• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Trygt hjemme

  Natt til i går kom vi hjem fra en fantastisk ferie i Bulgaria. Men Aurora ble syk i går, så nå går det bare i kos. Var hos legen istad, så håper vi på bedring til i morgen. Hun holder ikke på mat eller drikke stakkar. Skal oppdatere mer når det blir litt roligere her. Nå skal jeg kose med mitt lille syke barn <3 håper hun er på bedringensvei snart, ellers blir det nytt legebesøk i morgen.

  Bulgaria dag 4

  Nok en superdag på stranda idag, Aurora fikk sansen for å smøre både seg selv og meg med solkrem. Var like lenge i dag som igår. Nå er vi snart klare for middag, etter å ha dusjet av oss saltvannet. Trist å tenke på at det bare er 3 dager igjen, før vi reiser hjem. Skulle gjerne vært her lenger!

     Bulgaria dag 3

  Innlegget skulle vært publisert igår, men pga internett problemer/pc problemer, fikk jeg ikke publisert før nå.

  Idag hadde vi en fantastisk dag på stranden, fra halv ellve til fire. Aurora sov i 2,5 time, så vi fikk ligget rett ut og solet oss en stund. Og når hun var våken storkoset hun seg, og syntes det var veldig deilig å bade i havet. Virkelig varmt å godt her, badetempratur på 25 grader og over 30 i skyggen. Virkelig varmt nok, men samtidig ikke for varmt, sånn som det er i Tyrkia eller Hellas på denne tiden. Bulgaria er helt supert, billig, god mat og fine strender. Itilegg til en flytur på kun 3 timer. Virkelig å anbefale både med barn og uten barn. Her har vi det godt ! :D 

     Dag 1 og 2 i Bulgaria

  Vi har det helt fantastisk, herlig vær, deilig mat, og kjempe fint sted. Her kommer enderlig bildene fra de 2 føste dagene. I kveld legger jeg ut bilder fra strandturen i dag, og litt bedre oppdatering. :)
   Nå skal vi dusje av oss saltvannet og gå for å spise middag.

     Fra Bulgaria :)

  Vi koser oss supermasse. Reisen ned gikk overraskende bra. Får ikke nett på pcen akkurat nå, men skal prøve igjen i kveld. Da blir det bedre oppdatering og bedre bilder :)

  I morgen reiser vi !

  Fikk ikke pakket stort i går, så nå har jeg enderlig kommet godt i gang.
  Resten tar jeg i kveld. Håper på å få oppdatert masse derfra, men er litt usikker på om vi har noe nett på rommet. Så tiden vil vise.
  Nå har Aurora nettopp sovet en lang lur, så vi får komme oss ut i god været. Imorgen blir det jo kun reising. Nå håper jeg bare at jeg klarer å få med meg alt.   Om noen har noen smarte tips til flytur med en 1 åring, så kom med dem ! :) 

  Treg

  Hei dere !

  Nå er det bare i morgen igjen , så reiser vi. Jeg som skulle pakke så tidlig burde kanskje komme igang i kveld, så vi kan nyte solen her hjemme i morgen. Aurora er veldig vanskelig om dagen, så spent på hvordan det blir i syden. Men vi får satse på det går greit. Hun har viljen min og er like sta som et esel, itilegg har hun temperament som fy. Men hun er så søt, så til tider er det umulig å ikke le av henne når hun ligger lang flat ut, hyler og slå armene i gulvet fordi hun ikke fikk lov å leke med et telysglass.

  I går var jeg og hentet pakke fra www.jollyrom.no, utrolig rask levering! Fikk pakken dagen etter bestilling. Det var en lekekasse, stor og fin, med plass til masse leker. Itilegg har den hjul, veldig praktisk !

  Alle pakkene jeg hsr fått fra ebay i det siste har jeg gitt opp å legge ut, får vel gjennomsnittlig 2 pakker hver dag :p Hehe. Men nå har jeg tatt meg en ebay pause:)

  Også var det kun mobil bilder denne gangen også. Nå skal kamra på lading, og minnekortet tømmes, så skal jg prøve å få tatt masse bilder i ferien vår :)

  Sol og sommer

  Nå som det er så fint vær og deilig ute, blir blogging lite prioritert.

  Men du kan alltid følge meg på instagram: miacjohn :)

  Kommer sterkere tilbake !

  På tomgang

  Herfra har det vært stille de siste dagene...

  Jeg har rett og slett hatt null energi til noe som helst. Så fort Aurora har sovet lur, har jeg ligget rett ut på sofaen til lading, eller gjort nødvendige ting. Aurora har den siste tiden funnet ut at det er morgen alt fra 03.30 til 05.15.  Og da nekter hun å sove igjen. Jeg som aldri får sove før sent, uansett hvor tidlig jeg legger meg har hatt alt fra 2-5 timers søvn, og gjerne vært oppe på nattestid med Aurora flere ganger den tiden. Idag føler jeg meg full av Energi, for idag sov hun helt til 07.30 ! Hvem hadde trudd man skulle være så takknemlig for å få sove til halv åtte ? :) Nå håper jeg det er slutt på at hun våkner for morgnen midt på natta. Og at hun forsetter som i dag.

  Så ettersom jeg har vært tom for energi de siste dagene, ser både leiligheten og meg selv ut deretter. Idag må jeg virkelig få vasket klær. Tenkte jeg skulle være tidlig ute med pakkingen til syden turen vår. Så da er det greit å få klær rent, og i kofferten etterhvert. Fikk kjøpt ny solkrem til Aurora i går, siden den Niva Kids kremen vi hadde fra før av, ga blå merker på klærene, og var så seig at fy. Nå håper jeg den nye jeg kjøpte er bedre. 

     
  Dårlig bilde, men Aurora fikk sin første Kuli i går, på en senter tur. Det smakte godt trur jeg :)

  B+B=A ?

  God morgen !

  Vi har allerede vært oppe et par timer, akuratt nå sitter Aurora og ser på barnetv mens jeg ligger rett ut på sofan. Værste jeg vet er å stå opp tidlig, jeg er så b menneske. Det er Jørgen også, han ligger å sover nå, litt små sjalu ja.. B+B=A (?) Aurora er hvetfall ikke noe syv sover.

  Idag håper jeg på strålende sol, da blir det en tur på stranda. Sjekket gradestokken nå, nede i 12,5 grader på morningen, brrr, juli du liksom..

  Hva er planene deres for dagen ? :)

  Sydentur i boks !

  Nå er sydentur bestilt, og betalt. Vi reiser neste mandag. Også ville svigermor reise med oss også ! Så da blir det jentetur <3

  Blir rart å være borte fra kjæresten så leenge, og Aurora kommer nok til å savne pappan sin. Men kanskje vi har litt godt av å savne han også :) også får han hatt all fokus på skolen, nest siste uken før eksamen. Blir 8 dager, all inklusive i Bulgaria. Kjekt å ha all inklusive når man reiser med barn, selv om det nok blir litt spising ute også. Jeg har vært i golden sands mange ganger før, så vet det er bra der. Og hotellet har fått mange positive anmeldelser. Så trur virkelig vi kommer til å få en kjempe fin tur !

  Vi gleder oss ! <3

  Passet i boks.

  Idag var vi tidlig på farta for å ordne pass til Aurora. Etter en halvtime, med å prøve å få Aurora til å sitte rolig nok til å ta bilde, fikk  vi enderlig et ok passbilde. Så da er det bare å vente til passet dukker opp i posten, så reiser vi nok ganske fort ! Håper ikke det tar så lang tid som 10 dager...

  Idag er det egentlig strålende vær, men blåser jo så fælt at fy.. Vi får besøk av min søster og barna idag. Satset egentlig på en tur på stranda, men med denne blåsten, er det nok bare å glemme...  Hva skal du idag ? :)


   

  Syden tur !

  Idag har vi koset oss med lunsj i byen, med en vennine og babyen hennes. Kjempe koselig !

  Nå sitter jeg godt plassert i sofaen, og kikker på sydenturer. Regner ikke med fin været holder seg så alt for lenge. Så i morgen skal jeg fikse pass til Aurora. Også regner jeg med det blir en "mor og datter"  tur i slutten av denne mnd :) Det skal bli godt ! En uke i syden med min lille engel :D Noen som har noen gode reisetips når man reiser alene med barn, så kom med dem ! 
   
  Turen går nok til Hellas eller Tyrkia. Første flyturen til Aurora. Skal bli så deilig :) Nå er det ikke lenge før det er barnehage-og skolestart så vi får kose oss sammen mens vi kan :) Desverre må Jørgen være hjemme pga skolen, men da får han full ro uka før eksamen. Det er nok godt for han også.   

  Topp 2, selvbrunings tabber.

  Det er lenge siden jeg har følt meg så blond som jeg gjorde idag... IKKE gjør dette hjemme !

  Selv om sola skinner ute, får jeg farge så utrolig sakte(jeg er en smule utålmodig også). Så fant jeg ut at jeg trengte en spraying med selvbruning i dag. Etter en dusj, går jeg inn på vaskerommet, for å spraye meg. Så jeg slipper å få selvbruning på veggene på badet. Får sprayet halve kroppen før flaska søren meg er tom !  Men ikke nok med at flaska går tom, men jeg hadde glemt at vi har alarm for gasslekasje der inne ( siden det står en gassbeholder der) Så alarmen går jo selvføgelig av når jeg står å sprayer meg. Tenkte vel ikke på at det var gass jeg sprayet meg med jeg. haha. Kan virkelig bli spennende og våkne opp i morgen, krysser fingrene for at jeg har sluppet billig unna, og ikke er skjoldete som fy. 

  Så pass på at det er nok selvbruning igjen til HELE kroppen, og ikke spray deg på et rom med gassalarm ! :P 


  Fant ikke noe mere passende bilde, enn en skjoldete himmel ! :) 


   

  Sommer og sol

  Igår hadde vi en super fin dag på landet, hos min søster, med familien.

  Været har jo vært strålende hele helgen, så idag var vi ute med båten. Møtte svigers i holmsbu og spiste lunsj, og is. Deilig. Aurora storkoste seg, når det er noe som handler om mat, så er hun i sitt ess :) Lite matvrak. 

  Har forestten vært så tøff at jeg har takket JA til skoleplass i dag, selv om jeg ikke føler meg helt sikker på om det er det jeg vil.  Men engang må jeg jo bli ferdig, og selv om det blir noen tøffe år, så vil jeg heller bli ferdig nå enn å vente til Jørgen er ferdig med sine 3 år. Så da er skole planen i august. Spennende :)
  Forrige gang jeg startet på vgs sluttet jeg etter et par uker, fordi jeg var så dårlig hele tiden. Et par dager senere fant jeg ut at jeg var gravid. Og siden den dagen, har jeg angret som bare fy på at jeg skrev meg ut av skolen. Om jeg ikke hadde skrevet meg ut av skolen hadde jeg hatt rett på penger når Aurora kom til verden, men jeg mistet alle rettighetene når jeg skrev meg ut. Men det nytter ikke være etterpå klok ! :) Hadde nok uansett ikke fått fullført noe den gang, siden jeg lå på sykehus og var så utrolig dårlig hele svangerskapet.

  Så nå starter nok et nytt kapittel i våres liv. Kun noen uker til barnehage start også. SKUMMELT. Forhåpentligvis får vi flyttet barnehage starten littegrann. Er ikke noe vits å ha henne i barnehage når jeg ikke starter på skole før i midten av august :)    

  God morgen !

  Nå er det noen dager siden sist oppdatering her !

  Kan vel starte med å si at det gikk supert å ha 4 barn her på onsdagen. Følte meg litt i mindre tall, men null poblem. Høyt støynivå, men blide barn :)
  Igår reiste niesen min hjem, nesten litt rart å bare ha Aurora her nå. Og så kom svigermor og passet Aurora når hun var lagt for kvelden, så Jørgen og jeg, fikk tatt oss en tur ut på kino sammen. Kjempe deilig med en kjærstekveld innemellom ! Og når vi kom hjem hadde min supergode svigermor brettet alle klærene som lå på vaskerommet, det var maaange maskiner jeg ikke hadde rukket å brette. Itlegg hadde hun vasket mere klær, og hengt opp. OG ryddet kjøkknet. Såå utrolig herlig å komme hjem til det, jeg har en supersnill svigermor <3 Ble sååå glad :D 

  Idag startet vi dagen før 06.30 her, og han som egentlig skulle stå opp ligger enda rett ut i sengen. Han er såååå morgengretten, nesten så han er litt morsom. Selv om det  hadde vært litt deilig å få sove litt å :P Idag skal Aurora og jeg reise til min eldste søster, er vel over en times kjøretid hver vei. Så har planer om å kjøre når Aurora bestemmer seg for en lur. Så kanskje det blir rolig oppover :)


  På vei til kino med kjærsteeen.


  Morgenfulger før 06.30 *GJESP* Og Aurora har veldig lyst til at jeg skal kose fjernkontrollen.
  Også ble hun litt sliten etter å ha rotet rundt, så nå ligger hun rett ut å ser på barnetv. hehe :)  Ønsker dere er super lørdag, så får vi håpe fin været kommer som de har lovet ! Ser bra ut nå iallefall ! :)
   

  Hektisk.

  Idag klarte jeg jaggu å få unna ukeshandlingen med en 1åring og en 2 åring.5 store bæreposer og en 4pk med pepsi.
  Trenger vel kanskje ikke å fortelle dere hvor forferdelig det var å få både barn og varer ned fra bilen etter endt handletur ? Vi har en bratt bakke fra parkeringsplassen og ned til huset, og den er veeeldig lang med mye å bære på.

  Niesen min skal være her resten av uken, og i morgen kommer itlegg to av mine andre tantebarn som skal tilbringe hele dagen hos oss. Også har jeg har tatt på meg å passe hunden til mine foreldre frem til søndag. Og hentepost og vanneplanter for naboen i 2 uker. Skal si jeg er snill ja ! :)

  Så i morgen blir det nok full fart med 4 unger på 1-4 år og 1 hund. ALENE. Godt jeg er så ung å sprek ! :)

  Nå ligger  jeg litt til lading foran tven, før jeg skal gå i gang med litt rydding, også blir det kvelden når Jørgen er ferdig med leksene sine.
  Er ikke noe vits å legge seg før han legger seg, for jeg får ikke sove uansett :P   Må bare legge ved et bilde av Aurora før leggetid idag. Hun tok meg seg teppe og smokken, og satt seg oppi kurven for å se på tv. Haha, søt er hun iallefall :)


  Hva har dere gjort idag ? :) 

  Pakke i posten.

  Jippi, fikk første pakke i posten i dag:


  Beklager for dårlig mobilbilde

  Så er det 17 pakker som ventes i posten da... Med Jørgen sine kjøp også :P hehe. Hekta sa du ??
  Nå har jeg sommerfugler i mange hver gang jeg går for å sjekke postkassa. Ebay <3   

  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits