng må han sette seg med skolearbeid igjen. Så ikke veldig mye kjærestetid i ukedagene. Denne helgen har Jørgen fri fra jobb også, så da er det jo litt ekstra med tid sammen, alle tre♥ 

  Her er huset rent og pent, like deilig hver fredag. Vi reiste for å gå tur i ettermiddag, og da endte vi selvfølgelig opp med softis igjen *ops*. Men jeg syntes det fine været virkelig er en god unnskyldning for å spise is. Vi vet jo ikke om vi får noe fint vær i sommer, så da får vi iallfall nyte fin været så lenge det varer.


  Ei som var litt skeptisk til å få på seg pysjen for en drøy halvtime siden.

  Nå er Aurora i seng og forhåpentligvis sovner hun snart også, for akkurat nå sitter hun å synger "bæ-bæ lille lam" inne på rommet *fnis*.
  Så nå er det straks tid for kjæreste tid (og endelig lov å ta frem sjokoladen fra skapet) ! ♥ Jippi.

  Ønsker dere en super helg ♥ 


  #mammablogg

  Liten snuppe med veldig mye energi !

  God kveld ♥

  Her er det meste av ettermiddagen brukt utendørs, med leking i sandkasse og sklia. Sklia er så populær om dagen, og alle mulige måter å skli på skal testes ut.
  Den lille frøkna vår har jo ekstremt mye energi, og jeg merker godt at denne tiden der vi får vært så mye ute, hjelper godt med å få henne til å sovne på kvelden.
  Hun sover sjeldent på dagtid, så nattesøvnen er jo den søvnen hun har, da er det greit at hun ikke sovner så alt for sent på kveldene. Humøret hennes blir så mye bedre etter en god natts søvn.

  Det ble enkel og god middag i dag; Salat med skinke, hvitløkdressing og hvitløksbrød. Lukter sikkert helt fantastisk av oss alle sammen idag. Hehe.


  Håper dere har hatt en fin dag ♥

  #mammablogg

  Summer shoes !
  Jakke Jean Paul Bukse Guess T-shorte H&M Sko Bianco

  Endelig litt lettere sko på bena, uten å fryse ! joho. 


  Snart må det litt sko shopping til her, er på jakt etter noen høye pumps som er behagelige å gå i, da favoritt parret mitt synger på siste verset(ikke de jeg har på meg idag).
  De er bare så gode å gå i, tiltross for en høyde på rundt 13 cm. Men de er kjøpt i Usa, og er av merket "Charlotte Russe" som man ikke får tak i, i Norge. 

  Noen som har tips til gode merker med god komfort  ? :)
   
  #dagensantrekk #outfit 

  Utmattelse...

  Hei igjen dere ♥

  Blir mest blogging på kveldstid om dagen.
  Har hatt en periode der jeg er utmattet og har et stort behov for søvn igjen.
  Derfor har formiddagene etter at  Aurora er levert i barnehagen som regel gått til  soving og den tiden som gjenstår før hun hentes igjen den går til husarbeid, slik at jeg kan være i grei form når Aurora blir hentet i barnehagen i tre tiden.Hater disse periodene, det er jo ikke bare det at man går med smerter og blir redusert, men itillegg skal man sove bort halve dagen. Ugh.
  Jeg spiser iallfall mat med mye næring og energi i håp om at det skal hjelpe litt.... og kaffe! Ettermiddagene og kveldene går heldigvis greit.


  Må bare tipse dere om denne joggebuksa fra Bikbok. Ikke en "baggy" joggebukse så den ser mye bedre ut en "de vanlige" joggebuksene, og den er kjempe behagelig. Jippi. 

  Nå skal jeg straks legge meg, i håp om en mer "våken" dag i morgen ♥ Håper dere har hatt en fin dag ♥

  Dilla på bøker...

  Bøker er populært hos Aurora om dagen, endelig får vi lov å lese for henne ! 

  Fra å begynne å sutre og få raserianfall så fort noen andre tok i eller prøvde lese fra bøkene hennes, til å stadigvekk komme med bøker, sette seg på fanget og spørre om vi kan lese.
  Rart hvor fort de kan endre mening om ting, og det at hun vil leses for syntes vi er så koselig. Å ha en rolig liten jente som bare sitter å følger med på fanget er jo herlig, virkelig kvalitets tid! Også er det veldig lett å snike til seg en klem eller 10, hehe. Nå leser vi litt på dagtid og en liten historie i senga på kvelden. 

  Og dette er favoritt bøkene til Aurora om dagen ;  Så etter å ha lest disse bøkene x-antall ganger, var jeg veldig takknemlig for at det dumpet ned litt lesestoff til mamman i postkassa i dag også:
  Nå er Aurora i seng, så jeg skal få gjort litt husarbeid. Vi skrives etterpå ♥

   

  Snart 2 år ♥

  Nå er vi inne i april allerede, og det er kun en måned (og noen få dager)  til Aurora fyller 2 år.
  Jeg aner ikke hvor tiden har blitt av. Hun har jo blitt så stor! Hun snakker mer og mer, lurer foreldrene sine trillrundt og er bare en herlig liten jente med mye energi og mange meninger.

  For to år siden på denne tiden gikk vi å ventet på den lilla prinsessa vår, uten å vite hvordan hun så ut, hvordan personligheten ble eller når vi fikk se henne.
  Og nå, nesten to år senere sitter vi med den vakreste lille jenta, like vakker på innsiden som på utsiden. Like bestemt som hun er sta og en veldig, veldig smart liten jente.
  Det er fantastisk hvordan et bittelite frø kan vokse seg så stort, gi så mye glede og forandre livet totalt. Forandre livet til noe fantastisk. Gi oss så mye glede, gjøre oss så sårbare, og gi oss så mye kjærlighet.
  Å få Aurora er det beste som kunne skjedd. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk lov å bli mammaen hennes og jeg er så stolt av henne at jeg nesten sprekker ♥


  Lille Aurora bare et par dager gammel ♥


  #mammablogg

   


  Fin fin dag ♥

  Klar for barnehagen i dag tidlig ♥

   

  Etter barnehage, skole og middag idag reiste vi å gikk en tur, og ende opp med årets 2. softis. Trur det blir mange av dem i år. Jeg har iallfall helt hekta ♥
  Aurora spiste dyreparken is, litt lettere å spise is på pinne enn softis for den lille snuppa. Hun var storfornøyd med is.
  Nå er Aurora i seng, og hun sovnet så fort i kveld. Tar på å være mye ute om dagen.

  Tirsdagen er virkelig tv-kvelden min. Så jeg har satt med godt til rette i sofaen, nå ser jeg på "Hjem igjen", etterpå går jo både Greys og Else. Jippi !

  Vi skrives senere  ♥


  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits