• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • En oppdatering herfra

  Nå er det lenge siden jeg har skrevet her.. Alt for lenge siden!

  Denne uken har Jørgen ferie, han har egentlig skoleferie helt til midten av august, men skal jobbe. Så det kan se ut som det blir med denne uken her hjemme, og noen dager innimellom sånn ellers. Fortsatt veldig mye mer tid sammen nå på sommeren, da han slipper å sitte med lekser fra Aurora er i seng til han legger seg. Skal bli så godt :)

  Aurora har tilsammen 5 uker ferie(som er bestemt nå) fra barnehagen i sommer, så det blir mye kosetid på oss i sommer. Neste uke kommer forhåpentligvis båten på vannet, så vi kan nyte det fine været der når Jørgen har fri. Nå får vi bare krysse fingrene og tær for at fin været forsetter hele sommeren, det hadde vært noe altså !

  Formen min er litt bedre, men fortsatt veldig redusert. Når ting er bedre, blir det også bedre oppdateringer her inne.

  Enn så lenge, noen iPhone bilder fra den siste uken :

  Prøver bilen til bestefaren sin, veldig stas.

  Bading i hagen

  Aurora og jeg spiste lunsj ute i solen.

  Den store dagen

  Et lite livstegn herfra.

  Vi hadde en fin 17 mai feiring i går, først gikk vi i tog, før vi tok turen til Jørgen sin familie- deretter til min familie.
  Aurora hadde på seg "bunad", og joggesko ! Haha. Vi fant nemlig ikke pen skoene, og de er forsatt sporløst forsvunnet. Hun slapp iallfall gnagsår om ikke annet!


  Kamera ble som det ofte gjør " litt glemt bort"- og de første bildene ble tatt langt ut på dagen- med flekker på kjolen og rufsete hår, akkurat slik det skal være når man er barn på 17 mai.   Vi skrives snart igjen ♥ 

   

  Bursdagsfeiringen og bloggfravær

  Hei dere! ♥

  Her har det vært stille idet siste, og det kan nok hende det blir stille en liten stund fremover også. Formen er helt på bånn, så jeg har ikke noe særlig overskudd til å skrive noe her. Men jeg kommer nok sterkere tilbake. 

  Jeg hadde heldigvis noen gode timer igår, så bursdagsfeiringen til Aurora ble vel gjennomført. Litt enkelere gjennomført enn planlagt, men jeg trur både gjestene og Aurora hadde det bra for det. Aurora fikk masse fine pakker og det var pizza og kaker. Barna så vi ikke stort til, trampoline er tydeligvis populært for alle, veldig kjekt altså. Vi fikk dekket til alle gjestene inne, og været var bra ute også, så det gikk bare supert! Her kom tanter, onkler, nieser, besteforeldre, oldeforeldre, kusiner og fettere - og det var stor stas for Aurora. Hun var så snill og god hele feiringen, og sovnet som en stein når gjestene hadde reist.

  I år bakte jeg marsipankake og ostekake, og mamma laget en fantastisk langpannekake. Det holdt i massevis med 3 kaker tiltross for at vi var mange.
  (fanget vist disse barna i et skikkelig dårlig øyeblikk, for her var det ikke mange smil å se. Men det var det eneste bilde jeg hadde av disse søte små.)

  #mammablogg #bursdag #kake

  Bursdagsbarn ♥

  Idag er lille hjertet vårt 2 år ! ♥
  Den fineste lille jenta i hele verden. Vi er så stolte !

  Hun har feiret bursdagen i barnehagen idag, og hadde med seg sjokoladekake. Det hadde vært stor stas å feire med de andre barna.
  Feiring med familen blir på lørdagen, men vi har hatt bestemødrene en tur innom, så det ble jo litt bursdag hjemme i dag også.
   
  #mammablogg #bursdag

  Slik gikk det...

  Etter at både skapet på rommet til Aurora, og vitrineskapet i gangen mellom kjøkken og stue forsvant, har liksom ingenting falt på plass.


  I gangen har det kommet et skap , så noe av glasset har fått en plass. Det forrige var jo stort, så plassen er betydelig mindre nå, og mye glass er stuet bort på boden.
  Teksten over må tas ned også, for det hang jo egentlig et speil akkurat der, og det skapet vi hadde stod lenger bort.

  Rommet til Aurora er  også et (midlertidig) kaos, med alt for mye som ikke har noe plass- så vi jakter etter garderobe skap til henne- et stort et !

  For et pes det er å bytte ut ting før man har det nye på plass. Jeg hater K A O S!


   

  Siste dag som 1 åring.


  Jeg tok meg selv i å stå å ta bilder av Aurora når hun var lagt idag. Det var like før tårene trillet også.
  Tenk at dette var siste gang jeg la 1 åringen Aurora, og siste bildene av henne som 1 åring. I morgen er hun 2 år, og jeg er så stolt av den lille frøkna vår♥

  #mammablogg #kjærlighet 

   

  Siden sist

  instagram

  @miacjohn

  Ikke bare sjarmerende !

  Idag var det nesten jubel når Aurora var i seng.
  De siste timene før legging sutret hun konstant, og avsluttet det hele med å lage kamp ut av  det å ta på pysj og pusse tenner. 
  Sparking, kloring og  slåing. Og  jeg aner ikke hvor mange ganger jeg fikk høre at jeg var en " dumming!" 
  Så det er ikke bare sjarmerende øyeblikk med en 2 åring skal jeg si dere ! Man blir flinke på å telle til 10. 


  Heldigvis er hun jo alt for søt utenom raserianfall og trass, så hun blir fort tilgitt ! :)

  Nå skal jeg nyte et par små timer på sofaen, før det blir tidlig kvelden. Jeg er helt utslitt idag!
  Håper dagen deres har vært fin ♥

   

  Date night ♥

  I går kveld ble det en kino tur på oss, vi så Spiderman i 3D. Vi spiste først en romantisk middag ute; kebab... Haha, sånn går det når vi ikke rekker noe annet før filmen begynner. 
  Jørgen sitter med hodet nede i bøkene for det meste, nå er det eksamens uker, med første eksamen allerede i morgen. Så da var det greit med et par timers avkobling i går.

  Nå sitter jeg egentlig å skriver handleliste for den kommende uken, avbrutt av litt blogging. Her må det handles inn til kaker, og bursdag. Aurora skal jo ha med seg kake i barnehagen på onsdag, også skal vi ha feiring her hjemme på lørdagen. Så da blir det vel hvertfall 4 kaker som skal bakes den kommende uken, og rundt 7 pizza'er som skal lages. Blir nok en fornøyd frøken både med bursdagsfeiring i barnehagen, og bursdagsfeiring her hjemme. Tenk at hun er 2 år om bare noen få dager, kommer bare ikke over hvor fort det har gått.
  Hun er forresten utrolig fornøyd med trampolina hun fikk, så vi er ute å hopper med jevne mellomrom.

  Men nå får jeg nyte litt ro og  få i meg litt lunsj, før Aurora våkner fra luren sin.


  Ønsker dere en fin søndag, vi skrives etterpå ♥   

  Hoppa, hoppa !

  Så fikk prinsessa vår det som hun ville ; idag fikk hun trampoline av svigermor og oss.
  Bursdagsgave noen dager på forskudd, like greit å få den opp når det er oppholds vær og den kan bli brukt, man vet jo aldri hvor lenge det varer.
  Hun var så glad når den endelig var oppe. Hoppet rundt, lo og ropte; hoppa, hoppa ! Søte lille jenta vår :) 


  #mammablogg


   

  Bursdags middag ♥

  God kveld ♥ 

  Har dere hatt en fin 1. mai, og koset dere på fridagen ?
  Vi har vært på middag hos svigerfar, som har blitt "hele" 50 år. Masse deilig mat, kake og hyggelig selskap, en fin måte å tilbringe fridagen på.
  Aurora elsker å være på besøk, søtsaker og masse, masse oppmerksomhet, kan det bli bedre ? Hun  vet hvordan hun skal få det som hun vil, og er en mester på å smiske om dagen. 
  Å med hennes sjarm er det ikke lett å si nei for besteforeldre, eller foreldrene for den saks skyld. Hun gjør stemmen sin sukkersøt, og setter på dådyr øynene, hun har virkelig løst gåten.  Aurora klar for å reise idag ♥  Aurora så at jeg tok på neglelakk idag, og ville absolutt ha på henne også. Så da har hun hatt neglelakk på de små søte neglene sine for første gang. Lille søte ♥   Nå skal jeg gjøre bittelitt husarbeid før jeg skal hoppe i seng, helt utmattet og har gledet meg til å treffe puten i flere timer allerede. 
  God natt, vi skrives i morgen ♥
   
   

  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits