• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Aurora !

  Idag er Aurora 8 uker, og jeg vet ikke hvor tiden blir av lenger!  Hun smiler masse, lager masse søte lyder og det er nesten så hun ler noen ganger.
  Tiltross for at hun har kolikk, så er hun rolig på natten. Sover fra tolv tiden, til ellve dagen etter, men spiser jo ca hver 4 time, mellom natten. Men vi sover vel stortsett gjennom ammingene, begge to. På dagtid og kveldstid er det mye magevondt, stakkar. Slitsomt for oss begge, men det går over, heldigvis !  Og hun er veldig rolig og blid mellom vondtene.

  Sånn ellers, så har hun alt for mye klær. Klær hun ikke har rukket å bruke, før hun har vokst fra de. Selv om hun forsatt får på seg noe klær i strl 50.
  Hun var jo så lita, når hun ble født. Men nå har hun blitt stor jente, på 6 ukerskontrollen (for 2 uker siden) hadde hun lagt på seg 1,5 kg over fødselsvekta. 

  Nå pusser vi opp badet i leiligheten, var store fuktskader, så greit å få det bort ! Ikke var det noe fint heller.
  Så nå sitter jeg å titter litt på fliser, og badekar. Skal bli deilig med nytt bad !  Og forhåpentligvis blir vi fort ferdige, men det er mye jobb å pusse opp bad altså.
  Glad ikke jeg er mannen i huset ! :) 

  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits