• Mamma som 16åring

 • Forsiden
 • Om meg
 • Facebook
 • Kontakt
 • Ordinær ultralyd !

  Oppdatering fra ultralyd :
  Alt så fortsatt bra ut med vår lille baby, men snakk om sjenert unge !
  Ikke kunne hun se sikkert hva det var på ordinær ultralyd, og utålmodig som jeg er fikk jeg ordnet privat ultralyd senere på dagen idag. Ikke der heller fikk hun sett hva det var, siden navel strengen lå mellom beina. Mest sannsynlig er det en liten jente til, men jeg skal tilbake på ultralyd til torsdagen for å dobbelt sjekke. Skjønner ikke hvordan vi klarer få så sjenerte barn jeg ! På torsdag håper jeg virkelig babyen ligger litt bedre til, så vi kan få et endelig svar :) privat ultralyd er jo dyrt, men om jeg skulle kjøpt inn alt utstyr i "feil" farge, hadde jo det blitt dyrere :p

  Terminen etter ultralyd er 29 desember, så jeg er idag 18+4.

  Nå er vi nettopp kommet hjem fra ikea, Aurora er i seng og jeg skal ta et røsk her hjemme. Ser virkelig ikke ut her akuratt nå, Usj. Vi skrives senere !

  Ultralyd !

  Joho, imorgen er det klart for den ordinær ultraylden ! Vi var jo på ultralyd for noen uker siden, der alt av organer ble sjekket, så vi er jo ganske trygge på at babyen fortsatt har det bra inni der. Det at vi vet dette, gjør jo at vi er litt ekstra spente på om de kan se det de ikke klarte se på den forrige ultralyden, nemlig kjønnet ! Er det en lillebror eller lillesøster ? Åå, jeg er så spent og håper virkelig de kan se det denne gangen ! Det å få vite kjønnet gjør nok det hele litt mer virkelig og ting kan planlegges litt mer.

  Men nå er det natta på meg, for jeg har fått time tidlig i morgen. God natt <3  Bilder fra hytteturen !

  Her kommer et lite bilderas fra den fine hytteturen vår i  Vrådal!
  Spørsmålsrunde

  Da var det på tide med en spørsmålsrunde !

  Jeg svarer til neste helg ! :) 

  Danmark

  Heisann ! 

  På torsdag kom vi hjem fra hyttetur. Vi hadde det helt supert, og det var så godt med litt tid sammen. Været var jo også helt supert, så ingenting å klage på. Bilder kommer i morgen ! 

  Vi kom jo hjem torsdag ettermiddag, og fredag natt/morgen reiste Aurora og jeg videre til Danmark sammen med min mamma mens Jørgen måtte tilbake på jobb. Vi tok superspeed over fra Larvik, så turen til Danmark var ikke så lang, og vi reiste hjem igjen sent på fredagskvelden og var hjemme i dag morges. Altså en dagstur til Danmark. Aurora var en engel hele den lange dagen i Danmark, jeg er helt imponert over hvordan hun holdt ut all bilkjøringen, ventingen og båtkjøringen. 
   
   
  Aurora gikk frivillig å la seg halv sju idag, og nå kommer snart Jørgen hjem. Her blir det en L A T kveld foran tv'en. Ha en fin lørdagskveld ♥ 

  Ute på tur

  Hei ! Her er det litt mangel på nett, defor det ikke har kommet noen innlegg de siste dagene. Så da blir det et lite blogginnlegg fra telefonen akuratt nå.

  Vi storkoser oss på hyttetur, med helt fantastisk vær! Vi har vært 2 dager i badeland i bø, hatt 2 rolige dager, og vi har hatt hyggelig besøk her oppe, så vi har overhodet ikke kjedet oss. I morgen er siste dagen her før vi skal reise hjem igjen på torsdagen. Det blir nesten litt trist..

  Kommer med bedre oppdatering og bilder fra speilrefleksksen til helgen ! Enn så lenge får dere nøye dere med litt iPhone bilder

  Snart klare !

  Da er det siste pakke innspurt her hjemme før vi reiser på hyttetur i morgen tidlig.
  Jørgen jobber siste vakta før den lille ferien vår, og Aurora sover godt i sengen sin.

  Vi har ca 3,5 t å kjøre for å komme til hytta, så jeg bare håper det går ganske problemfritt med tanke på Aurora. Er jo ikke så gøy for en 2åring å sitte stille i en bil.
  Den bilkjøringen er vel ikke det mest gunstige for bekkenet mitt heller, men det får bare gå. Litt skal man slite med når man er gravid også. Jeg er jo evig takknemlig for å slippe et slikt svangerskap som jeg hadde forrige gang, det er ikke mye som er værre enn å spy i 9 mnd.
  Idag er jeg faktisk 17 uker på vei, syntes tiden går så fort denne gangen. Spent på om det skal forsette slik, eller om det går saktere fremover nå. Er en veldig aktiv liten krabat jeg har i magen denne gangen.
  Alt er så forskjellig fra svangerskapet med Aurora.

  Gleder meg til tur med disse to ♥ (arkiv bilde)

  Men nå får jeg pakke siste rest ♥ Ha en fin kveld !
   

  Miniferie

  Det ble vist en liten ferie på oss også de få dagene Jørgen skal ha ferie. Vi har leid en hytte som ser kjempe fin ut, med 2 bad, 4 soverom og badstue i 6 dager og reiser til helgen.
  Skal bli godt å komme seg litt bort fra den vanlige hverdagen, og få litt tid sammen. Men jaggu er det mye man skal ha med seg på hyttetur, jeg har begynt å skrive en liste over hva vi trenger- og den er allerede oppe i 2 sider. Alt fra sengetøy til kjøkkenhåndkler må man jo ha med seg når man leier hytte, og jeg er livredd for å glemme noe viktig. Noe dere kommer på som man burde ha med seg ?
  Det er evigheter siden jeg var på noe hytte sist, og det er første gang med barn. 

  Idag har jeg tent lys- for første gang på evigheter, jeg glemmer det jo helt bort på denne årstiden, og vi har nesten ikke brukt stua i sommer heller.
  Godt å se de levende lysene, selv om det er lyst ute.

  .
  Ønsker dere en fin kveld videre ♥  Sommer på jorda ♥

  Idag gikk turen langt inn i skogen.....
  Aurora og jeg møtte min søster, svoger og jentene dems der inne. Engangsgrill, bading, og sol. Det gikk kuer og sauer vandrere rundt hodene på oss, og det eneste bråket som var (om man ser bort i fra barna vi hadde med oss) var sauebjellene. Veldig koselig å tilbringe den solfylte dagen et annet sted enn på den vanlige sandstranda. Topp dag med hyggelig selskap♥

  Jeg har badet så mye de siste dagene! Denne gravide kroppen blir nemlig kanon varm, så er veldig glad jeg ikke går høygravid på sommeren. Også er det godt at løsningen kun er det å ta seg et bad, da skal man ikke klage.  Her er vi ute å plasker i bade ringen.

  Aurora koser babyen i magen ♥   Imorgen ser det ikke ut som været blir like topp, men det er jo lov å håpe.  Jørgen har endelig litt fri, så vi får brukt dagen sammen alle tre ♥ 

  Hva har du gjort i dag ? :) 

  Den perfekte sommerdag

  Slik tilbringte vi gårsdagen


  Og med rundstykker til lunsj, og masse bading ble dagen helt topp. Aurora tok seg en lur under parasollen midt på dagen, og våknet med et supert humør, da må man jo bare være fornøyd.

  Håper dere nyter sommerdagene, det gjør vi ♥


  Ikke baby mer ?!

  Vi endte med barnefri inatt, Aurora ville nemlig ikke være med hjem fra bestemoren sin, men sove der isteden. Jeg lurer fælt på hvor det har blitt av lille babyen min? Jeg syntes hun er så liten, også vil hun sove borte allerede ! Lille tøffe 2 åringen med egnene meninger. Er jo godt å se hvor trygg hun er, og hvor selvstendig den lille frøkna har blitt, selv om det er litt vemodig at hun klarer seg og vil være en hel natt uten mamman og pappan sin.

  Vi benyttet fri kvelden til å reise på kino for å se Jump Street 22, super morsom! Også ble det en god natts søvn- sammenhengende søvn ! Nå er jeg veldig klar for å reise å se snuppa, så jeg får bare hoppe i dusjen! Jeg er veldig imponert over meg selv som har klart å sove i natt, uten panikk, og enda ikke har reist for å hente. Jeg er nok en smule overbekymret når det gjelder Aurora.

  Ønsker dere en fin dag <3

  Kjæreste tid! ♥

  Siden Jørgen jobbet idag, tok Aurora og jeg likeså godt en tur på Gulskogen med mamman min.
  Mye kikking, men bare litt shopping. Det er i det minste bra for lommeboka.

  Jørgen kom hjem etter Aurora ble lagt for kvelden, så da tok vi en sen middag idag. Så deilig å kunne spise i fred og ro en gang iblant.
  Jeg laget biff, stekt sopp, hjemmelaget bernaisesaus, stekte poteter og salat- da var det et stk fornøyd kjæreste.


  Og siden det er lørdag; is med sjokolade og bringebær til dessert.


  Håper dere har hatt en fin lørdag, her er det film som står på planen resten av kvelden ♥
   
   

  15 uker !

  Ser dere magen har vokst litt de 10 siste ukene ? Nå er jeg 15 uker på vei, og går inn i min 16 svangerskapsuke. Magen kom så fort denne gangen, og livmoren er allerede høyt oppe. Vi får håpe den ikke fortsetter å vokse i samme tempo, for da sprenger jeg snart, hehe. De siste dagene har jeg begynt å kjenne små bevegelser, og det er bare fantastisk med de små sparkene.

  Idag har jeg fått vaket leiligheten og vært en tur i byen med min søster. Kaffe og litt shopping. Aurora har hatt sin siste barnehage dag før ferien, så nå er det 3 uker hjemme som står på planen. Hva vi skal finne på er vi ikke helt sikkre på enda, men det blir nok noen småturer hit og dit. Noen som har forslag til steder som er verdt en tur, så si ifra!

  Må bare beklage mobil bilder om dagen, men kamera har ligget de siste ukene og bloggingen foregår somregel fra telefonen. Men fra imorgen av skal jeg prøve ta kamera og pc'en opp fra "dvale", slik at det blir litt bedre å titte innom her :)

  RO !

  Nå er vi allerede halvveis i denne uken, og dette er Aurora sin siste uke i barnehagen før 3 uker sammenhengene ferie.

  Siden søndag har vi hatt besøk av min niese og nevø begge to på 9år, så det har vært liv her de siste dagene! Er jo koselig med besøk av disse tantebarna når de har ferie og har lyst til å tilbringe litt av den hos oss.Stor stas for Aurora også, hun ser jo så opp til kusinene og fetterene sine. Idag har 1 av 2 reist hjem, så da ble det en god del roligere her. Å ha en 9 åring på besøk er ganske rolig, men når man har 2 klarer de virkelig å finne på de rareste ting, og ha støynivå som en hel barnehage. Hoho!

  Har foresten fått hentet ny tv til soverommet idag. Vi er så glade i å ligge i sengen å se på serier og filmer før vi sovner for kvelden, så nå fikk det bare være med hvor fælt det ser ut å ha tv på soverommet. Latskapen lenge leve.
  Vi gikk fra 22 tommer til 40 på soverommet. Nå burde Jørgen være fornøyd med 55" i stua, og 40" på soverommet.

  Oi, dette innlegget ble rotete. Nå skal jeg ta det helt med ro resten av kvelden, håper dere har hatt en fin dag- kommer sterkere tilbake! :)

  Ultralyd

  Det var så godt å se babyen vår i går. En frisk og fin en, som var sjenert akuratt som storesøsteren var, så vi fikk ikke sett kjønnet. Er jo bare 14+4, så enda litt vanskelig å se også. Men nå er det ny ultralyd om 4 uker, så forhåpentligvis er den lille litt mindre sjenert da. Er jo så gøy å kunne begynne med litt innkjøp og kanskje snakke litt om navn(som vi sikkert aldri blir enige om, haha). Jeg har overhodet ingen følse på om det er jente eller gutt denne gangen, så da er det jo litt ekstra spennende.

  Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
  MiaCharlotte - 20år og 3 barnsmamma

  20 år (1995), Svelvik/Drammen. Samboer med Jørgen, og sammen har vi 3 barn. Aurora fikk jeg som 16 åring, Aurora er nå 3,5 år og har blitt storesøster til Alina som er født i desember 2014, og bare 10,5 måned senere, i oktober 2015 kom lillebror Sander. Jeg har diagnosen Fibromyagi, noe som preger hverdagen. Litt over middels opptatt av mammating, strikking, matlaging og interiør. Følg meg gjerne på instagram også @miacjohn

  Follow on Bloglovin REKLAME Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere}

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits