• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Helgen !

  Hei <3
  Selv om været ikke slo til, som værmeldingen meldte før helgen, har vi klart å kose oss litt fordet. Desverre alt for mange andre ting som måtte ordnes, som det oftest er her.
  Men litt tid fikk vi iallefall sammen <3  Nå sitter Jørgen med lekser, og jeg skal etterhvert lage biff til kveldsmat til oss. Viktig å kose seg litt når ungene er i seng, vi har nemlig niesen min itlegg. Så her går det unna, med både 1åring og 2 åring i hus. 

  Har klart å bli dårlig også, utrolig vondt ihodet, slapp og uggen. Kom for et par timer siden, håper det går over fort som fy. For dette har ikke jeg tid til.

  (bilde tatt på 17 mai.)


  Har dere hatt en fin helg ? :)

  Helg!

  God morgen <3

  Her er vi oppe, og klare for å reise på butikken ganske snart. Herlig å se at det er fint vær, litt skyet, men fin, og det er meldt sånn hele helgen. Deilig!
  Nå gleder jeg meg til Jørgen kommer hjem, og vi får helgen sammen <3 
  GOD HELG ! :) 

  Effektiv dag :)

  Når jeg først kom meg opp av sofaen så gikk det unna. 
  Nå er leiligheten, ryddet(var iallefall ryddig helt til Aurora dro alt som var utover ) , støvsugd og vasket. Når jeg først var igang, laget jeg et par brett med kanelsnurrer og lagde pai til middag. Er bare det å komme igang, så går det så lett :) Mye letttere å holde det ryddig, når man har ryddet sikkerlig også.

  Imorgen er det enderlig helg, noe som betyr familietid <3 Denne helgen jobber ikke Jørgen heller, det er veldig godt akuratt nå. 1 av 6 uker på forkurset er fullført, bare 5 igjen! Når han begynner på vanlig skole, blir det forhåpentigvis bittelittegrann mer tid til oss,enn det er nå. I helgen skal vi hvertfall kose oss masse ! :)

  Tenkte jeg skulle komme med litt matpakke tips til dere etterhvert også, kanskje neste uke? Har nemelig fått dreisen på å lage matpakker til Jørgen nå. Han vil jo ikke ha brødskiver, så her må det litt mer fantasi til. Trur han er veldig fornøyd med maten jeg sender med han iallefall! Og det blir jo så mye billigere enn å kjøpe seg mat på skolen hver eneste dag.


  Rotebøtta.

  Hei !

  Aurora startet dagen med å dra ut klærene sine fra den ny rydda komoden sin, FANTASTISK. Hater når det skjer...

  Nå er hun lagt for en lur, men hører skravling og ser hun sitter å leker på babycallen. Så spørrs om hun ikke må opp igjen,og heller legges litt senere. Jeg har store planer om å ta husvasken idag. Men samtidig er sofaen veldig god :) Den mellomrom tasten på pcen min er helt på tur, etter noen slag fra Aurora.Så tar så lang tid å skrive noe, når den må trykkes ned så hardt. Irriterende, så ÆSJ, jeg trenger ny pc.. Kommer sterkere tilbake senere idag ! :)

  Bilder fra dagen sålangt;


  Auroras mellommåltid.

   
  Ro !

  Etter en svært så effektiv dag, har jg hoppet i sengen allerede.
  Riktignok ikke for å sove helt enda, men etter en lang dag, finnes det ikke noe bedre enn å ligge i sengen og se på serier. Jørgen gjør lekser, Aurora sover og klesvasken er brettet,så da er det litt MEG tid <3 Mangler bare en ting, sjokolade ! Nesten så jg vurderer å reise på butikken å kjøpe det, hmm.. Kjedelig å ha så "lang" vei dit, tar ca 15 min hver vei. Litt langt for bare en sjokolade kanskje ? :)

  iHerb !

  Tenkte bare å tipse dere om denne geniale nettbutikken. www.iHerb.com.
  Om du ikke allerede har oppdaget den, burde du ta en titt. Jeg har blandt annent bestilt Atkins barer til 1/3 av prisen i norge. Og matbokser med kjøleelement. Gleder meg til det kommer i posten ! :) Husk å ikke bestill for mer enn 200 kr, og bestill heller i flere pakker, så slipper du tollen. Billigste frakta kommer på 4 dollar, om du holder deg under 1,8 kg. Er helsekost på nett(med mer), til utrolig lave priser iforhold til hva det er i norge. Og det er ekte produkter.

  Om du bruker denne rabattkoden, får du 5-10 dollar rabatt på bestillingen din(kommer ann på hvor mye du handler for)
   PGR697

   

  Tøffe år.

  Igår hadde Jørgen første skole dag, forkurs.
  Skole fra 09-15, + 1 t reise vei, hver vei, alle ukedager. Så når han er  hjemme klokken 16 blir det bare tid til å spise middag, før han setter seg ned med lekser, og blir sittende til sent på kvelden. Å da er det rett i seng. Itilegg jobber han noen helger i mnd. Godt vi har søndager, kjenner jeg. Var noe annent når han jobbet, da var han liksom ferdig når han kom hjem. Hadde tid til oss, men nå blir det anderledes. Men blir nok veldig godt når han er ferdig om 3 år. 

  Aurora og jeg har hatt besøk av niesen min på 8 år, de 2 siste dagene. Idag har vi vært en liten tur på stranda, men var litt små kaldt der, så ble ikke så lenge. Ellers har vi koset oss ute i solen og spist reker. Herlig.  

  (arkiv bilde, av Aurora og Jørgen <3 )

  Har forestten fått så hekta på Ebay, at jeg hadde snakket om det i søvne til Jørgen tidlig på morningen. Haha. Vi venter på 8 pakker i posten gitt. Men tilsammen er det vel 200 kr vi har brukt bare :) Billig, billig, billig :) Hva pleier dere å kjøpe på Ebay ?

  Fin søndag :)

  Søndag, med litt ruskevær.

  Aurora og jeg tok en sen lunsj med søsteren til Jørgen på Pigen, etterfulgt av en gåtur i Drammen. Mens Jørgen har vært hjemme å skrudd bil. Kjempe koselig. Jeg er heldig som har så fin svigerfamilie ! :)

  Aurora er nå lagt for kvelden, hun var stuptrøtt stakkar.
  Nå sitter jeg å kikker litt på Ebay, mye rart til gode priser. Kvinner meg opp til å forsettte med klesvasken, og ryddingen etter vannlekasjen i går. I morgen begynner Jørgen på skole, er nesten litt nervøs på hans vegne .. Men han er sååå flink, at det går nok supert ! :) Han står forestten forsatt ute å skrur bil, som han har gjort  de siste dagene. mannfolk altså, blir aldri lei... ! :P 


  Nå får jeg komme meg igang med rydding og vasking, så jeg kan legge meg i sengen og kose meg med serier ! :) Ha en forsatt fin søndagskveld <3
   

  Vannlekkasje

  Når Aurora og jeg kom inn døren etter en tur på lekeplassen i byen, hørte jeg noen rare lyder inne i leiligheten. Går å ser på vaskerommet å da får jeg meg litt av en overraske, rommet var fullt av vann (3cm ca) og vannspurten står rett i annsiktet på meg. Får skrudd av hovedkrana som koblingen var løsnet på, og da renner det vann av meg. Måtte vri opp klærne mine etterpå, bare av de få sekundene det tok å få stoppet den. Heldigvis var jeg ikke borte lenger, da kunne det fått værre følger, for det er greit trøkk i hovedkrana. Å 3 cm med vann holdt. Så har hatt litt av en jobb med å tørke opp, å tømme vaskerommet i dag. Håper det ikke er blitt store skadene, ser ut til at det har gått bra. Vannlekkasje er virkelig noe dritt !

  Fantastisk dag

  Idag har vi vært på en liten båttur, kjørte over til en strand og koset oss der et par timer.  Aurora og Jørgen badet litt. Så grillet vi å koset oss når vi kom hjem.  Så deilig vær i dag ! 
  Nå har Jørgen har reist på jobb . Han jobber sent i dag. Så nå har jeg akuratt lagt Aurora, og om en times tid skal bestefaren hennes kikke til babycallen mens jeg reiser en tur på gulskogen med en vennine. Deilig å kunne kikke litt uten Aurora. Perfekt timing med nattåpent i dag :) Håper det ikke er helt stappfullt der.. Deilig skal det bli med litt alene tid iallefall :)

  Glemte selvfølgelig kamra når vi var på tur i dag (som vanlig) men fikk tatt litt bilder med iphonen da :)


  Fikk sitte litt alene foran med pappan sin, det syntes Aurora var super kult :)
  Dekorerer pappan sin med stein, morsomt :)


  Hva har du gjort i dag ? :)
   

  Instagram


  Det skademeldingsbilde trenger vel kanskje en forklaring her også; Det er heldigvis ikke jeg som har gjort noe, jeg ble rygget inn i og fikk en bulk i døra mi. Ingenting jeg hadde skyld i, heldigvis :)

  @miacjohn

  Kodebrikker, er ikke smart...


  Kodebrikke til nettbanken og Aurora er ingen god kombinasjon. Den dagen jeg virkelig trengte den som mest var den bortevekk. Så endte med en rekke nødløsninger. Nå som jeg har fått ny kodebrikke skulle jeg fikse kodebrikke på tlfen isteden, men selvfølgelig gikk ikke det siden jeg bruker One Call. Kjedeeelig. Så nå må jeg gjemme kodebrikka et lurt sted som bare jeg finner den, og ikke Aurora. Mange små kriser i hverdagen skal jeg si dere :P hehe.

   Idag har vi vært en tur hos søsteren min og på Sandvika storsenter. Null shopping, bare litt mat :) Koselig.
  Nå tenkte jeg å legge meg ganske snart, og ha litt seriemaraton. ETTER jeg har hengt opp den fordømte klesvaska, som ligger å roper på meg i maskinen... Jeg ønsker meg tørketrommel!

  Bloggen er litt stille om dagen, jeg går noen runder med meg selv om jeg skal forsette eller ikke. Har jo holdt på en goood stund nå. Hatt perioder med mange lesere, men når jeg hadde en pause etter Aurroa var født mistet jeg 1500 lesere. Men er jo godt å ha noe å se tilbake på, som en dagbok. Har aldri blogget for lesertallet, men selvfølgelig er det gøy når det er så mange som vil følge oss. Å er godt å kunne fortelle ting fra min side innemellom. Så vi får se :)  Må nok gå et par runder til med meg selv, før jeg bestemmer meg.

   

  Maling av soverom

  Hei !
  Nå sitter jeg å koser meg med en skål med gresk yohurt og honning, deilig ! Anbefaes virkelig :) 
  Idag har vi vært på butikken, rydddet og ordnet, og koset oss ute i solen. På ettermiddagen tok vi en tur på gulskogen, og kjøpte en boks til leker til Aurora, og noen fine bokstaver til rommet hennes, som jeg har ønsket meg lenge. Nå står det inne på rommet til Aurora, og hun er i seng, så blir ikke noe bilde nå. Tenkte jeg skulle prøve å få malt rommet til Aurora snart, den malinga  har stått her lenge... Men er ikke bare, bare å få malt rommet hennes. Hun er jo avhengi av å sove på rom alene, og nekter å sove med oss med mindre Jørgen sover på sofan da.. Og det trur jeg ikke han har så lyst til :P
  Å hun kan ikke sove på rommet det første døgnet, selv om malingen er av den "vennlige" sorten. Så får prøve finne på noe smart. Noen tips ? 


  Slenger med noen bilder fra formiddagen i dag, litt (veldig) trøtte begge to :) hehe  Rampejenta- bilder

  Desverre er det ikke så lett å få ordentlige bilder av henne lenger, da hun syntes det er super kult å lage grimaser til kamra :P hehe.
  Som dere ser, så har jeg blitt brunette igjen. Deilig :)

  Drømmer...


  Dette er hva jeg drømmer om akuratt nå <3
  Får virkelig håpe det blir en fin sommer her hjemme, Jørgen skal gå på skole hele sommeren. Så blir ikke noe ferie på oss. Vi skulle egentlig til nordnorge, men det ble det ikke noe av da.  Så i sommer blir det kun lange dager alene for Aurora og meg. Skulle nesten slengt meg på en sånn tur bare oss to, Aurora og meg. Jentetur, hadde vært deeeilig det :) Men blir nok med drømmingen. Jørgen har hverfall fri i 1 eller 2 uker før han starter på det vanlige, etter forkurset. Så da får vi kose oss litt sammen da. Ferier får vi ta når vi er ferdig med skole om 3 år... Er så stolt av kjærsten som setter seg på skolebenken igjen, etter alt han har vært gjennom det siste året. Blir litt mer enn en liten omstilling når man får diabetes1, men han har klart seg så bra :)  Nå krysser jeg fingrene for at jeg også kommer inn på skole, men det er en mnd til jeg får svar på det enda. Så blir det det å få ting til å gå rundt som både studenter og foreldre på engang. Vi skal ihvertfall prøve så godt vi kan. Så kan vi oppfylle husdrømmen og alt annent, vi drømmer om etter endt skolegang :)

  Søvn mangel...

  Disse dagene går jeg som en levende zombi. Aurora vil verken sove på kvelden eller natta.
  Mye hyl og skrik her. Og virker ut som det kun er oppmerksomhet hun vil ha, for hun blir helt rolig så lenge hun får sitte på armen. Håper dette går over snart, fordi mangel på søvn, er IKKE gøy. Kan ikke være noe særlig for henne heller, må jo bli utrolig sår i halsen stakkar ... Hyler jo så fort hun blir lagt i senga, og våkner flere ganger på nattestid og ikke vil sove igjen. Det var engang hun hadde ordentlige rutiner, og sov hele natten... *GJESP*

  Idag har vi vært i frognerparken, grillet og koset oss, og jeg har kjørt i oslo for første gang. Aurora er så utadvendt at hun fant seg noen gutter like ved der vi satt,, som sikkert var på alderen min, som hun gikk bort til. Å de begynte å spille flisbee ( hvordan skrives egentlig det ?) med henne, det syntes hun var så stas at hun ble sint når jeg hentet henne derfra fordi vi måtte reise. Hehe :) Mye mer spennende med de store, enn det er å leke med hun på hennes egen alder som vi var med. Lille merklige ungen min :)

     Ny tattovering !

  For en forandring ! :)

  Hei !

  Idag har jeg vært hos legen, en tur på gulskogen, og satt opp tid på tattovering.
   Aurora har vært hos bestemoren sin imens, siden det ikke er noe særlig for henne å være med til legen.
  Hadde fått en shorts som var en strl for stor til bursdagen min, så fikk byttet den til en mindre. Å kjøpt meg noen nye topper, siden jeg fikk penger til bursdagen min.
  Deilig med litt nye klær, det trengtes :)
  Har jeg sagt hvor deilig det er å ha lappen ??? å bare kunne kjøre dit jeg skal, det er heeeelt fantastisk :D En ny verden. 

  I morgen skal jeg ta tattovering, har vist lenge hva jeg skal ha, så nå skal jeg endelig få tatt den :) Men sitter å er litt usikker på om jeg skal ha på armen, eller på skulderen.. hmm.
  Aurora sover en lur nå, så får benytte muligheten til å få kikket litt, og finne ut hvor jeg skal ha den :)    

  Lappen ! :)

  På fredag hadde jeg oppkjøring og bestod. 2 dager etter jeg ble 18. Så deilig med lappen, Spessielt når man har barn. Gjør virkelig alt lettere! Å deilig at jeg hadde fått bilen på plass allerede, så er alt i orden :) deilig med den friheten og mye lettere å finne på noe på dagtid med Aurora når sånt er i boks. Buss hsr jeg aldri vært noe glad i, Spessielt ikke med barnevogn!


  Nå skal vi ut med båten om et par timer, håper været holder seg like fint utover dagen.

  Min bursdag :)

  Igår hadde jeg bursdag, ble 18 år ! Ble en sikkerlig feiring, tilbringte hele dagen i senga, kvalm som fy og med maaange runder oppkast. FANTASTISK.
  Å det å være så dårlig å skulle ta seg av en 1 åring samtidig, er ikke akuratt en drøm. Heldigvis tok Jørgen seg av henne fra han kom hjem igår. Så jeg sov storsett hele dagen.
  Heldigvis er jeg bedre i dag. *bank i bordet*

  Så det var min fantastiske bursdag :) Fikk jo verdens søteste kort av kjærsten min og gave, herlig :) Made my day <3

   

  Barnehage start !  Nå nærmer det seg barnehage start for Aurora, bare 2 mnd igjen. Da er hun 15 mnd. Super skummelt syntes jeg. Får håpe hun trives og viser at hun liker seg der, ellers har jeg ikke hjerte til å ha henne der. Men krysser fingrene for at alt går bra. Hun er jo så sosial.

  Men nå trenger jeg tips til hva hun trenger til barnehage start. Til nå har  hun dresser, smokker med navn, sove vogn til barnehagen og matbokser.
  Hva sko tøy trenger hun, trenger hun regndress, to delt eller hel? Hva med innesko? eller andre praktiske ting ? PØS MEG NED MED TIPS ! Å smarte sider eller steder jeg får kjøpt :)

  Natta !

  Haha ! :)

  Instagram

   

   

  Følg meg på instagram @miacjohn

  Å bli ung mamma!

  Heihei <3

  Håper alle har hatt en fin helg så langt. Det har vi :)

  Tenkte jeg bare skulle ta opp en omdiskutert tema. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sett det skrevet eller hørt det, det at " man øderlegger livet med å få barn så tidlig" .
  Kan jo være noen som føler det sånn, men her er det stikk motsatt. Jeg ble mamma som 16 åring ( ble 17, 1mnd etter) Livet mitt ble så mye mer innholdsrikt etter at jeg fikk barn, og det var da livet virkelig startet. Jeg  har vært gjennom min periode med festing i hytt og pine jeg også, jeg rakk det faktisk før jeg fikk barn. Å det er overhodet ikke noe jeg savner. Nå kan jeg ta meg en fest en gang innemellom og kose meg, men har overhodet ikke lyst eller noe savn etter å reise ut å feste hver helg. Trur de fleste oppegående mennesker skifter litt om på prioriteringer når de finner ut at de skal ha barn, legger om livsstilen, og får nye gleder i livet. Selvfølgelig er det greit å vente med å få barn, til man er ferdig med utdanning. Men det er IKKE av den grunn at man ødelegger livet sitt, men heller at det er bein tøft økonomisk, og det er greit å finne den mannen man vil dele livet sitt med først ( noe jeg har vært heldig med ) Men man har jo aldri noen garanti for at man vil holde sammen uansett. 


  Og til dere som tror jeg får ræva full av penger fra nav, så kan jeg medele dere at jeg ikke får en dritt. Jeg får barnetrygd på 970 kroner i mnd ( som alle andre med barn under 18 år får) Jeg er sammen med pappan til barnet mitt, og vi bor sammen det vil si jeg ikke har noe rettigheter. Fordi  jeg har ikke rukket tjene meg opp noe permisjons penger.

  - Men aldri om jeg hadde byttet livet mitt mot et annet ! Har ikke angret et sekund. 

   


   

  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits