• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Dårlig start

  Denne dagen hadde virkelig ingen god start etter å ha stått opp med Aurora klokken 06, deretter kastet opp frem til klokken var 13.30. Lenge siden jeg har kastet opp så mye nå, så jeg klager ikke, men det er virkelig fælt når det står på. Heldigvis kom formen seg litt i siste liten, så jeg orket bursdagsfeiring vi skulle i, som startet klokken to. Ble en kjempe koselig dag, tiltross for at formen var noe redusert. Aurora storkoste seg når hun fikk leke med alle kusinene og fetterene sine i feiringen idag. Er så glad vi har så "stor" familie med mange barn, veldig koselig for alle sammen.

  I morgen er det klart for ultralyd og det blir så spennende ! Trur dere det er en gutt eller jente som gjemmer seg i magen ? Jeg er veldig spent på om de kan se det i morgen ! :)

  Favoritter  Å, jeg bare elsker lukten av disse parfymene om dagen!  Clean, som lukter som navnet lyder- rent, og Escada sin som er den ultimate sommerduften. Ikke tar de seg så ille ut på baderomshylla heller!

  Hva er din favoritt parfyme ? :) 

  Gullkorn

  Hei dere !

  Jordmortimen i går gikk supert, 150 fine hjerteslag i minuttet og en livmor som var kommet nesten helt opp til navelen allerede. Da er det ikke så rart at magen er blitt så synlig!

  Når det først ble litt gravid snakk her inne igjen, så må jeg fortelle dere et "Aurora gullkorn" fra noen uker tilbake. Slik gikk samtalen ;

  - Aurora, vet du hva mamma har i magen sin ? En liten baby !
  -åååh (drar opp genseren sin og peker på sin egen mage) Mamma, Aujoja har pipip i magen !

  Haha, hun er så søt ! Det kom bare helt ut av det blå, og svaret kom med en gang. Lille rare :)

  Glemt...

  Det ble vist hjemme-dag på Aurora i dag også. Hun hadde jo ferie forrige uke, og i helgen var hun ikke helt i form, så da var det greit å holde henne hjemme idag.
  I morgen er planen barnehage igjen. Da har jeg time hos jordmor også, så greit å slippe ha henne med dit.

  Det er så rart å gå gjennom et svangerskap igjen. Vet ikke hvor mange ganger jeg har googlet hva jeg kan spise og ikke, eller hva man skal unngå å gjøre når man er gravid- sånne ting er bare helt glemt. Trur akkurat det med maten kan ha noe med at jeg ikke fikk i meg næring via så mye vanlig mat forrige gang, da var det jo intravenøst og ernærings drikker som gjaldt. Jeg er så glad for at kvalmen ikke er så ille lenger denne gangen, jeg klarer å spise og holde på maten. Man blir nok ekstra takknemlig for slike ting, når man har vært så utrolig dårlig tidligere svangerskap. Jeg kastet jo opp mye i starten av dette svangerskapet også, og er forsatt kvalm- men dette er ingenting iforhold til det å kaste opp og være kvalm frem til fødsel, slik som jeg var sist.


  Jeg har blitt spurt om både det å ha spørsmålsrunde og å lage et innlegg om hva jeg bestiller fra Iherb, så det skal jeg prøve å få til i nærmeste fremtid. 
  Så må dere bare forsette å si hva dere vil lese om her inne ! :)

  Ønsker dere en super fin kveld ♥ 

  #mammablogg #svangerskap #gravid 

  Nytt skap !

  Endelig ble det nytt skap på Aurora ! Så deilig med masse oppbevaringsplass. Vi trudde det skulle holde i massevis med et skap på 236 cm i høyde og 150 cm i bredde.... Men det ble vist ganske fylt opp, og jeg vet ikke om det blir plass til klærne til den kommenede babyen der heller... Det var jo det som egentlig var planen, hehe.

  Ble bare mobilbilder i denne omgang, kommer bedre bilder senere !


  Nå blir det rolig kveld her.
  Hele dagen har gått til å få orden i skaper og klær :)

  Ha en fin kveld dere <3

  Tusen takk !

  Tusen takk for alle gratulasjoner både på Facebook, instagram og her! Nå skjønner dere sikkert hvorfor formen har vært elendig de siste månedene. Jeg er heldigvis i mye bedre form nå *bankibordet*, så det ser ut som om jeg slipper en gjentagelse av formen jeg hadde når vi ventet Aurora. Da var det jo oppkast og kvalme til hun ble født, noe som resulterte i sykehus, intravenøst og kontroller flere ganger i uken. Så selv om kvalmen enda er der konstant, er jeg evig takknemlig for å ikke være så ille som sist, og at jeg klarer beholde mat og drikke. Med en 2 åring i hus er det greit å kunne være nogenlunde oppegående. De første ukene som jeg overhodet ikke var oppegående- var Jørgen supermann og tok seg av det aller meste her hjemme.

  Vi skal på ultralyd neste mandag, det blir spennende ! Kanskje de kan se om det er en lillebror eller lillesøster som gjemmer seg der inne også :)
  Magen har allerede kommet tydelig frem og er så godt som umulig å skjule. Den kula allerede ! De sier vel at magen kommer fortere gang nummer 2, å det stemmer absolutt her!

  Aurora skal bli .....

  I slutten av desember venter vi en liten baby til !

  Tilbake !

  Hei dere♥

  Her har Aurora ferie denne uken, så vi koser oss hjemme sammen denne uken. 
  Litt trøtte i trynet alle sammen, siden Aurora er våken- hver eneste natt. Hun har fått det for seg at hun skal komme inn til oss om natten, så nå måtte vi ta kampen om å sove i egen seng hele natta.
  Aurora er ganske "seig" så den kampen tar vist ikke bare et par dager her *gjesp*. 

  Bare på de siste ukene har Aurora blitt en skikkelig skravlebøtte, og hun har blitt så flink til å snakke. Den lille jenta vår begynner virkelig å bli stor!   Nå kommer bloggen til å bli "oppe å gå" igjen fremover, kanskje ikke like aktiv som den engang var men mye mer aktiv enn den har vært de siste ukene :)
  Det har blitt en litt lenger "bloggpause" enn planlagt, men jeg håper dere vil følge oss videre !  Vi skrives igjen imorgen ♥

  Sommer ♥

  Forsatt strålende vær, og det er bare helt supert !
  Passet perfekt at Jørgen fikk en uke til med fri før han skulle begynne å jobbe.

  Endelig er formen litt slik at jeg orker å komme meg litt ut også, til og med fått litt farge på den bleike kroppen min. Hurra !
  Igår ble det en tur på en strand ikke så langt unna oss. Smurte baguetter, tok med frukt, og masse drikke. Lunsjen smaker definitivt best på stranda når været er så flott.
  Etter et par timer  på stranda var det hjem for å forsette nyte fin været i hagen. Grillmat, etterfulgt av jordbær med fløte-jeg elsker sommer !

  Imorgen får jeg forresten vite om jeg kommer opp i eksamen i matte, og jeg syntes det er så skummelt. Jeg er ferdig med alt det andre i faget, og landet på en karakter jeg er fornøyd med, til at det er et fag jeg er så elendig i. Så da er det så kjedelig om jeg kommer opp i eksamen, for da klarer jeg vel ratt å stryke. Så jeg krysser fingre og tær for at jeg slipper unna.


  Men nå får jeg forsette nettshoppingen,! Iherb er et paradis. Venter allerede 4 pakker, og flere blir det nok. Nå var det en god stund siden jeg bestilte noe derifra sist, så da er det greit å fylle opp litt igjen.

  Ønsker dere en fin kveld ♥
   

  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits