• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Min vakre !

  Nå er min lille prinsesse rukket og bli 9 dager allerede. Syntes tiden flyr som bare det, ALLEREDE !
  Idag har vi vært på helsestarsjonen, og hun har gått opp nesten 300g fra fødselsvekten sin på kun 9 dager. Så hun får hvertfall mat nok. Ammingen går supert, og har gjort det fra dag 1 ! Utrolig vondt de første dagene, men var bare å bite tennene sammen, så ble det bedre. Nå gjør det ikke vondt i det hele tatt, borsett fra når jeg får melkespreng ! hehe.

  Var også hos legen en tur i dag med Aurora, siden hun har fått øyekatar på det ene øyet, så nå er det øyedråper 6 ganger daglig.

  Vi koser oss så fælt, og Aurora er kjempe rolig (stortsett). 
   
  Blogging trur jeg ikke det blir så mye mer av, kanskje noen små innlegg sånn som nå. Akuratt nå ønsker jeg å ha ting litt for meg selv, og ikke legge ut om alt.

  Prinsessa mi <3

  Så herlig å være mamma ! Er verdens lykkligste, Kunne ikke vært bedre!

  Verdens vakreste !

  Koser seg med pappan sin <3

  Bare mobil bilder foreløbig , siden jeg ikke har fått lagt inn noen bilder enda. Nå er hun over er døgn gammel, og helt nydelig. Vi koser oss super masse. Alle som har sett henne ser at hun er så lik på pappan sin, de har helt lik hake, nydelig.

  Vi er superstolte og alt går som smurt her. Formen min er veldig bra også, har fått i meg mat igjen, og er såå sulten. Det å ikke være kvalm lenger, kan ikke beskrives hvor deilig det er. Men de grusomme og tunge månedene, har virkelig vært verdt det, selv om det har vær tøfft. Fødselen gikk kjempe bra; lang, slitsom, vond og intens, men allikevel så fantastisk og fin. Å føde er helt fantastisk. Man får en kraft og styrke som man ikke skulle tro fantes. Og for et adrenalin kikk !

  Har ganske ille etterrier så har ikke sovet stort etter fødselen, sovet 3 timer siden fødselen startet når jeg la meg 01.00 natt til mandag. Heldigvis har jeg en vakker liten prinsesse og se på, så jeg glemmer hvor sliten og trøtt jeg egnetlig er.

  Nå skal vi nyte dagene sammen, og bli kjent med vår lille prinsesse. Er så lykkelige som vi aldri har vært før <3

  Min vakkre prinsesse<3

  Aurora ble født den 07.05.12, klokken 20.48. Hun veide 2720g og var 46 cm lang. Helt perfekt liten prinsesse. Vi er super lykkelige! Beste følelsen i verden <3

  Kjøkkenet

  Nå er kjøkknet nesten ferdig ! Er så fornøyd !!! <3

  Smakebit;


  Fødeklar !

  Idag er jeg 38+ 4, og jeg venter bare på at babyen skal komme.

  Men jeg kommer vel sikkert til å gå over termin, siden jeg har så flaks som jeg har !
  Legger meg hver kveld å bare håper jeg våkner med rier. Hatt akupunktur 2 ganger nå, og skal prøve igjen på torsdag om en uke, om det forsatt ikke har skjedd noe.
  Har ukentlig oppfølging på sykehuset, hos jordmor og lege. Babyen er liten, men vokser, forrige uke veide hun 2700g.

  Formen er forsatt ganske dårlig, men bedre enn den har vært tidligere i svangerskapet. Men jeg gleder meg til å få tilbake kroppen min, og komme tilbake til min egen helse etterhvert også.
  Håper kroppen tar seg fort opp igjen. 

  Til helgen er det jo fullmåne, og det sies jo at mange føder da. Så da krysser jeg fingrene å håper babyen kommer snart!

   

  Hvem dato trur du hun kommer på ? :)

  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits