• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Fredag :)

  Hei !

  Idag er det deilig å varmt ute, så satser vi på at regnet holder seg unna i dag. Da reiser vi nok ut med båten senere idag.
  Nå har vi noen "late morgentimer". Aurora koser seg med blåbær i sakkosekken sin, og jeg skal snart gå i gang på den evige klesvasken.

  Grunnen til at det ikke har vært noe annent enn mobil bilder den siste tiden, er at min lille prinsesse hadde gjemt minnekortet til kamra. Det lå under telyset i lysglasset, så jeg har nettopp funnet det. 
  Så da blir det litt bedre med bilder etterhvert. I går hadde hun gjemt fjernkontrollen til tven, og dagen før det, hadde hun gjemt apple- tv kontrollen. Bare  leting her om dagen :P hehe.
  Ha en super dag ! :) 

  Etterelskelsen

  Fra bladet "foreldre og barn "

  Grilling

  Idag ble det årets første grilling (hjemme hos oss). Deilig! Blir nok mye grilling her i sommer. Nå har vi fått ferdig uteplassen, og det er så deilig med litt ordentlig sted å sitte. Forsatt litt finpuss som gjenstår, men nå er den hvertfall brukbar. Godt jeg har en handy kjærste :)
  Nå har jeg nettopp sett greys, nydusjet i sofa kroken. Elsker tirsdager :) Håper på en god natts søvn i natt, etter mye tull med Aurora de siste nettene.


  Syntes det blir litt mye hverdags snakk her nå, så jeg lurer på hva vil dere at jeg skal skrive om ? 

  Dagen i går

  Igår var vi en liten tur på båttur, første turen i år. Kjørte å kjøpte oss is. Aurora var ikke en smule redd, heldigvis. Hun var jo med på båtturer i fjor, men husker ikke noe av det. Da var hun jo bare en liten baby,som sov seg gjennom turene. Håper vi får brukt båten litt mer i år, for i fjor var det jo ikke så mange fine dager.

  Når vi kom  hjem startet vi å legge sten ( etter at Jørgen hadde klippt plenen), måtte først grave opp gresset der vi skal ha hellene og rette ut. Kom ikke så veldig langt siden vi gikk tom for duk, men vi er iallefall i gang. Blir deilig å få litt bedre uteplass, for nå krysser vi fingrene for en fin sommer. Jørgen skal jo gå på skole i hele sommer, men vi har jo helger og kvelder sammen. 

  Å på kvelden etter Aurora var lagt  fikk vi "babycall" vakt , så vi fikk litt kjærste tid. Var på kino å så på Fast and fourios 6, siden Jørgen ville se den. Den var veldig bra ! :) Deilig med litt tid kjæreste tid, bare oss to <3

   

  Liten strandtur

  Igår før Aurora skulle legge seg var vi en liten tur nede på stranda, så Aurora fikk kikke litt. Så jeg knipset noen bilder, desverre ble det bare iPhone bilder siden kamra lå igjen hjemme. Og grunnen til at hun ikke hadde på seg sko, var rett og slett fordi hun hadde 3 forskjellige sko uten partner i stellebagen. Hun hadde ordnet litt oppi der selv, og tatt ut en av hver :p Hehe

  Sliten mamma!

  Idag verker kroppen, og energien er på bånn.

  Igår kveld var en av dagene der Aurora overhodet ikke ville sove, og det enste som gjaldt var mamman sin. Ikke fikk Jørgen mate, kose eller bære. Hun er veldig glad i pappan sin, men når hun er sint og lei seg er det bare mamma som gjelder. Litt frustrerende for oss begge, da jeg sitter igjen med alt.

  Så nå som Aurora sover en lur har jeg lagt med nedpå jeg også, å satser på en liten halvtimes søvn.

  Ser ut som humøret hennes er bedre i dag heldigvis, så får vi satse på at hun er litt lettere å legge i kveld, og bestemmer seg for å legge seg før langt på natt.

  Ikke er formen min på topp i dag heller. Får satse på den kommer seg snart. For i ettermiddag skal vi på skoleavsluttning for niesen min :)

  Et stykk sliten mamma, som enda ikke har ordnet seg for dagen.

  Ha en fin dag ! :)

  Glad i vofsen

  Aurora er så glad i hunden til bestemoren og bestefaren sin. Eller hun kaller han pus da, for hun trur alle dyr heter pus. Hehe.

  Og katten vår, den er også en storfavoritt. Egentlig er han ganske gal, men Aurora er den eneste han er snill mot. Men sitter alikevel på vakt når de koser. Vet jo aldri med disse dyra :)

  Venter på sommer.

  Igår fikk Aurora vaksine, og har samme reaksjon som hun har hatt de andre gangene.
  Høy feber, og slapp som bare det stakkar. Men hun er noe bedre nå, så får håpe det ikke går på like ille igjen. Vi har vært våkne nesten hele natten *gjesp*.  

  Nå er Aurora lagt for en lur, mens jeg er stuck i sofan. Skulle egentlig fått ryddet og fått unda litt klesvask, men hvor er energien ? Bortevekk. 

  Trist vær er det ute også, gjør det ikke så mye bedre. Håper fin været kommer tilbake snart, så vi kan ut å nyte solen igjen.

  Vi har tilome kjøpt oss grill, ble litt revet med på nettauksjon, og endte opp med en grill til 31 kr (!), kakefat til 61 kr og 5 kakeformer til 61 kr.  Haha. Gøy var det, og vi var så heldige at pappan min allerede hadde bestilt noe, så vi slapp den dyre frakta. Nå håper vi å få bygget en liten platting ute i hagen, så det blir litt kosligere å sitte der. Glad vi kjøpte hagemøblemang i fjord. 

   
  (Arkiv bilde)

  Rampeunge !

  Hei ! :)

  Nå er Aurora i seng, etter å ha knust lysglass, kastet alle klærene sine ut av komoden, og vært en sikkerlig ramp i hele dag. Klarer ikke la vær å le av den lille rampen heller. Nå har hun blitt forkjøla og våkner hele tiden stakkar. Men for øyeblikket sover hun. I morgen skal vi på helsestarsjonen, så Aurora får tatt 1års  vaksina. Om hun er bedre da, er vel ikke noe særlig å ta vaksnine på en forkjøla liten snuppe.

   


  Nå skal jeg legge meg på sofan og se på litt dårlig underholdning. Deilig å ha tven for seg selv :) Jenteserier og godisskåla ved siden av meg .

  Håper dere har hatt en super dag :) 

  Fantastisk vær !

  Nå har vi hatt 2 fantastiske dager med sikkerlig varme, sol og bare helt fantastisk.
  Vi har vært ute begge dagene. Idag var vi hos svigermor og koset oss, mens Jørgen gjorde istand båten. Vi reiste vel hjemefra halv tolv idag, og var ikke hjemme igjen før halv åtte.
  Håper sommeren forsetter sånn, for dette er bare helt supert ! Aurora har fått is for førstegang i dag også, det likte hun. Knabba hele isen til bestemoren sin, hehe :)  Nå er Aurora i seng, så nå er jeg klar for noen avslappende timer på sofan

  Har du vært ute i fin været i dag ? :)

   

  17 mai !

  Gratulerer med dagen kjære lesere. -Selv om dagen snart er over. Bedre sent enn aldri ! 

  Vi har koset oss med familien i dag, først med Jørgen sin side av familien, så hos mine foreldre, med søsken og familiene dems etterpå. Og jeg har overspist. Så ut som om jeg var gravid i 9 mnd, og jeg var såå dårlig. Syntes nesten litt synd på meg selv, der jeg lå- rett ut på badegulvet. Haha. Ikke lett når man ikke klarer å se sine egene begrensinger. Rart jeg ikke veier mer enn jeg gjør igrunn.... 

  Aurora har vært en engel og koset seg så mye. I fjor var hun bare 10 dager gammel.  Å nå går hun rundt. Utrolig hvor fort det går. Og som jeg elsker min lille familie. Beste kjærsten og vår lille prinsesse. Jeg er såå heldig :)

  Noen bider av oss i dag:
   

  Er vel kanskje ikke så rart jeg overspiste heller:


   

  Kjøpt meg bil !

  Hei !

  Idag har vært nokså hektisk,.
  Vi startet dagen med 1 årskontroll på helsestarsjonen, min lille frøken er helt perfekt i både vekt, lengde og utvikling. Vaksinen utsatte vi til neste uke, siden Aurora har fått feber og blitt dårlig de andre gangene. Så kjekt å slippe å ha en pjusk liten jente på 17. mai.
  Nå vi kom hjem, fikk vi koselig lunsj og leke besøk.  Så reiste vi på ukeshandlig, og ordnet litt små ting.

  Å nå i kveld kjøpte jeg meg BIL ! :D Kjempe fornøyd med bil, deilig å ha det i orden. Er ikke hver dag man kjøper seg det akuratt.  Så får jeg forhåpentligvis lappen iløpet av sommeren. Litt greier som må fikses på bilen, så da har vi litt tid på oss å få ordnet det. Bil med god plass og syntes da ikke den ser så ille ut heller :) Nok en brikke på plass, i vårt lille endeløse puslespill. 

  Nå er jeg rimlig klar for kvelden merker jeg. Sliten, kald og ikke helt i form. Så nå skal jeg krype inntill den varme og gode kjærsten min.  God natt <3

  Og.... tusen takk til dere som gir meg så koselige komentarer, mailer og for at dere leser bloggen min :)    

  Min fødselshistorire

  Enderlig har jeg skrevet ned fødselshistorien, dette blir en kortversjon og sensurert versjon.

  Klokken tolv natt til 7 mai 2012. Kjenner jeg det begynner å murre ganske kraftig i ryggen og magen strammer seg. Jeg er sikker på det er kynnere, og prøver å få sove litt. Men det bare forsetter. Så klokken 02.00 står jeg opp, tar meg paracet og en varm dusj før jeg legger meg igjen. Får sove usammenhengende et par timer, før jeg våkner igjen klokken 04.30. Jeg er forsatt helt sikker på dette bare er kynnere, for jeg føder ikke før termin jeg vel. Da beynner Jørgen ta tiden mellom, og blir litt stresset. 2 minutteter mellom hver rie. Jeg er fortsatt helt rolig, og prøver legge meg igjen. Noe som selvfølgelig er helt umulig med både rier og et stykk stresssa mannfolk. Han maser om at vi skal reise på sykehuset, mens jeg for engangs skyld er helt rolig (for det kan da ikke gå så fort) Klokken 7 får han overtalt meg til å hvertfall ringe sykehuset. De ber meg komme inn, så jeg begynner å pakke fødebagen ferdig. Mens Jørgen står i døra hele tiden. Når vi enderlig er på vei, kommer jeg halveis på at jeg har glemt fødselskortet mitt, så vi må snu (gjett om  han blir stressa da). Når vi har fått vært hjemom og hentet det setter vi nok engang kursen mot sykehuset. Med et lite stoppe på veien, jeg måtte nemlig kjøpe meg litt energi drikk, og stod med rier i kassa på Kiwi.

  Kommer inn, å får på ctg. 2-3 minutter mellom hver rie og 3 cm åpning. Blir tildelelt "føderom". Men riene dabber av, og svigermor hadde satt seg i bilen med engang hun hørte at det var noe på gang. Så vi spiste lunsj med henne, og gikk mye for å prøve å få opp riene igjen. Men det ble lenge gjennom. Svigermor reiser hjem, mens vi går opp på rommet igjen, for ny undersøkelse. 
  Forsatt bare 3, kanskje 4 cm åpning. Men så finner de ut at de skal sjekke om jeg har lekket fostervann, siden jeg nevnte noen blødninger. Å når prøvene kommer tilbake blir det straks litt mer hektisk. Siden jeg har lekket fostervann i 5 dager ! ( man skal egentlig bare gå 1 døgn, etter vannet har gått). Jeg har ikke merket noe særlig til det. Hadde spurt jodmor, og hun sa det var nok bare en liten blødning. Men det var det altså ikke.

  Så jeg begynner å  få drypp i 14.30 tiden  for å få fortgang på sakene. Aurora blir nøye overvåket hele tiden. Riene blir veldig intesive og sterke når man må ha drypp for å få fortgang. Og man får ikke føde i badekar, som egentlig var planen min. Så jeg må gå bort fra alle fødselsplanene mine. Klokken 19.00 etter mange timer med intense rieer må jeg ty til epudural, etter å ha prøvd akupunktur, som ikke hjalp noen ting der og da. Jeg får slappet av litt, og kjenner ikke riene like godt. Jørgen sovner i stolen ved siden av meg. ( HAHA) Da de sjekket åpningen halv åtte, hadde jeg 6 cm åpning og epuduralen fungerte ikke lenger, og en halvtime senere var det 8 cm. Tislutt klarte jeg ikke la vær å presse lenger, og 20.48 ble Aurora født, nesten 21 t eller første rie. Jørgen klippet navelstrengen. Verdens nydligste lille jente, 46 cm lang og 2720 g. Jeg får bekreftet mine mistanker om at det var veldig godt hun kom nå, og ikke noe senere.

  Jeg ville egentlig reise hjem rett etter fødsel, men siden hun hadde så lav vekt måtte blodsukker måles i et døgn etter på, så vi måtte sove der i 2 netter.

  Så må jeg nesten legge ved at jeg hadde sterke etterrier, så hadde nesten like sterke rier som jeg hadde under fødselen i 2 døgn etterpå. Å var veldig høy på adrenalin. Så jeg sov ikke på 3 døgn.

  Men alt i alt, er jeg fornøyd med fødselen, fikk en frisk liten jente. Og ja, jeg kunne gjort det igjen. Smertene blir glemt så fort etterpå. 

  Og nå, bilder jeg aldri har lagt ut før;

   


  Besøk av bestemødrene sine 1 dag gammel.

  Auroras elskede koseklut

  Aurora har hatt kosekluten sin fra hun ble født. Før hun var født hadde jeg den i sengen, så hun skulle kjenne igjen lukten når hun ble født.
  Og hun har aldri sovet en natt uten sin elskede koseklut. Hun får ikke sove uten den, og den hjelper alltid om hun er lei seg. Da går hun gjerne til sengen sin og henter den selv. 
  Kosekluten til Aurora er fra Kaloo, og er kjempe søt itilegg :) Syntes det er så koselig at hun har fått ett så tett forhold til kosen sin.


   

  Det er lørdag

  Nå skal jeg finne frem sjokoladen og kose meg. Vi har koset oss masse hos søsteren min idag.
  Aurora sover for engangsskyld selv om det er bare meg hjemme.

  Ha en fin lørdagskveld <3

  Å kos ble det...

  Når Aurora var lagt for kvelden reiste Jørgen. Og jeg er sikker på hun vet hvergang han reiser. For da er det alltid sånn at hun får sovenekt, å bare skal kose mamman sin hele kvelden. Litt vel glad i å ha mamman sin for seg selv kan man vel si. Så det har blitt maaange timer med en koseklump som ikke vil sove, på fanget i kveld. Hun har bare vært blid og god, men fikk henne nettopp i seng nå. 01.05.

  Også vet hun vel at pappan er litt strengere på leggingen enn meg. Jeg blir svak når vi er alene hjemme, og klarer ikke være så streng. Er jo trossalt veldig koselig med all den kosen, og nussinga hennes :)

  Så tross en våken liten frøken, har kvelden vært veldig fin.

  God natt ! :)

  Ny dag, nye muligheter.

  Igår ble det tidlig kvelden.
  Utslitt, lei og atter lei. Men livet kan vel ikke gå på skinner hele tiden. Man skal tåle noen drittdager, bryte sammen, og starte på nytt med hodet høyt dagen etter. ( eller hvertfall prøve) Utrolig hva som kan bryte deg ned, de teiteste ting. Som egentlig bare skulle passert, uten å fortjene en tanke. Men desverre er ikke allitd kroppen, følelsene og hodet med på det. 

  Men idag er det en ny dag, solstrålen min strålte når jeg hentet henne i sengen til morningen i dag. Og utbryter i det jeg åpner døren "MAMMMA.... HEI ! " med verdens vakreste smil om munnen.
  Da er det umulig å ikke smile, føle lykke og elske. At denne lille kroppen kan gi så mye kjærlighet, med så små ord. Gi så mye varme med sine klemmer og gi så mye glede som hun gjør...
  Det kaller jeg hverdagsmagi, det beste som finnes. Det jeg lever for, det jeg ånder for. Går ikke ann å beskrive min kjærlighet til det lille menneske der. For hun er perfekt, helt perfekt akuratt som hun er. 

  Idag skal jeg kose, nyte og prøve å glemme små ting, som egentlig ikke betyr noe.
   


  (Dette er bilde fra januar)

   

  Stay strong

  Avsløring


  Idag har vi hatt koselig besøk, Aurora blir like glad hver gang når vennina hennes kommer. Så koselig å se. Selv om den lille frøkna mi er litt voldsom, høylytt og ikke finnes tilbakeholden så kommer de veldig godt overens :) Men man må jaggu tåle litt for å være vennine med min lille "ulv i fåreklær"!

  Nå får jeg prøve å sove litt,
  men Jørgen sitter å spiller SIMS 3(!!) i stua. Å jeg får ikke sove uten han.
  Godt han sjelden er innom her, ellers hadde nok blitt litt flau over mine avsløringer.

  Bilder; Min lille prinsesse

  Koser seg ute i hagen.

  Min skille etter et par timer i sola. Tydelig at det var lenge siden jeg hadde sitti i sola sist.


  Nybadet

  Aurora har bursdag !

  Hei!

   Tenk at det er 1 år siden Aurora ble født i dag.
  Helt utrolig, hvor fort tiden går. Nå snakker hun litt, og går. 
  Hun vet hvordan hun skal lure oss, og hun er en liten bestemt frøken. Med masse vilje, og litt kort lunte(ganske lik sin pappa og mamma). Men hun har alltid et smil på lur, og er ikke så lang sint.
  Hun er forsatt veldig lik på pappan sin utsende messig, som hun har vært fra dag 1. Men hun har jo litt fra mamman sin også, øynene.

  Husker så mye fra dag 1, minner som har satt seg så godt.
  Når jeg fikk henne på brystet rett etter fødselen, den sovende babyen som vi trudde det var noe galt med, siden hun aldri gråt(der lurte hun oss godt, for sove baby var hun ikke lenge). Jeg husker det første smilet, den første latteren, det første ordet, første gang hun snudde seg, første gang hun ålet seg, første gang hun krabbet og de første skrittene. 

  Det beste som har skjedd oss, hun gjør livet så mye lysere. Hun holder oss oppe, gjør oss sterkere og får oss til å le, hver eneste dag. Vi er så glade for å ha fått verdens nydligste lille datter. Og vi er veeeldig glade for at vi fikk barn så tidlig, ellers hadde vi jo aldri fått den lille prinsessa vår. Toppen av lykke! <3


   

  Overstått bursdagsfeiring.

  Bursdagen i går gikk supert. Vi var 26 stykker, familie og fadder. Aurora fikk så utrolig mye fint! Og selv om vi ikke har så stor plass til så mange, syntes jeg det gikk overraskende bra.

  Var pølser og kaker. Enkelt å greit :)
  Aurora fikk også spise kake i går, det likte hun.

  Nå skal jeg komme meg ut i fin været igjen. Jørgen lager sandkasse til Aurora i hagen vår, det blir bra ! :D flinke kjæresten min.

  Skal oppdatere litt bedre i kveld eller i morgen ! Ha en super dag :)

  God helg !

  Ville bare ønske dere en god helg!

  Her er det bursdagsfeiring for Aurora i morgen, så vi har fullt opp resten av kvelden og i morgen. Hektisk, men blir nok veldig koselig :)

  Video- Aurora snakker

  Har ikke lagt ut mange videoer så langt. Men idag tenkte jeg å slå til. 
  Og det er ikke veldig lett å få Aurora til å snakke foran kamra. 
  Men jeg gjorde et forsøk, og noe ville henne jo si selv om kamra var der.

  video:aurora snakker

  Håper dere likte den ! :)
   
  Wants- fra kappAhl

  Nå er jeg klar for sommeren, og selv om skuffene til Aurora er fyllt til randen allerede. Har jeg noen ting jeg har lyst på til henne fordet. Elsker klærene til kappahl, serien Newbie har så mye fint !
  Dette er et lite utdrag av mine favoritter: 
  Hvit Jumpsuit, Jersey, Long, , : , KappAhl, blommi...Rosa Jumpsuit, Other, Short, , : , Newbie Toddler,...
  Offwhite Bluse, Other, Long, , : , Newbie, vävd...Offwhite Topp, Other, Long, , : , Newbie Toddler,...
  Offwhite Body, 2x2 rib, Long, , : , Newbie, body...Offwhite Kjole, Jersey, Short, , : , Newbie Toddler...

  Grimase bilder.

  Prøvde ta noen bilder av Aurora i badekaret idag. Men hun gjør seg til med engang hun ser blitsen. Kommer med de rareste grimaser :P

  Så mye tulle bilder av snuppa, men søt er hun jo uansett ! Hun har blitt en sikkerlig ramp, og hun er SÅÅÅ sta (lurer på hvor hun har det fra ?:) )

     Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits